18.

2.1K 78 6
                                    

~Harry Styles~

Jó volt reggel úgy felkelni hogy Megan arcát nézhetem ahogy alszik. Barna haja szétterül a párnán, s édesen szuszog miközben én karját simogatom nyengéden. Annyi mindenen ment át és fáj, hogy nem voltam ott neki személyesen. Belegondolva abba, hogy amíg ő szenvedett én semmiről sem tudva éltem az életemet, megfájdítja a szívemet. Azt akarom, hogy mindig boldog legyen és velem most nagyon is az. Tudtam hogy ma este mennek vissza Magyarországra, így ki akarom vele használni ezt a napot.

-Megan, kicsim ébredj-kezdem el puszilgatni arcát.
-Hmm -jött a sokat mondó válasz tőle amin nem tudtam nem mosolyogni.
-Ideje felkelni és valami hasznosat csinalni, mert este mentek haza.
-És mit akarsz csinálni? -dörzsölte meg szemeit miközben velem szembe felült az ágyon.
-Arra gondoltam hogy...
-Igeen? -néz rám fülig érő mosollyal, miközben nyugtalanul várja ötletemet.
-Be szeretnélek mutatni a fiúknak.
-Hogy mi van?-kerekedtek ki a csoda szép szemei, amin nem tudtam nem felnevetni.

~Megan Scott~

-Kiszállnál végre a kocsiból? -húz ki a nagy Range Roverből Harry.
Bármennyire is féltem attól, hogy találkozok a kedvenc bandám többi tagjával, semminél sem vágytam jobban most erre a találkozásra.
-Oké megyek csak nagyon izgulok. -csapom be a kocsi ajtaját mögöttem, majd sétálok Harry oldalához, aki bíztatásképp megfogja kezemet és így kezdünk el lépegetni a stúdió bejárata elé.
-Nyugi, képzeld azt, hogy egy rajongói talalkozón vagy.
-Ezzel nem segítettél -nevetek fel zavaromban, amin Harry is jót nevet, majd kezemet szorosabban megfogva behúz a stúdióba.

Belépve a helységbe, megláttam őket. Először Liamet pillantottam meg kezében egy füzettel, gondolom épp egy dalon dolgozott.
Utána Louist, aki a zongoránál ült, majd Niallt aki nem meglepve, épp egy pizzaszeletet evett. Egyből felkapta a fejét amikor észrevette Harryt, majd mikor engem is meglátott Harry mellett széles mosolyra húzta a száját.

-Harry, végre betolod a seggedet a studióba is. Kit hoztál magaddal? -ugrott fel a kanapéról a pizzaszeletével együtt és kezelt le a baratjával, majd rám mosolygott.
-Srácok, ő a barátnőm Megan.
Niall letette a pizzát az asztalra, majd újra felém pillantott, ezzel engem zavarba hozva, hisz épp az egyik kedvenc énekesem néz most a szemeimbe.
-Hát ezzel megleptél haver. Szia, Niall vagyok.-nyújtotta a kezét nekem.
-Szia, tudom-mosolygok rá szégyenlősen.
-Aah, Harry már biztos sokat beszélt rólam. -mosolyog barátjára, aki mellettem állva csak nevet Niall kijelentésén.
-Hát, igazság szerint nem kellett bemutatnom titeket neki. -túrt bele hajába Harry, miközben Liamék is odajöttek hozzánk és bemutatkoztak. -Megan..úgymond egy rajongónk.
-Várj, akkor te egy fan vagy?- kérdezte Liam nevetve.
-Igen -mosolygok rájuk -örülök hogy találkozhatok veletek srácok, tényleg nagyon bírlak titeket.
-Mi is örülünk a találkozásnak, mostmár értem miért szart le minket Harry folyamatosan -ütögeti meg barátja vállát Louis.
-Na jó, ez azért túlzás, én nem szartalak le titeket.
-Persze Styles, persze -veszi fel Niall újra a pizzáját és kezdi el enni, miközben mindannyian leülünk a mellettünk lévő kanapéra -és hol találkoztatok?
-Hát ez egy hosszú történet-kezdek el nevetni majd elmeséltem nekik, hogy miként mentett meg engem Harry és hogy utána mik történtek velünk. Persze azokat a pillanatokat amik csak kettőnkre tartoztak megtartottam magunknak.

A fiúk még ezer kérdést tettek fel rólam és a családomról. Meglepődtek amikor megtudták, hogy Svájcban éltem, azt is megtudtam hogy Liam imádja Svájcot és lelkemre kötötte hogyha egyszer el akar majd menni oda mennem kell vele idegenvezetőnek. Még rengetek vicces dologról beszélgettünk a banda kapcsán és beavattak egy pár kulisszatitokba is. Niall is adott a kajájából amire a többiek azt mondták, hogy ez egy nagy dolog nála és azt jelenti hogy bír engem. Jó volt őket együtt látni, olyanok voltak négyen mint az igazi tesók. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer együtt tölthetek egy pár órát azzal a négy fiúval akiket kiskorom óta imádok.
-Várj, akkor te most csak Harry miatt jöttél Londonba? -kérdezi Liam, aki még most sem érti igazán a helyzetet.
-Igen. Már egy jó ideje Magyarországon lakok.
-Miért pont oda?
-A nagyszüleim miatt.
-Hát, minden esetre Megan, örülünk, hogy a sors elvezetett ehhez a göndörhöz, legalább egy kicsit megnevelheted. -neveti el magát Niall majd ad egy puszit arcomra.
-Hé, ő velem van.- karol át Harry védelmezően mire Niall beleüt barátom kezébe, hogy megnyugtassa őt.
-Én azt hiszem elmegyek kávéért kértek?- állok fel Harry mellől és lépek az ajtóhoz.
-Nem, de köszi.-mondják mind a négyen szinkronban.- mintha ikrek lennének.
-Oké, akkor én megyek is. Már léptem volna ki az ajtón mire Harry visszarántott magához.
-De siess vissza.- majd megcsókolt és hagyta, hogy elmenjek.

A Sturbucksba menet még felhívtam anyát, hogy olyan 5 körül visszamegyek a hotelba. Miután a kávémat megittam visszamentem a fiúk studiójába. Mikor az ajtón léptem volna be meghallottam hogy  rólam beszéltek, így úgy döntöttem bármennyire is bűn, hallgatózok egy kicsit. Kívácsi voltam mit mondanak Harrynek úgy, hogy nem vagyok ott.

-Nem tudom haver, sokkal fiatalabb mint te- hallottam meg Liam hangját.
-Tudom, de szeretem őt. Nagyon jól tudjátok, hogy nálam nem számít a kor.
-Igen, azt tudjuk Hazza.- szól közbe Niall is.
-Milyen komoly a kapcsolatotok?- kezd el faggatózni Louis.
-Nagyon fura. Olyan hirtelen jött minden és ő annyira más. Fogalmatok sincs, hogy mennyi mindenen ment keresztül, annyira örülök hogy megbízik bennem és nem csak azért van velem, hogy kihasználjon. És igen, elég komoly a kapcsolatunk.- jól estek Harry szavai, annyira örülök hogy ő is úgy érez ahogy én.
-Szép, szóval lefeküdtetek -kezd el nevetni Louis.
-Srácok, ez nem csak erről szól. Megbízik bennem és nekem ez a legfontosabb, végre azt érezhetem vele amit eddig még senkivel sem éreztem.
-De haver- hallottam meg Liam hagját újra- ugye tudod, hogy három nap és kezdődik a turné.
-Igen, tudom.
-Amerika, Kanada. 10 hónapos turné lesz haver.
-Tudom srácok, ezért mondtam azt neki amikor felhívtatok a turné miatt, hogy vissza kell mennem anyához segíteni neki, mert Robin elutazott. Így volt még egy hetem amit vele tudtam tölteni a turné előtt.

-Tessék? -jelentem meg könnyes szemeimmel előttük.

Infinity (H.S.)|BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now