Cemy, Jalex...?

1.1K 56 19
                                    

Mila

Kun leffa loppui silmäni olivat kiinni mutta en nukkunu vaikka kyllä meinasin nukahtaa. Zach oli nukahtanu sohvan toiseen päähän.

"Jonah! Mila nukahti" kuulin kun Daniel kuiskas Jonahille. "Joo sä voit viiä sen, sen huoneeseen" Jonah sanoi ja Daniel oli nostamassa minua kunnes Jack pysäytti sen.

"Eiku Jonah ota sinä Mila, vie se sun huoneesee nukkuu koska Jemy ja Alex on nukahtanu nii ne voi nukkuu kahestaa Milan sängys" Jack kuiskasi Jonahille. "Ok ok" Jonah sanoi ja nosti minut sohvalta. "Mutta mitä helkkaria me tehhää Zachille?" Corbyn kysyi.

Kuulin Danielun kiiruhtavan keittiöön ja avaavan jääkaapin oven. Hän tuli takasin vesipullon kanssa ja alko vähitellen kaatamaan sitä Zachin otsalle samalla kun pojat pidättelivät naurua vieressä.

Yhtäkkiä Zach nousi nopeaa istumaan. "Mitä hele-?!" Zach sano kovaan äänen ja Daniel nopeesti laitto kätensä Zachin suun eteen.

Zach työnsi Danielin käden pois naamaltaan ja kuivasi naamansa. "Miks sä noin teit?" Zach kysyi Danielilta samalla kun muut pojat nauroivat hiljaa ettei kukaan heräisi.

"Sä nukuit ja sut piti herättää" Daniel sanoi ja veti Zachin ylös sohvalta. "Nii varmaa.." Zach sanoi. Jack nosti Alexin ja Corbyn nosti Jemyn.

Pojat lähtivät peräkkäin kävelemään ylös portaita samalla kun he juttelivat kusikien.

Jonah kantoi minut hänen huoneeseensa ja laski minut hänen sängylle peittojen päälle. Jonah käveli
vaatekomeroonsa ja vaihto sielä sen yö vaatteisiin.

Jonka jälkeen hän tuli sängyn toiselle puolelle nukkumaan

~~~

Heräsin ja kello oli 10:15. Katsoin viereeni jossa Jonah nukkui sikeästi. Nousin ylös ja jätin Jonahin vielä nukkumaan.

Käveli huoneeseeni jossa Jemy ja Alex nukkuivat. Otin vaatekaapistani sopivat vaatteet ja kävelin kylppäriin.

Kävin nopeasti suihkussa ja sen jälkee kuivasin itseni. Laitoin vaatteet päälleni jotka olin aijemmin valinnu ja laitoin hiukseni ylös ponnarille.

 Laitoin vaatteet päälleni jotka olin aijemmin valinnu ja laitoin hiukseni ylös ponnarille

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kävelin takaisin huoneeseeni ja Alex ja Jemy olivat jo heränneet. "Huomenta" sanoin heille hymyillen ja laitoin langattomat kuulokkeeni laturiin. "Nukuiks sä Danielin vieressä?!" Alex yhtäkkiä kysyi. "Mitä tapahtu?!" Jemy jatkoi. "Onks se sun poikaystävä?!" Alex oli innoissaan.

"Ei. Mä nukuin mun iskän vieres senki idiootit" sanoin naurahtaen ja he vaan pyöritti silmiään. "Mutta no mites teijän pojat?" kysyin. "Mistä sä puhut?" Jemy kysyi. "Siis Cemy, Jalex..?" sanoin.

"Ei!! Älä kuvittele!" Alex ja Jemy huusivat. "Te melkei unohitte mutki kokonaa ku Jemy pelas Corbynin kanssa ja Alex jutteli Jackin kanssa" sanoin."Olit säki kyl ihan kiini siin Danielis" he katsoivat toisiaan.

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now