Draamaa

1.4K 54 3
                                    

Mila
Heräsin siihen kun joku kantoi minua ja viileä ilma löi naamaani. Avasin silmiäni vähän ja näin kuinka Daniel kantoi minua luultavasti autolle. Daniel jutteli ja naureskeli muiden poikien kanssa. Suljin silmäni ja nukahdin uudestaan.

Herösin seuraavan kerran huoneestani. Daniel makasi vierelläni ja oli puhelimellaan. Hänellä ei ollut paitaa, vain collegehousut jalassa.

"Paljon kello on?" Kysyin haukotellen. "Huomenta, kello on 8:15" Daniel vastasi. "Missä muut pojat on?" kysyin vielä väsyneenä. "Ne nukkuu vielä" Daniel vastasi kirjoittamatta katsettaan puhelimestaan.

"Miks sä oot nii aikasin hereillä?" kysyin ja Daniel laittoi puhelimensa pois. "Mä heräsin joskus 7 enkä mä saanu sen jälkee unta" Daniel sanoi hymyillen ja käänty kyljelleen minua kohti.

"Tehhäänkö pojille joku aamupala?" kysyin hymyillen. "Joo tietty" Daniel vastasi hymyillen ja nousi istumaan sängyn reunalle. "Mä meen vaihtaa vaatteet ja mennää sit tekkee se aamupala" hän sanoi hymyillen ja käveli ovelle.

"Juu mäki vaihan vaatteet" sanoin ja Daniel käveli ulos huoneestani. Huomasin että minulla oli vieläki Danielin huppari päällä ja se oli pehmeä ja se vieläkin tuoksu samalta kuin eilen.

vaihdoin noi vaatteeni

Otin Danielin hupparin ja hiljaa juoksin Danielin huoneeseen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otin Danielin hupparin ja hiljaa juoksin Danielin huoneeseen. Avasin huoneensa oven eikä sielä onneksi ollu ketään. Kävelin mahollisimman hiljaa Danielin vaatekaapille ja kävin läpi hänen huppareitaan.

Olin varma että pojilla oli hienompia vaatteita kuin minulla. Löysin sieltä täydellisen hupparin ja sujautin sen nopeasti päälleni.

Jonka jälkeen kävelin hiljaa kylppäriin ja heitin Danielin hupparin pesukoneeseen joka minulla oli eilen ollut

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jonka jälkeen kävelin hiljaa kylppäriin ja heitin Danielin hupparin pesukoneeseen joka minulla oli eilen ollut. Sen jälkeen kävelin alakertaan ja Daniel oli keittiössä. "Mikä sulla kesti nii kauvan?" Daniel kysyi samalla kun otti ruokia jääkaapista esille. "täydellisyys kestää sori nyt vaa" sanoin.

"Jaaha jaaha" Daniel sanoi. "Okei mitä me tehää?" Daniel kysyi.

Päätimme tehdä kaikkea mahdollista samalla kun pitäisimme liveä. Daniel otti puhelimensa taskustaan. Hän laittoi liven päälle ja sinne heti alkoi tulemaan porukkaa.

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now