DUYURU

2.3K 81 103
                                    

Çok özel Nefes okuyucuları,
Biliyorum, bir bölüm bekliyordunuz hatta duyuru başlığını görünce hepiniz biraz ürktünüz. Malum genelde hayırlı olmuyor buradaki duyurular.
Öncelikle sözünü verdiğim bölümü yayınlayamadığım için özür dileyeceğim sizlerden.
Nefes'in gidişatı hakkında birkaç şey söylemem artık zorunlu olduğu için bu duyuru. Şimdiye kadar ertelemeye çalıştım, uyku saatlerimden, dinlenme zamanlarından ayırıp bölüm yazdım ama artık pek de mümkün olmuyor. Bunu anlayınca ben de sizlerle paylaşmaya karar verdim kararımı. Nefes'le ilgili planladığım çok şey var daha, hep söylediğim gibi yolun başındayız. Yani bir sondan veya finalden bahsetmiyorum. Fakat bu sene bir mezun olarak, ikinci kez üniversite sınavına hazırlanıyorum. Çok da küçük hedeflerle bırakmadım üstelik ikinci seneye. Bu kadar az zaman kalmışken gerçekten sayfalarca bölüm yazacak ne güç ne de zaman bulabiliyorum kendimde. Temponun yoğunluğunun yanı sıra, özel hayatımdaki bazı olaylar, tabiki duygusal dalgalanmalar ve baskı oldukça yoruyor beni. Nefes'e de sadece bir sorumluluk gibi yaklaşıp devam etmek istemiyorum. Hoş,
şu an bu şekilde devam etmeyi denesem bile yapabileceğimi sanmıyorum.
Yani anlayacağınız o ki, çok çok büyük affınıza sığınıp sınav sürecini atlatana kadar bir nefes ara veriyorum hikayemize. Dediğim gibi bu bir son değil.
Umarım beni anlarsınız, hepinizden tek tek özür diliyorum.
Sevgilerimle.

Nefes- YağHazWhere stories live. Discover now