Uus ryhmä :)

1K 53 24
                                    

Pääsimme perille ja menimme istumaan johonkin monista pöydistä. Onnistuin istumaan Danielin vieressä jonka toisella puolella istu Alexa. Jemy istui Loganin ja Corbynin välissä ja Christina istui Corbynin toisella puolella,  Alex istui Loganin ja Jackin välissä ja Jack istui minun toisella puolella. Jonah istui Christinan toisella puolella ja Jonahin vieressä istui Zach joka istu myös Alexan vieressä.

(lmao)

Katsoimme kauan ruokalistoja hetken päästä pääsimme vihdoin tilaamaan. Odotimme ruokiamme samalla kun juttelimme. Tai oikeestaa en jutellu kellekkään. Erakkorapu. Jemy tappeli telepaattisesti Christinan kanssa Corbynin huomiota ja niin teki myös Alex Alexan kanssa.

Sain hiljallisuudellani Danielin huomion "Onks kaikki hyvin?" Hän kysyi. "Joo mut mulla on vaan hiukan kylmä"  sanoin ja tuijotin hänen sinisiä silmiään. Lopettamatta. Luultavasti tehden hänet epämukavaksi.

"Taas?! Sun täytyy pukeutuu enemmän" Daniel sanoi samalla kun otti hupparia pois.

Hän ojensi hupparinsa minulle ja sujautin sen päälleni. Alexa vaikutti ärsyyntyneeltä Danielin vierellä. .

Daniel jatkoi juttelua Alexan kanssa selkä minua kohti. Nojasin tylsistyneenä selkäni hänen selkää vasten katsellen Jackin keskustelua Alexan ja Alexin kanssa.

Logani yritti opettaa Jemylle taikatemppuja servetillä mutta Jemy ei hiffannut. Huomasin Corbynin vilkuilevan vähän väliä Jemyä mutta Jemy ei huomannu sitä.

Parintoista minuutin päästä ruokamme vihdoin tuli. Aloin syömään ja voin sanoa että Loganin kanssa ei olisi pitänyt mennä syömään sillä olin jo tarpeeksi ärsyyntynyt kaikesta. Olin  väsynyt. 

Hän leikki omalla ja muiden ruoallla niin kuin viis vuotias. Hän levitti salaattejaan leipiini ja kaatoi vettään limsaani antamatta minulle rauhaa syödä.

Se otti hermoille mutta yritin vaan nauraa sille. Joka oli hankalaa. Koska se oli toistuvaa.

Vihdoin Logan jätti minut rauhaan ja sain syödä salaatti leipiäni ja juoda laimeaa pepsiä mutta olin todella nälkäinen joten en ollut kovinkaan kiinostunut mitä söin.

~~~

Kaikki olivat syöneet ja olisin arvannut että lähtisimme mutta ei. Kaikki lähdimme kävelemään rannalle. Logan kuvasi snäppiin, Corbyn alkoi jutella Jemylle ja olin väsynyt ja tylsistyny.

Kävelin Jonahin luo saaden hänen huomion muista pojista. Tavallaan vaan roikuin siinä koko ajan.

"Jemy ja Alex juttelee vaan pojille ja Daniel juttelee Alexalle ja mulla on tylsää"  valitin roikkuen hänen käsivarressaan. "No mennään käymään rannalla, ollan sielä jonku aikaa sitten viiään Jemy, Alex ja Alexa kotiin ja sit ajetaan meile" Jonah ehdotti. "Okei.." huokaisin.

"Mee jutteleen vaikka Zachille se vaikuttaa olevan yksin" Jonah sanoi. "Emmä jaksa se on tyhmä" katselin Zachia joka käveli taaimmaisena selaten puhelintaan "No ei kai" Jonah sanoi sarkastisesti  "Aivan sama mä meen..." olin säälittävän tylsistynyt. Kävelin Zachin luokse jättäen isäni rauhaan.

"Mitäs teet?" kysyin Zachiltä ja hän nosti katseensa minuun. "No mitäs täs.. kävelen..?"

 "Onks sul ollu kivaa?" kysyin hetken hiljaisuuden jälkeen. Väsyneenä. Tuskin edes tahdoin jutella Zachille. "Joo ruoka oli hyvää onks sulla ollu kivaa?" hän kysyi. "Jep.. on ollu vähän tylsää ku kaikki juttelee keskenään"  sanoin. "No mä voin jutella sun kans.." Zach sanoi. "Kelpaa" hymyilin. Me käveltiin rannalle ja otettiin parit ig kuvat.

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now