Ensimmäinen koulupäivä

856 57 20
                                    

Mila

Mä kävelin bussipysäkille ja onneks sielä ei ollu ketään muita.

Parin minuutin päästä koulubussi tuli joka oli melkein täynä ihmisiä. Mä kävelin sisään ja kaikki tuijotti mua.

Ihan takana istu kaikki mun kaverit jotka viitto mua niiden luo.

"Milaa! Pitkästä aikaa mites mennee?" Alex kysy. "Ei sen kummemmin.." mä vastasin ja istuin penkille. "Minä ja Jemy voidaan tänää esitellä sulle paikkoja ennen kun tunnit alkaa" Alex sano. "Ois kivaa" mä sanoin hymyillen.

~skip matka~

Me kävelitiin ulos bussista ja koko koulun piha oli täynnä oppilaita koska siinä samassa rakennuksessa oli myös yliopisto. Joo o..

"Okei mennää kattelee kouluu" Jemy sano ja veti mua mun kädestä samalla kun Alex käveli meidän vierellä.

Alex ja Jemy näytti suunnillen koko koulun ja me käytiin myös rehtorin luona tekemässä kaikki tärkeet asiat mistä mä sain myös tietää mun ensimmäisen tunnin koska sielä ei ollu 'virallista luokkaa' vaan kaikki tunnit oli erissä luokassa.

Mun eka tunti oli matikan tunti. Alexilla oli myös matikan tunti mutta kaikilla muilla oli joku muu. Kellot soi ja me käveltiin sen luokan sisään ja istuttiin penkeile.

"Ketkä on uusia oppilaita täälä?" Se opettaja sano kunnes kaikki oppilaat oli paikalla. Mä olin ainoo joka nosti käden ylös.

"Sä voisit tulla vaikka esittäytymään tänne luokan eteen" se sano hymyillen. Mä nousin ylös ja kävelin luokan eteen.

"Sä voisit kertoa itestäs jotain esim mikä sun nimi on, harrastus ja muuta vastaavaa" se sano hymyillen. "Mun nimi on Mila Marais oikea sukunimi mulla on Frantzich mutta Marais on helpompi joten sitä käytetään melkein aina, mä en oikeastaan harrasta tällä hetkellä mitään, mä tykkään piirtäö, kuunnella välillä musiikkia ja laulaa vapaa ajalla vaikka mä en kyllä yhtään osaa" mä sanoin.

"Okei no kiva tietää ja sä oot tervettullut meidä kouluun ja me ollaan iloisia saada sut tänne" se sano hymyillen.

Mä istuin takas mun paikalle ja se opettaja alotti tunnin. Mä en oo ininä tykänny matikasta koska mun aivoja ei vaan oltu tehty sitä varten.

Kaikki tunnit meni aika nopeesti koska yleensä mulla oli joku mun kavereista sielä kunnes tuli bilsan kaksoistunti.

Sielä ei ollut ketään mun kavereista ja olin aivan yksin.

"Moi mä kuulin että sä oot uus täälä?" Poika kysy mun vierestä ennen kun tunti oli alkanu. "Jep.." vastasin.

"Mun nimi on Noel Austin" se sano. "Mä oon Mila Marais" mä vastasin hymyillen ja opettaja käveli luokkaan.

Se tunti kului siinä kun minä ja Noel juteltiin. Puolessa välissä oli myös ruokailu jossa istuib Noelin kanssa sillä muilla oli eriin aikaan ruokailu.

"Mä aattelin että jos sä vaikka haluisit hengailla koulun jälkeen tai jotain?" Se kysy. "Ehkä, pitää katella jaksanko mä tänään" mä vastasin. "tai no jos mä saan vaikka sun numeron nii mä soittaa tai lähettää viestii?" kysyin. "Joo tietty" Noel vastasin ja se näppäili sen numeron mun puhelimeen.

Tunnin jälkeen kellot soi ja välitunti alko. Mä vein mun kirjat lokeroon ja etin Alexin ja muut.

"Mila!" Mä kuulin kun joku huus mun takaa. Mä käännyin ja näin Jemyn ja muut. Mä kävelin niiden luo ja me käveltiin ulos.

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now