Κεφάλαιο 25

3.4K 148 7
                                    

"Πατέρα εγω και η Ταμι θελουμε να παντρευτούμε"λεει και ολοι μας κοιταζουν περίεργα.



"Δεν καταλαβες αν θελεις να παντρευτεις κάποια θα παντρευτείς αλλη οχι την Ταμι η Ταμι θα παντρευτεί εμενα"λεει ο Έντουαρντ και εγω γελαω ειρωνικα.



"Η ταμι θέλει να παντρευτεί εμενα χονεψε το"λεω και εκεινος στρέφει το βλεμμα του σε αυτην.



"Αληθεια λεει;"την ρωταει και εκεινη δεν του απανταει. Μιλα μωρο μου...μιλα του."αληθεια λεει σε ρωταω"λεει και η Ταμι τρομαζει και μου σφίγγει το χερι.



"Ναι"λεει σιγα και ισα που το ακουνε ολοι.



"Ταμι τι ειναι αυτα τα πραγματα εσυ δεν ησουν με τον Έντουαρντ τι δουλεια εχεις με τον Τονι;"λεει ο μπαμπας της και εκεινη ξεροκαταπινει. Μισώ να την βλεπω πιεσμενη αλλα δεν θελω να αντιμιλησω και στον πατερα της.



"Τονι και εσυ να κοψεις τις βλακειες αμεσως δεν θα σε αφήσω να χαλασεις τον γαμο του αδερφου σου"λεει και βρίσκω ευκαιρία να μιλήσω.



"Δεν ηρθαμε εδω να σας ανακοινώσουμε οτι παντρευομαστε για να μας διαταξετε να κανουμε οτι θελετε εσεις"φωναζω και ολο το μαγαζι μας κοιταει"ειτε σας αρεσει ειτε οχι εμεις θα παντρευτούμε"συνεχίζω"σε οποιον δεν αρεσει ας μην ερθει στον γαμο αλλα απο εκει και μετα να μας ξεχάσετε εντελώς γιατι θα μας χασετε για παντα"λεω πιο ηρεμα και τραβαω το χερι της και βγαινουμε απο το μαγαζι. Ειμαστε μπροστα στο αμαξι μου και κολλαω τα χειλη μας.



"Πεθανες"ακουηεται η φωνη του Έντουαρντ και με βαραει οπου βρει οπως κανω και εγω και παλεύουμε.Ακουω την ταμι να κλαιει και τα χανω δεν μπορω να την ακουω να κλαιει ετσι βαραω μια δυνατη μπουνια στο μάτι τον Έντουαρντ και σηκώνομαι οι γονεις μας κοιτανε τρομαγμένοι. Αηκαλιαζω την Ταμι που κλαίει.



"Τονι σηκω και φυγε τωρα πρωτου συνερθει και ξανα χτυπηθειτε"λεει ο πατέρας μου και γελαω ειρωνικά.



"Μπες στο αμαξι ψυχη μου"της λεω καθως ανοιγω την πορτα και την κλείνω οταν μπει.



"Δεν επρεπε να συμπεριφερθείς ετσι ειναι αδερφος σου και να ηθελες να την παντρευτείς δεν μπορουσες την ημερα που αυτος επίσημα ηρθε και μας το ειπε να του χαλασεις τα σχεδια με την δικη σου πρωταση"λεει ο μπαμπας μου.



"Καλα"λεω και ανοίγω την πορτα μπαινω στο αμάξι και βαζω μπρος.



"Που θα πάμε;"ρωταει η Ταμι.



Σκοτεινός.Where stories live. Discover now