SEZON FİNALİ/ İKİNCİ KİTAP

145 36 11
                                    

HERKESE MERHABA!

Sezon finalini yaptığım için üzüldüğümü bildirmek istedim. Okuyuculardan garip tepki almak beni mutlu etmişti çünkü insanlara bir duygu aşılamak benim en büyük hayallerimdendi.

Çoğu okuyucu ilk kitabın sonunu beğenmedi çünkü Ilgın' ın ölümünü istemediler. Ancak her insan yaşayamaz. Elbet bir yerde ölür. Çoğu kitaplara baktığımda herşeyin bir lütfü ve ya tesadüfi olarak hareket eden yazarlar ile karşılaştım. Ben bu kitabı yazarken gerçekliğe önem vererek yazıyorum. Ilgın hastalığı çok ilerlemişti ve bir ihtimal kurtulabilirdi. O da olmadı.

İntikamlar bile rastlantı değilken ölüm nasıl rastlantı olsun değil mi?

Her neyse size ikinci kitap ile geri dönüyorum. Sayfamda çoktan yayınladım ama kimsenin görmediğini fark ettim. Bu yüzden bu kitabın son bölümü olarak bu açıklamayı yapıyorum.

YALNIZ |GÜN GEÇTİKTE| ile bir sene sonrasına var mısınız ?

Alıntı olarak ilk bölümü yayınladım ancak yakın zamanda asıl bölüm gelecek. Ayrıca bu kitabı 25 bölüm olarak bitirdim ve orada 26 bölüm olarak devam edeceğim. Bu şekilde seri devamı daha makul olacaktır.

Sizinle geçirdiğim bir serüvene sizinle devam ediyorum. Bu kitapta bana ve YALNIZ kızlarına değer verdiğiniz kadar diğer kitapta da onları yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum.

Her daim güzel günler yaşamanız ve onlar gibi kötü bir geçmiş geçirmemeniz dileğiyle...

Hoşçakalın...

YALNIZ ➰ |İntikam| -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin