Κεφάλαιο 15

3.6K 170 9
                                    

Φτασαμε εδω και ωρα και εχουμε μπει σε ποσα μαγαζια για να μου διαλεξει ρουχα και δεν της αρέσει τιποτα. Αχ γιατι να ειναι ετσι τα κοριτσια θεε μου;






"Αυτα νομιζω θα σου παμε πήγαινε φοκιμασε τα"λεει ενθουσιασμένη.






"Εισαι σίγουρη πως θες να δοκιμάσω αυτα; δεν δοκιμάζω τιποτα αλλο ενημερωτικά στο λεω"της λεω και γελαει.






"Πήγαινε γκρινιαρη"λεει και μπαινω στο δοκιμαστηριο και τα φοραω βγαινω και χαμογελαει."αυτα θα παρεις"λεει και μπαινω ξανα βαζω τα ρουχα μου τα πληρώνω και μπαινουμε στο διπλα μαγαζι οπου βλεπω ενα λευκο φορεμα με χρήσες λεπτομέρειες και ξέρω πως θα της πηγαίνει τελεια οποτε το αρπαζω.






"Ελα δοκιμασε το"λεω και το παίρνει και μπαινει στο δοκιμαστηριο.Μετα βγαινει και πραγματικα της παει πολυ. Της παει το λευκό και το φόρεμα αφήνει οσο πρεπει της καμπύλες της να φαινεται το ποσο καλοσχηματησμενες ειναι.






"Λοιποννννν"ρωταει ανυπόμονη.






"Ειναι πολυ ωραιο αυτο να πάρεις"λεω και γελαει και ξανα μπαινει να αλλαξει. Μετα απο λιγο και αφου το πηρε μπηκαμε στο αυτοκίνητο."που παμε;"την ρωτάω.






"Λοιπον αν σου ειναι εύκολο θα με πας σε κομμωτήριο εσυ και έπειτα θα φυγεις γιατι εχω να κανω και μακιγιάζ και νύχια οποτε θα κανω πολυ και αν ειναι θα τα πουμε το βράδυ στον χορο ετσι;"λεει εκεινη χαρούμενη.






"Καλα λοιπον αφου το θελεις"της λεω και το γκαζωνω περισσότερο.Μετα απο λιγη ωρα την αφησα σε ενα κομμωτήριο και εφυγα για το σπιτι οπου και θα ριξω εναν υπέροχο υπνο.Μετα απο τοση ωρα που εφτασα πέφτω και κοιμαμαι.





Χτυπαει το κινητο μου και με ξυπνάει.






"Ναι"απανταω χωρις να δω ποιος ειναι.






'Ειναι 9:30 που στον διάολο εισαι;"λεει μεσα απο το τηλέφωνο η Μαρια.






"Εεε ναι...με πηρε ο υπνος θα αργήσω λίγο να ερθω οποτε καλύτερα παρε ταξι"της λεω και το κλεινω γρηγορα για να μην ακουσω μουρμούρα και τρεχω στο μπανιο.Κανω οσο πιο γρήγορα μπορω μπανιο και ντύνομαι.Και μετα τρεχω οσο πιο γρήγορα μπορώ η ωρα ειναι 11 αλλα υγεια μωρε εχουμε ολο το βράδυ μπροστά μας λεω καθως παω να μπω και πέφτει πανω μου καποιος.Ειμαι έτοιμος να τον βρίσω ασχημα αλλα βλεπω την Ταμι.Τα ματια της ειναι κοκκινα και εχει καποια δάκρυα στα μαγουλα της. Με προσπερνάει και φευγει και τώρα δεν εχω χρονο να δω τι ακριβως εγινε μεσα ετσι την ακολουθω.






Σκοτεινός.Where stories live. Discover now