Sen kyl näkee et sä oot syöny roskaruokaa

995 53 9
                                    

Mila

Olimme melkein suutelemassa enkä tiennyt yhtään mitä olin tekemässä kunnes yhtäkkiä Jeremy ja Alex vetivät oven auki. "Mila ja Eth- SORI väärä huone" Alex sanoI ja paiskasi oven kiinni.

Muutuin täysin punaiseksi ja minä ja Ethan kävelimme ulos niin kuin mitään ei ollut tapahtunutkaan. Työnsimme oven auki ja Alex ja Jeremy olivat oven edessä salakuuntelemassa meitä. "Mitä heeemmmettiä te teette?" Ethan kysyi. "No teilä oli selvästi jotai menossa tuolla" Alex sanoi ja punastuin vielä enemmän.

"Joo tän voi vaa unohtaa mutta etitää nyt loputki" Ethan sanoi vaihtaen heti aihetta. "Eli sä sanot et teil oli siel jotai menos?" Jeremy kysyi. "Voi junalauta piä se turpas kii" Ethan sanoi vitsaillen. "En mut mennää" Jeremy sanoi ja kävelimme ulos kylpyhuoneesta muiden löydettyjen luokse. "Ääni merkki!!" Jeremy huusi. "Täälä..." kuulimme kun joku sanoi hiljaa huoneestani. Kävelimme huoneeseeni hiljaa kunnes tajusin jotain. "Mut hei" sanoin alkaen laskea meitä ja katsellen ympärillemme. "Mehä ollaa löydetty kaikki" kuiskasin ja käännyimme kaikki katsomaan vaatekaappiani. "Alex mee avaa!" Jeremy sanoi kuiskaten. "No en varmaa!" Alex sanoi takaisin. "Cloe oo sä mies!" Ethan kuiskasi. "Milan vaatekaappi, Mila menee" Cloe kuiskasi. "Okei okei mä meen"  kuiskasin ja kävelin hiljaa kaappini eteen. Raotin ovea ja yhtäkkiä ovi lensi auki ja se Logan hyppäsi sieltä huutaen, sen vlogia kameran kanssa. Minä, Jemy ja Jeremy tietty kiljuttiin. "BAHAHAHAAA OISITTEPA NÄHNY NAAMANNE!!" Hän nauroi todella energisenä.

Logan hymyili minulle ja hymyilin takaisin. "Milaaa!! Kiva nähä taas" hän sanoi katsoen muös ystäviäni. "Millo sä tänne tulit?" Kysyin vieläkin yllättyneenä. "Noin vartti sitte ja pojat kerto että te leikitte piilosta" Logan sanoi. "No jipii" sanoin. "Ketäs nää sun kaverit on?" hän kysyi."Alex, Jemy, Jeremy, Lukas, Bre, Cloe ja Ethan" vastasin. "Kiva tavata" Logan sano hymyillen ja kätteli heitä kaikkia.

"Mut mä jätän teijät tänne rauhaan ja mä meen poikien luo meijä pitää tylstää niiden musiikki videoita" Logan sanoi  ja käveli ovelle. "Moro!" Moikkasin ja muut vain katsoi
minua.

"Oliks toi Logan Paul?" Bre kysyi. "Eiku Jake Paul" sanoin sarkastisesti. "Sehä on niiku maailma tunnetuin vlogaaja!" Jeremy sanoi. "Jaahahahaha, katotteks te sen vlogei?" Kysyin ja istuin sängylleni. "No siis ei mut kyl me se tiietää" Alex vastasi. "No kuka nyt ei" huokaisin. "Okei mut mitä me nyt tehhää? Ei jaksa leikki mittää lapsellista piilosta" Lukas vitsaili. "Iha sama mulle" sanoin. Juoksimme taloa ympäri ja heittelimme hernepussia noin tunnin kunnes meile tuli nälkä.

"Syyäks jottai?" kysyin samalla kun mahani murisi. "Joo mä kuolen nälkää" Alex sanoi. "Pyyetäänkö voiko pojat tilata meile ruokaa?" kysyin joka sopi kaikille. "Oukki doukki.. mitä otettais?" kysyin samalla kun kävelimme portaita alaspäin.

"Shusia..?" Jemy kysyi mikä sopi muillekkin.. Kysyin mitä kaikki halusivat ja kävelin sohvalle ja Zach oli ainoostaan sielä. "Tiiäks sä missä iskä on?" kysyin katellen ympärille. "Ylhäällä kai miks nii?" hän kysyi. "Me tahottas tilata ruokaa" sanoin. "Sinuna en söis yhtää enempää roskaruokaa" Zach sanoi huokaisten ja olin erittäin yllättyny ja hämmentynyt siitä mitä juuri kuulin. "Anteeks mitä?" kysyin. "Että sen näkee kyl et sä oot syöny epäterveellisesti" Zach sanoi ja nii monta kysymystä pyöri päässäni tällä hetkellä. "Mikä sua vaivaa?" kysyin ärsyyntyneenä. "Miten nii? Mä kerron vaan faktoi" Zach sanoi tahalleen ärsyttäen. "omg mä vihaan sua" huokain väsyneenä hänen pelleilystään ja kävelin yläkertaan.

"Hyvä isä?" Vitsailin yläkerrassa. "Tääl!" Jonah huusi huoneestaan. Kävelin sisään ja Daniel ja Corbyn olivat myös sielä ja nii oli tietenkin Logan. "Minä ja mun kaverit tahottas tilaa ruokaa..?" sanoin. "Joo tietty meki aateltii just, mut mitä te tahotte?" Jonah kysyi vetäen. "Shusii" vastasin ja kerroin mitä otimme.

"Okei.. se tullee noin 40 minuutin pääst" Jonah sanoi ja laittoi puhelimensa takaisin takataskuunsa. "Okei kiitos" sanoin hymyillen ja kävelin takaisin alakertaan.

Kävelin Zachin ohi joka oli puhelimellaan. Kävelin keittiöön ja kaikki istui juttelemassa pöydässä. "Ne tulee 40 minuutin päästä"  sanoin heille. Kaikki kiittivöt ja istuin pöytään. Kaikki jutteli ja itse mietin pelkästään sitä mitä Zach sanoi. Mikä sitä vaivaa?

"Alex ja Jemy.." sanoin heille jotka istui minun vieressä. "Joo niin?" Jemy kysyi ja kääntyi minua kohti..

Kerroin heille mitä tapahtui paitsi sanoin pelkästää että hän haukkui minua, en millä nimillä ja hekin vaikuttivat yllättyneiltä. "Sehä on hirvee kateelline!" Alex sanoi. "Mitä sä tarktoat?"
kysyin hämmentyneenä. "No siis se on kateelline kun kaikki pojat hengailee sun ympärillä" Jemy sanoi.

"No en usko.." sanoin koska miksi ihmeessä Zach olisi kateellinen..? "No ihan selväähä se on! Ooks sokee tyttö?!" Alex sanoi.

Ovi kello soi ja juoksin ovelle. "Ruoka tuli!" huusin kaikille ja vein ruoat keittiön pöydälle. Kaikki oli ottanu omat ruoat pois kassista paitsi minä.

"Mila eks sä syö?" Ethan kysyi. "Ei mul oo kovi nälkä" sanoin. "Mut sulha vasta maha murisi iha hulluna" Bre sanoi samalla kun söi ruokaansa. "Ei mulla tee enää mieli" sanoin vähän hymyillen samalla ajatellen kaikkea mitä Zach sanoi. "Okeii..?" Bre sanoi.

Kun kaikki olivat syöneet kello oli 17:40. "Mun pittää lähtä, me kuulema lähetää käymää sukulaisil" Lukas sanoi. "Mä tuun samaa matkaa ku en enöö jaksa Milsa" Alex vitsaili. Jemy ja Cloe päättivät myös lähtä "Okei sit mäki kai lähen.. Ethan tuuks sä mun kaa samaa matkaa" Jeremy kysyi. "Ei ku mä jään viel hetkeks jos vaan soppii?" Ethan kysyi. "Joo tietty" vastasin hymyillen ja kaikki laittoi kenkänsä jalkaan.

"Okei mut moikka" sanoin kaikille hymyillen ovelta. "Moro!" He huusivat ja kävelivät pois. "Katotaaks leffa?" Kysyin Ethanilta samalla kun katsoin kelloa. "Joo tietty" hän vastasi ja kävelimme yläkertaan huoneeseeni. Portaissa näin kun Zach tuijotti meitä.

Savuimme huoneeseeni ja päätimme katsoa kauhu leffan joita vihasin mutta samalla rakastin. Ristiriitaista. Laitoimme valot ja verhot kiinni jolloin huoneessani oli aivan pimeää ja sitten laitoimme elokuvan pyörimään...

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now