Κεφάλαιο 5

5.8K 247 14
                                    

Μπαινουμε σε ενα απο τα δωματια και παει να μου κατεβασει το παντελόνι.Της πιανω τα χερια και την γυρνάω ανάποδα κατεβαζω το παντελόνι μου και μπαινω βίαια μεσα της. Αρχιζει να φωναζει υπερβολικά δυνατα....

Μετα απο ποση ωρα τελειώνω και εγω και ανεβάζω το παντελόνι μου.



"Ομολογώ οτι εισαι παρα πολυ καλος,δεν εχω ξανα παει με καλύτερο"λεει και γελαω καθως ανοιγω την πορτα και φεύγω.Κατεβαίνω στον κατω οροφο και βλεπω τον αδερφό μου να παει να ανέβει τα σκαλιά και να εχει στην αγκαλια του την Ταμι μισολυποθημη.Εχουν ηδη ανέβει και τους ακολουθώ.παει να κλεισει την πορτα στο δωμάτιο αλλα προλαβαίνω και την πιάνω.




"Τι κανεις ρε μαλακα;"τον ρωταω και με κοιτάζει περιεργα.




"Τι εγινε;"λεει ηρεμος.




"Πας να την γαμησεις ενω δεν καταλαβαίνει τιποτα και δεν εχεις παρει την άδεια της; ειναι ανεσθητη. Μπορει να σου κανει μήνυση"του λεω νευριασμένος.




"Ενταξει σιγα"λεει και μπαινω μεσα στην δωματιο περνώ την Ταμι αγκαλια και φευγω την βαζω στο αυτοκίνητο και ξεκινάω για το σπιτι.Παω παλι γρήγορα.




"Σε παρακαλω"λεει στα πίσω καθυσματα και γυριζω να την κοιταξω που κλαίει στον υπνο της.Τι παει λαθος με αυτην; φτανω και την περνω αγκαλια για κανεναν λογο δεν θα την παω σπιτι της. Δεν θελω να γνωρίσω τους δικους της.Ευσι μπαινουμε στο σπιτι μου και την ανεβάζω στον πανω όροφο της βγαζω τα ρουχα και την βαζω στην μπανιερα και αρχίζω να ριχνω νερο πανω της. Νταξει δεν λεω καλο ειναι το σωμα της. Για τα αγόρια τα συνηθισμένα της ηλικιας μου θα ελεγα ηταν το κατι αλλο το σωμα της. Την τυλιγω με μια πετσέτα και την περνω αγκαλια και την αφήνω στο κρεβατι. Ψαχνω τα βρακια μου και της φοραω ενα και μια φανελα μου και εκείνη αρχιζει τα παιχνιδια μέθης της.




"Ελα να χορεψουμε"λεει και παει να σηκωθεί αλλα την κραταω."ξερεις εσυ δεν εισαι σαν τα αγορια της ηλικίας σου"μου λεει και ακουμπαει με τον δείκτη της την μύτη μου.




"Ειμαι χειρότερος,για αυτο θα ηταν καλύτερα να μείνεις μακρυά μου"της λεω και εκεινη αλλαζει την διάθεση της και τα μάτια της θολώνουν.




"Εισαι απλα διαφορετικός"απανταει"ο χειρότερος ειναι ο Άλεξ"λεει με δακρυσμένα ματια.




"Ο Άλεξ;"την ρωτάω.




"Με απατησε"λεει και στο τελος γελαει."για αυτο ελα να χορέψουμε"λεει και με τραβαει δυνατα και πέφτω σχεδόν απο το κρεβατι στο πάτωμα και την κοιτάζω.Τρεχει απέναντι στο ράδιο και το ανοίγει..τυχαίνει να παιζει το 'love is a bitch' και αρχισει να το τραγουδάει και να κανει κύκλους στο δωμάτιο.Στα μισά του τραγουδιου πεφτει άτσαλα στο πάτωμα λιγο πιο μακριά απο εμενα και με πλησιάζει.Εχει έρθει πολυ κοντα μου και ειμαστε πρόσωπο με πρόσωπο προσφέροντας μου μια άβολη στιγμή. Τι σκατα; πρεπει να συγκεντρωθώ. Ποτε δεν εχω νιωσει αβολα με καμία.Μου πιάνει το χερι και το τραβαω και την σηκώνω και την βαζω στο κρεβατι.




Σκοτεινός.Where stories live. Discover now