Κεφάλαιο 27

3.2K 149 7
                                    

*Τονι*

Φυσικα και δεν το εννοώ...δεν θα εκανα κατι για να την στεναχωρήσω..πρεπει να καταλαβει ομως οτι δεν γινεται να χωρίσουμε. Δεν θα το επιτρέψω. Οχι τωρα που Επιτέλους ειναι μονο δική μου. Οχι.

"Σε παρακαλώ Τονι μην λες βλακειες"καταφερνει και λεει με δυσκολια. Φοβασαι για εμενα μωρο μου;

"Τοτε πες μου οτι δεν θα χωρισουμε"λεω κοιτωντας την.Η απάντηση της ειναι αρνητική δεν θα θελει να χωρίσουμε. Δεν πρέπει να χωρίσουμε.

"Τονι"λεει χαμηλόφωνα και με κοιταζει την τραβαω απο το χερι και την κατευθηνω εξω απο το νοσοκομείο. Ειμαστε μπροστα απο το αυτοκίνητο μου.

"Θα παμε μια βολτα για να μπορεσεις να σκεφτεις καλύτερα"λεω και με κοιταζει"μπες"της λεω και μπαινει στο αμαξι οπως κανω και εγω.Βαζω μπρος και αρχίζω να τρέχω.

Μετα απο αρκετή ωρα φτανουμε στον υπεροχο αυτο λοφο μου εχει υπέροχη θεα το ηλιοβασίλεμα. Βγαζω απο το αυτοκίνητο μια μικρή κουβέρτα που εχω και την απλώνω και την τραβαω απο το χερι και καθομαστε.

"Καθάρισε το μυαλο σου τωρα και οταν σε ξανα ρωτήσω θελω να εχεις μια απαντήση για εμενα"της λεω και δεν γυρίζει καν να με κοιταζει κοιταει ευθεία μονο. Την παρατηρώ και αφου εχει περάσει αρκετή ώρα αποφασίζω να την ρωτήσω."πες μου Ταμι...θα χωρίσουμε;"ρωταω και γυρναει και με κοιταζει.Τα ματια της καρφώνονται στα δικα μου και με πλησιάζει και φιλαει να χείλη μας.Ειναι το πιο γλυκο φιλί που μου έχουν δώσει. Μακαρι να μην ειναι το τελευταίο."τι σημαίνει αυτο;"ρωταω μην μπορώντας να καταλαβω αν θα χωρίσουμε η Οχι.

"Δεν...δεν μπορω να σε χάσω"λεει και χαμογελαω και την αγκαλιάζω."πες μου οτι δεν το εννοούσες αυτο πριν"λεει και κανω πισω και την κοιταζω.

"Ποιο;"ρωταω.

"Ξερεις...αυτο το οτι μπορει να παθεις ατύχημα....πες μου σε παρακαλώ οτι το ειπες μονο για να με τρομάξεις"λεει και πιανει το χερι μου και δεν μπορω να κρατήσω το χαμόγελο μου.

"Το ειπα μονο για να σε τρομαξω"λεω και βαζει και τα δυο της χερια στα μαγουλα μου.

"Ποτε να μην ξανα πεις τετοια βλακεία. Τον εαυτο σου θα τον εχεις πανω απο ολα το καταλαβες;"ρωταει σοβαρη και επειτα αφήνει ενα πεταχτο φιλί στα χείλη μου.


"Καλα θελω τωρα και εσυ να με ακουσεις προσεχτικά."της λεω και με κοιταζει."ο αδερφός μου ξερει ποσο αγνή ψυχή εχεις,δεν ξερω τι σου είπε εκει μεσα και σε εκανε να θες να φύγεις τρέχοντας και να σκέφτεσαι αυτα αλλα αν με αγαπας πρεπει να το παλεψεις"λεω και πιανει το χερι μου και το σφίγγει.


Σκοτεινός.Where stories live. Discover now