Bölüm 11 - Kırmızı Halı Pozları

4.6K 508 14
                                    


Bölüm şarkısı: Calvin Harris ft. Rihanna - This is What You Came For




"Lizzy! Buraya! Lizzy!"

Lizzy limuzininden indiği gibi çığırışlarla karşılaştı. Buna alışık olan genç kadın yüzüne geniş bir gülümseme kondururken, Colin'in de arabadan inmesini bekledi.

Yolculuk sessiz geçmişti. Colin bir-iki şaka yapmaya çalışsa da, birlikte gözükecekleri ilk resmi davet bu olduğundan, Lizzy fazlasıyla gergindi.

Lizzy'nin giydiği gümüş rengindeki elbise parlarken Colin takım elbisesiyle arabadan çıktı ve hayranlara gülümsedi. Sonra elini Lizzy'nin beline koydu ve Lizzy de gülümsemeye çalıştı.

Hayranlar çılgınca bağırıyor, paparazziler resimlerini çekmek için çıldırıyorlardı. Birkaç adım attıktan sonra poz vermek için duran ikili, olabildiğince samimi ve neşeli gözükmeye çalıştılar.

"Sence nasıl gidiyor?"

Colin gülümsemesinin arasından, hafifçe mırıldandı. Gülümseyişini ya da pozunu bozmayan Lizzy, "İnanmışa benziyorlar," dedi.

Colin de başını salladı ve biraz daha ilerlediler. Birkaç dakika daha poz verdikten sonra Lizzy, hayranlarına imza vermek için korumalarla ve bariyerlerle korunmuş kısma gitti.

"Lizzy! Aman Tanrım! Seni çok seviyorum."

Bir kız söyleyiverdi ve Lizzy gülümsedi. Onun uzattığı resme imza atarken, eli ayağı titreyen bir kız resim çekmek istedi ve Lizzy poz verdi.

"Erkek arkadaşın çok yakışıklı," diye mırıldandı, on beş yaşından büyük olamayacak genç kız. Lizzy bunun üzerine güldü.

"Evet öyledir."

"Birlikte çok güzelsiniz. Brad ve Angelina gibi."

Yanındaki kız onu dürttü ve asık bir suratla, "Brad ve Angelina ayrıldı," diye hatırlattı.

Lizzy gülerken, diğer hayranların yanına gitti ve onlara nasıl olduklarını sordu.


Yaklaşık on dakika sonra güvenlik artık içeri girmeleri gerektiğini söyledi ve Lizzy başını salladı. Colin'i beklemek için arkasını dönen genç kadın, kameraların her an üstünde olduğunu ve her an onlarca resminin çekildiğini bildiğinden, hayranlarına imza vermeyi yeni kesmiş ve kendisine doğru yürümekte olan adama doğru elini uzattı.

Colin başta şaşırsa da, bu ifadeyi yüzünden hemencecik sildi ve gülümseyerek kadının elini tuttu. Yanına geldiğinde elini Lizzy'nin beline yerleştirdi ve kalabalık bir kere daha çılgına dönerken, içeri doğru yöneldiler.

Lizzy'nin yakın arkadaşlarından birisinin filminin galasıydı bu. Victoria da Colin'le boy göstermesi için Lizzy'nin bundan daha iyi bir fırsat bulamayacağını söylemişti.

İçeri girdiklerinde, Lizzy daha içecek bir şeyler alamadan ya da arkadaşıyla konuşamadan birkaç muhabir kadının yanına geldi.

"Lizzy!" diye neşeyle cırladı kadın, Lizzy onların içeride olduğunu bir anlığına unutmuştu. Neyse ki hemen kendisini toparladı ve sahte bir gülüş takındı.

"Bugün çok şık gözüküyorsun," dedi muhabir, Colin ise yanında dikiliyordu.

"Teşekkür ederim, Cynthia. Sen de öyle."

YILDIZLARLA DANSWhere stories live. Discover now