Nukuin pommii

820 59 20
                                    

Keskiviikko 20:30

Mä heräsin siihen kun mun oveen koputettiin. Mä työnsin mun naaman mun tyynyyn samalla kun mä kuulin että ovi aukes.

"Mila?" Kuulin Jonahin äänen. "Mmm..?" Mumisin. "Sun kanttis tulla syömää sä et oo syöny koko päivänä mitään..." se sano.

"Mhh.. ei oo nälkä" mä valehtelin koska mä oon nii laiska että mä en jaksanu nousta lämpimien peittojen alta.

"Tuu nyt Daniel teki ruokaa" Jonah sano. "Vau vähäks siistii" sanoin sarkastisesti. "Tuu nyt, pojat on jo alakerras" Jonah sano.

Mä heitin lämpimät, pehmeät peitot pois mun päältä ja mä kohtasin kylmän ilman. Mä ärähdin ja nousin ylös.

Mä en ollu vihanen Jonahille olin vaa väsyny. "Okei sit" sanoin ja kävelin nopeesti Jonahin ohi. Kuulin kun se huokas ja käveli mun perään.

"Terve Mila" Zach sano hymyillen. "Iltaa" sanoin ja istuin pöytään. Otin ruokaa mun lautaselle ja pojat jutteli niiden bändi asioista ja muista vastaavista asioista.

Söin nopeeta ja nousin pöydästä. "Kiitos" mä sanoin ja vein astiat tiskiin. Nopeesti mä kävelin yläkertaan.

Mua väsytti jostai syystä iha rutosti vaikka kello oli  vasta 20:50. Kaaduin mun sängylle ja just kun mä olin nukahtamassa mä muistin matikan läksyt mä olin tehny kaiken muun paitsi matikan. Wohoo.

Mä en noussu mä vaan makasin sängyssä. Mä oon 5pv viikossa vuoden aikana koulussa ei se nyt haittaa jos mä kerran läksyt unohan.

Mä nopeesti nukahin sikeään uneen.

Torstai 9:10

"Mila monelta sulla alko koulu?" Jonah käveli mun huoneeseen väsyneenä haukotellen. "Mm..... 8:00" sanoin ilman avaten silmiä. "Eiks sulla alkanukkaa 10:00?!" Jonah kysyi "Eiku oli joku homma koulussa" sanoin unen pöpperössä. "Mila!! Tajuuks sä paljon kello on?!" Jonah sano kovaan ääneen ja veti mut mun kädestä pois sängystä.

"Mitä?! Hä mitä?!" Kysyin hieroen silmiä samalla kun juoksin vaatekaapille ilman kattomatta edes kelloa.

"Kello on jo 9:12! Nyt nopeesti! Seuraava bussi tulee vasta 9:45 joten mä heitän sut kouluu oo valmiina 10minuutin päästä alhaalla" Jonah sano ja juoksi sen huoneeseen.

"10minuuttia?!!" Huusin sen perää samalla kun pengoin vaatekaapista vaatteita.

Vihdoin mä sain mun päälle pitkän t-paidan ja harmaat college housut. Nopeesti mä sujautin ja kirjat reppuun, ja juoksin alakertaan samalla laittaen sukkia jalkaan.

Jonah oli jo alkerrassa odottamassa mua. "Ooks sä valmis?" Se kysy samalla kun mä juoksin keittiöön ottamaan omenaa ja vesipulloa.

"Joo mee jo laittaa auto käyntii" mä sain ja kuulin kun ovi meni kiinni. Nopeesti juoksin eteiseen ja laitoin lenkkarit jalkaan.

Juoksin autolle joka oli jo käynnissä ja hyppäsin kyytiin. Jonah ajo niin nopeeta kun sai koululle samalla kun mä pistin mun hiukset ponnarille.

"Okei hauskaa koulu päivää äläkä missaa bussii tänää" Jonah sano kun mä avasin oven. "Joojoo moro" sanoin ja laitoin oven kiinni.

Onneks oli välitunti ettei mun tarvinu keskeyttää tuntia. Kävelin koulun pihalle ja Jemy ja muut oli sielä.

"Mila missä oot ollu?" Alex kysy. "Nukuin pommii" vastasin. "Hyvä sinä" Jemy sano. "No joo..." mä sanoin ja kellot soi.

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now