Paniikkikohtaus

1.9K 62 30
                                    

Mila
Me juttelimme suunilleen koko matka uuteen kotiini kaikesta mahdollisesta ja hetken päästä me parkkeerasimme jonkun ison talon pihaan. Nousin ulos autosta ja kävelin taloa kohti. Kävelimme kaikki sisälle ja se talo oli valtava.

"Miten teilä on varaa näi hienoon taloon?" kysyin samalla kun kattelin ympärille. "Me ollaan oikeestaan bändi" Jonah sanoi.

"Miks sä et kertonu mulle aijemmin?!" kysyin yllättyneenä.

"No mun oli tarkotus mutta sitte se vähän jäi" Jonah vastasi. "Onkos teilä biisejä?" kysyin

"Vaikka kuinka monta" Jack vastas samalla kun hän käveli takaani viereeni.

"Saanks mä kuulla yhen?" kysyin iloisena. "Joo tietty" Jonah vastasi hymyillen. Se otti puhelimensa taskusta ja meni youtubeen. Hän laitto niitten uusimman laulun joka kuulosti erittäin hyvältä.

"Tehä ootte aivan mahtavia laulamaan" sanoin samalla kun haukottelin. "Mä voin näyttää sulle tätä taloa" Jonah sanoi. "Joo se ois kivaa" sanoin hymyilen.

~~~

Sen jälkeen kun hän oli näyttäny mulle koko talon me päätettiin kattoa leffa.

"Mitä katotaan?" Jonah kysy samalla ku kaikki pojat alkoi kasaantua sohvalle. "Iha sama mulle" sanoin.

"IT" Corbyn ehdotti "naahhh me ollaan katottu se liian monta kertaa" Jonah sanoi. "House on Willow Street?" Jack kysy. "Ehkä ehkä "entä The Void?" Zach kysy.

"Kaikki mitä te ehdotatte on kauhuleffoja meil on pikku lapsi tässä" Jonah sano. "En mä oo pikkune" sanoin. "No entäpä frozen?" Daniel kysy. "Joo!! Paras!!" Zach huusi.

"katotaa kauhu leffa jos sä kestät sen pikku iita" Daniel sanoi. "Joo kyl mää" sanoin vöhän naurahtaen. "Mikä niistä?" Jonah kysyi. "ANNABELLE: REACTION!!" Corbyn huusi täysiä. "No okei.." sanoin.

Jonah laittoi leffan pyörimään ja oikeesti vihasin kauhuleffoja. Halusin vain poikien tykkäävän minusta

Istuin sohvan nurkassa Jonah toisella puolellani. Musta tuntuu että pelkäsin sitä leffaa jo alussa vaikka siinä ei ollu vielä edes tapahtunu mitään.

Puolessa välissä leffaa musta tuntu että oikeasti saisin sydänkohtauksen. Jonahin käsi oli ympärilläni ja se auttoi vähän.

Aloin hengittää vikkelästi ja stressi valtasi pääni kamalissa kohtauksissa vaikka yritin nauraa itselleni ja ajatella että tämä on vain elokuva.

"Mila ooks sä kunnossa?" Jonah kysyi hiljaa.

"Mila mikä on?" Jonah kysyi uudestaan mutta enemmän huolissaan. "E ei mikää" sanoin.

"Sopiiko että mä vien sut nyt vaikka ylös, kello on jo paljon" Jonah sanoi, nousi ylös ja kävelimme yläkertaan.

Mutta juuri ennen kun menimme ylös hän sano jotakin pojille mutta en juuri silloin keskittyny siihen. Hän vei mut yläkertaan huoneeseeni, laitto minut peittojen alle ja tuli istumaan viereeni.

"Mila mitä tapahtu? Ei meijän ois ollu pakko kattoo sitä" Jonah sanoi.

"No mä a attelin että te halusitte kattoa sen ja mä tuskin tunnen teijät nii luuletko sää et mä muka kehtaisin olla teidän kanssa samaa mierimieltä."

"Mila tuo on typerää!" Jonah sano ja se sai minut vähän paremmalle tuulelle.
Hetken päästä nukahdin..

~~~

heräsin kello oli 2.40 . Katsoin viereeni ja näin Jonahin nukkumassa. nousin ylös niin että Jonah ei heränny.

Huomasin että en ollut vaihtanu yö vaatteisiin. Kävelin huoneeseeni ja otin ainoat vanhat yö vaatteet koska en tykännyt ikinä nukkua päivä vaatteilla👇🏻

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now