Bölüm 16 - İlk Kavga ve Karışık Duygular

4.6K 487 7
                                    


Bölüm şarkısı: Maroon 5 - Wait 



Lizzy başını çevirdi ve yanlarında duran Colin'i gördü. Adam ne ara masadan kalkmıştı da yanlarına gelmişti, Lizzy bilmiyordu.

"Hayır," dedi Matt, sert bir şekilde. 

"Sadece iki arkadaş konuşuyoruz. Özel bir şeyi."

Matt'in özel sözüne yaptığı baskı, Colin'in hoşuna gitmemiş gibi gözüktü.

"Pekâlâ, konuşmanız bittiyse kız arkadaşımı masamıza geri götürebilir miyim?" 

Colin adama sertçe bakarak sordu. "Yemek yiyeceğiz ve herkes onu bekliyor."

Matt bir an duraksar gibi oldu ancak Lizzy daha fazla beklemeden araya girdi.

"Elbette. Matt, seni görmek güzeldi. Sana iyi şanslar," dedi kadın, adama cevap hakkı tanımadan. Sonra arkasını döndü ve Colin'le birlikte masasına doğru ilerledi.

"Ne istiyormuş?" diye sordu Willow, Lizzy oturduğunda. Lizzy omzunu silkti.

"Önemli bir şey değil."

Willow ve Lily birbirlerine baktılar ve genç kadın, ikisinin de olanları tahmin ettiğini düşündü. Zaten annesiyle kardeşi hep bu konuda iyi olmuştu.

Birkaç saat sonra yemek bittiğinde, herkes masadan yavaşça kalkmaya başladı. Matt'e bütün gece özellikle bakmayan Lizzy, annesini ve kardeşini öptükten sonra onların ayrılmasını bekledi.

Hoş, restorandan aynı anda çıksalar paparazzilerle olacak karmaşayı engellemek mümkün değildi. Sonunda Willow ve Lily arabalarına bindiklerinde, Lizzy ve Colin de el ele tutuştular ve restoranın çıkışına yöneldiler.

"Lizzy! Aileyle tanışma yemeği nasıldı?"

"Colin, sana nasıl davrandılar? Sence seni beğendiler mi?"

"Biraz acele etmiyor musun, Lizzy?"

"Yoksa düğün yakında mı?"

"Bu bir yıldırım nikâhı mı olacak, Lizzy? Yoksa hamile misin?"

Lizzy ve Colin duraksadılar ve karşılarındaki paparazzilere poz verdiler. Birkaç resim çekildikten sonra Lizzy gülerek, "Biraz yavaşlayın," dedi. "Bu sadece bir yemekti. Güzel bir akşam geçirdik. Şimdi evimize gideceğiz."

Adamlar birkaç soru daha sorarken Lizzy hafifçe arkasına döndü ve restorandan onlara bakan Matt'e baktı. Colin de kadının bakışlarını takip etti, sonra tutuşu daha da sıkılaştı.

"Çekecek bir şey mi istiyorsunuz?" diye sordu Colin, paparazzilere bakarak. Adamlar onaylama sesleri çıkarınca Colin, "O zaman bunu çekin," dedi, Lizzy'i kendisine doğru çekti ve genç kadını öptü.

Bir an kenarda dururken, diğer an Colin'in kollarında kendisini bulan Lizzy başta şaşırsa da, nerede bulunduğunu hatırlayıp küçük bir kahkaha attı ve Colin'in öpüşüne karşılık verdi. Paparazziler bu durumdan oldukça memnun bir şekilde hem gülüp, hem de onlarca resim çekerlerken, Colin dilini Lizzy'nin dudaklarından içeri soktu ve genç kadın bacaklarının zayıfladığını hissetti.

Adamın eli vücudunda dolaşıyor ve kadının aklını başından alıyordu. Ona, tadına ve sıcaklığına doyamayan Lizzy, ayrılmak zorunda kaldıklarında neredeyse protesto edecekti.

Sonra nerede olduklarını hatırladı ve gülümsemeye çalıştı.

"Harikasınız!" diye bağırdı, adamlardan biri. Lizzy utançla gülerken Colin elinden tutarak onu arabaya doğru götürdü.

YILDIZLARLA DANSWhere stories live. Discover now