55

121 14 0
                                    

Телепортирах се зад нея и докоснах врата ѝ, а тя заспа. Силата ѝ се успокои, а след това отново я завързах за стола за да съм сигурен, че няма да се нарани. Оставих Дарк при нея за да съм сигурен, че ще е добре. И отидох при сестра си.

-Нат какво има ? - погледна ме тя сурово,  после ми се усмихна.

-Дойдох да видя сестра си и да поговорим за нещо.

-Какво става ? - попита ме тя.

-Не тук и не сега. - казах ѝ аз, а след това ѝ подадох бележка на която пишеше къде да ме чака, а след това се телепортирах защото имах още малко работа.

Гледната точка на Дарк

Момичето пред мен се събуди, а след това набързо огледа дали Натаниел е тук и запозна да се шава.

-Излишно е няма да успееш да избягаш.

-А тогава защо просто не ме пуснете ? - попита ме тя директно.

-Натаниел каза, че оставя останалата част от обучението то ти на мен, а ако искаш то и животът ти да продължат по добре се измъкнеш сама. - казах ѝ и посочих демоните които бавно бавно чупеха бариерите които бях сложил, а след това изчезнах като дим из стаята.

Тя започна да подскача със стола, но без успех, а след това опита да използва магия, но без успех. Натаниел сложи защита на важетата. Погледнах демоните, а на тях им оставаха още едва две бариери. Чу се звук сякаш се чупи стъкло обърнах се и видях, че вече остава една бариера, а момичето още стоеше вързано. Чу се счупването и на втората бареира, но изведнъж демоните не продължиха напред, а просто се вдигнаха във въздуха и станаха на пепел. Погледнах към момичето, а тя цялата се тресеше. Надникнах отдолу и видях очите ѝ. Тя не можеше да контролира силата си. Бързо се изправих пред нея и преместих главата ѝ назад. Трябваше да я шокирам с нещо, но как не можех да я ударя. Просто нещо ме спираше, а нямах много време да мисля и набързо повдигнах главата ѝ нагоре и я целунах по устните. Те бяха толкова меки и нежни, а тя просто замръзна. Нито ме отблъсна нито отговори на целувката. Само затвори очи и се отпусна, а след като се отделих от нея тя започна да трепери. Отвързах я набързо и я взех на ръцете си. Бързо я качих в кабинета на Натаниел и я сложих на леглото. Останах до нея за да я наглеждам. Тя ме погледна и се отпусна и затвори очи, но не беше заспала усещах го.

-Как се казваш ? - чух гласът ѝ.

-Мислех, че знаеш, но добре. Казвам се Дарк. - представих ѝ се поне това и дължа след целувката.

School For Creatures (COMPLETED) - Училище за СъзданияWhere stories live. Discover now