Κεφάλαιο 10

4K 190 8
                                    

*Ταμι*

"Ενταξει με ξανα ρωταει αφου δεν απαντάω.

"Περνεις ναρκωτικά;"τον ρωταω και η φωνη μου τρέμει.

"Οχι χαλάρωσε μονο να τα δοκιμάσω θελω. Και θελω να είσαι μαζι μου ακριβώς επειδή το κανω πρωτη φορα και δεν ξερω τι γίνεται"λεει απλα.

"Γιατι δεν φωναζεις την κοπελα σου;"ρωταω εγω ξανα.

"Εσυ δεν εισαι η φιλη μου; εγω εσενα θελω διπλα μου αφου εισαι φιλη μου"μου λεει και σκουπίζω τα δάκρυα μου.

"Ενταξει"λεω τελικά και κάθομαι χωρίς να τον κοιταζω μια λιγο μεχρι μου ακουω εναν ευχαριστο αναστεναγμό και γυρναω και τον βλεπω να εχει ξαπλωσει στον καναπε και να κλείνει τα ματια του."εισαι καλα;"τον ρωταω για σιγουριά.

"Ναι, σε λιγο θα δρασει"λεει χωρις να κανει κατι αλλο μονο καθεται ετσι οπως ήταν.Φοβαμαι τοσο πολυ.Ξαφνικα μετα απο λιγο αρχίζει να γελαει.

"Εισαι καλα;"τον ρωταω.

"Τοσο χαλαρός"λεει ξανα.Αποφασιζω να παω διπλα του και εκεινος ανοίγει τα ματια του. Ειναι κόκκινα."Εισαι ομορφη"λεει αλλα θυμαμαι πως ειπε οτι μιλανε τα ναρκωτικά."θα σε φιλήσω"λεει και πλησιάζει το κεφαλι του στο δικο μου. Εγω εχω τον Έντουαρντ σωστα; Ειναι το αγορι μου και νομιζω πως τον ερωτεύομαι αρα δεν πρεπει να φιλήσω τον Τονι.Σκύβω το κεφαλι μου και το βάζω στον λαιμο του.Μςτα απο λιγη ωρα το σηκώνω και τον βλεπω που κοιμαται.Χωρίς να το θελω αρχιζω να κλαιω σιωπηλά διπλα του.Τι κινητό μου χτυπαει και κοιταζω την οθόνη.

"Έντουαρντ"λεω οσο πιο ήρεμη μπορω για να μην καταλάβει οτι κλαιω.

"Θα ερθεις απο εδω;"με ρωταει.

"Θα ερχομουν αλλα η μαμα μου θελει λιγη Βοήθεια και τελικα δεν θα μπορεσω"λεω πείστηκα. Του κεω ψέμματα γαμω.εξαιτίας του Τονι; μα επρεπε πρωτα να ειναι το αγορι μου και μετα ο φιλος μου.

"Αα ενταξει τοτε θα τα πουμε αυριο;"με ρωταει.

"Ναι θα τα πουμε"του λεω και εγω.

"Καλο βραδυ να εχεις μωρο μου"λεει μιας και ειναι 7 το απογευμα.

"Και εσυ...φιλακια"λεω και το κλείνω και κλαιω για ακομη μια φορα.



*Τονι*

Ξυπναω και κοιταζω τριγύρω αλλα δεν μπορω να κινηθώ νιωθω κατι βαρύ στον ωμο μου και κοιτάζω πως ειναι η Ταμι. Την εχει πάρει ο υπνος.

Σκοτεινός.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant