Κεφάλαιο 16

3.5K 168 4
                                    

"Σηκω επιτελους αγορι μου μεσημεριασε"ακούγεται η φωνη της Μαριας απο πανω μου και ηδη εχω αρχισει να τα περνώ. Τι ειπαμε πως κανει αυτη εδω;



"Τι θες εδω πρωι πρωι;"ρωταω χωρίς να ανοίξω τα ματια μου.




"Σου ειπα αγορι μου μεσημέρι ειναι και θα σηκωθείς να παμε να φαμε εξω παρεα για να σε συγχωρέσω που με εστησες χθες"λεει τσαντησμενη. Οχι οτι με καίει κιολας αλλα δεν γαμιεται.Σηκώνομαι και την κοιταζω εκεινη χαμογελαστη που κατάφερε να με πείσει κολλαει τ χείλη της στα δικα μου και με φιλάει.Ανταποκρίνομαι και μου έρχεται στο μυαλο το φιλι μου χθες με την Ταμι.Τραβιεμαι αμεσως.





"Ασεμε να ετοιμαστώ αλλη ωρα αυτα"λεω για να μην την ακουω και βλεπω που φεύγει απο το δωμάτιο και αφου αλλαξω κατεβαίνω τις σκαλες και την κοιταω."ετοιμος"λεω και με κοιταζει.





"Φυγαμε;"ρωταει και γνεφω και βγαίνουμε απο την πορτα και μπαινουμε στην αμάξι βαζω μπρος και αρχίζω να τρεχω προς ενα φαγάδικο που ειναι κοντα σε μια ερημική παραλία γιατι ετσι ηθελε η Μαρια."δεν νομίζω να σε πειραζει που καλεσα και λιγη παρεα"πεταει στο άκυρο.





"Παρεα;"ρωταω εγω.





"Ναι μωρε ξερεις τον αδερφό σου και την Ταμι"λεει εκείνη και εγω στρυφογυριζω τα ματια μου.Παρκάρω το αυτοκίνητο και κατεβαίνουμε στην ταβέρνα οπου κάθεται ηδη ο Έντουαρντ και η Ταμι."γεια σαςς"λεει χαρωπα η Μαρια και κάθετε στο τραπεζι και καθομαι και εγω διπλα της.Η Ταμι πως μπορει να κάθεται μαζι της ενω εχει φιλησει το αγόρι της.





"Καλα εισαι;"με ρωταει η Ταμι και γνεφω αδιάφορα. Ο σερβιτόρος έρχεται με την παραγγελία μας και αρχίζουμε όλοι να τρωμε χωρίς να μιλαμε.Αφου τελειώνουμε η Μαρια κανει τις υστερίες της και παμε ολοι μαζι περπατώντας προς την παραλία.





"Παιδια κατι που μαλλον δεν ξέρετε ειναι οτι την Δευτέρα θα φυγουμε την 7ημερη λεει ο Έντουαρντ και τον κοιταζω"





"Θα πατε εκδρομή;;"ρωταει η Μαρια κλαψιαρικα.





"Ναι 7ηρεμη η Δευτέρα και η τρίτη μαζι αν και δεν ηταν ακριβώς τωρα κατι εγινε και το άλλαξαν"της λεει ο Έντουαρντ.





"Θελεις να χορέψουμε;"ρωταει η Ταμι τον Έντουαρντ και η Μαρια την κοιταζει οπως εγω.





"Που θα βρεις μουσικη;"ρωτάει η Μαρια με μια ειρωνικη έκφραση.





"Δεν χρειάζεται να εχεις παντα μουσικη για να χορεψεις. Αυτοσχεδιαζεις και"λεει και πιάνει τον αδερφό μου και αρχίζουν να χορευουμε καθως εκεινη σιγοτραγουδαει κατι.




Σκοτεινός.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα