Mikey nu se mai intoarce

12 1 0
                                    

-Lasa-ma jos! Mikey! Tip printre rasete si incerc sa ma desprind din bratele lui.

-Nu, stai aici! Pana nu recunosti ca eu sunt cel mai frumos prieten pe care il ai, nu iti dau drumul, spune si incepe sa ma gadile.

-Nu recunosc nimic, uratule! Strig si il prind de par.

Auzind asta, imi prinde mainile in ale sale cu o mana si cu cealalta ma strange intr-un fel de imbratisare, apoi isi aseaza capul pe pieptul meu, semn ca s-a linistit.

-As sta asa toata ziua, murmura si ma trage si mai mult in bratele sale.

                             *  *
                               *

-Cati ani ai? Spun si incerc sa-l fac sa ma priveasca.

-Aproape optispe, de ce? Spune razand, uitandu-se la fetele cu care purta o discutie inainte sa il intrerup eu.

-Da? Nu se vede. Ce se intampla cu tine? Te comporti de parca ai fi mult mai mic de atat!

-Hai, lasa-ma, du-te la prietenii tai, spune si isi da ochii peste cap.

Nici acum nu se uita la mine. Perfect.

Imi iau ghiozdanul si plec. Nu am nevoie de asa ceva, nu de tratatamentul asta. Mi s-a facut si rau de la lipsa de somn si nu mai pot sa fac asta. Nu pot sa primesc asta dupa sapte ani, pur si simplu nu mai pot.
Imi trebuie o distragere, un alt prieten, altceva. Prieteni nu mai am deloc, asa ca e prea devreme sa-mi fac altul sau altii.

Astazi Mikey a reusit sa ma distruga pana la oase. A spus niste lucruri pe care stia ca le voi auzi si ca ma vor rani. De aici a rezultat si reactia mea cu privire la varsta lui, e incredibil de incapatanat.

Profesoara de engleza l-a intrebat la prima ora de ce s-a mutat in prima banca, cu Cleo. Acesta a raspuns ca intareste prietenia si ca asa fac prietenii. Tot ce am reusit sa fac pe moment e sa-mi dau ochii peste cap si sa nu bag in seama chestiile de genul.

Cand le-am zis amicilor lui ca n-am ce discuta cu el, el a raspuns un simplu ' nu tu nu ai ce discuta cu mine, ci eu mai degraba'.




3 capitole in 3 zile, woop. Sunt gang pt asta. Incerc sa nu mai folosesc cuvantul asta pentru ca imi reprezinta fostul cel mai bun prieten si eu nu mai am treaba cu chestiile lui. Ma bag prea mult in viata mea, asa ca mai bine las cartea sa vorbeasca pentru mine. Enjoyyy

Oxigen si MercurTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang