BÖLÜM 3 ➰ - "İKİZLERİN CİNAYETLERİ"

1.8K 874 97
                                    

Yeni başladığım bu hikâyenin üçüncü bölümünü yazdım. Hatalarım çok olabilir bu yüzden hepinizden Özür diliyorum .

Keyifli Okumalar...

■■■■■□□□□□□■■■■■

3.Bölüm

Gecenin bir yarısı sokakta evimden tek alabildiğim ayakkabılarımla paytak adımlarla yürüyordum. En korktuğum şey başıma gelmişti. Karanlıkta tek başına kalmıştım. Ne bir, benim ten rengime yakın zarif kollar bedenimi sarıyordu ne de kalın benim küçük ellerime zırt büyük eller korkmamam için saçımı okşuyordu.

Fakat en kötüsü de gerçekti. Hani 'kötünün de kötüsü' diye bir söz vardır ya işte ben şu an o sözün tam baş harfinden başlayıp son kelimesine kadar yaşıyordum.

Karanlıktan korkan cılız vücuduma ne zarif kollar ne de iri eller dokunabilirdi. Karanlığı geçtim, artık yanlızdım.

Kötünün kötüye, karanlığın yanlızlığa kavuşması kadar adil değildi bu hayat. Ben yanlız olmayı seçmedim. Aksine ben yanlız kalmaktan korkan birbirine bir zamanlar aşkla bakan iki ebeveyne hayran bir şekilde bakan küçük kız çocuğuydum.

Nerden nereye...

Annem gibi olmasa da anne yarısına bedel bir kadın bana sahip çıkmıştı ve şu an ki halimle o zaman ki halimden eser yoktu. Ben zorları aşmaya zorlanmış, hayat sınavından geçmeye çalışan, ailesine muhtaç, savunmasız bir kız çocuğuydum. Şimdi ise o zor zamanları atlamış gibi gözüken, yeni bir hayata sahte bir isimle başlayan, sayamayacağım kadar param olan, genç ve sert kızdım.

Elimde havlu ile Yerin ' in anlına bastırırken uyuya kaldığım gerçeği, sabah bedenime vuran güneşin yüzüme akın etmesiyle gün yüzüne çıktı. Tam iki gündür geceleri kalkıp ateşine bakıyordum.

Deniz macerasından sonra bir tek Zülin ve ben hasta olmamıştık. Sırayla hepimiz mahvolmuştuk. Yataklara düşecek kadar hasta olmasam da halsizlik ve ara sıra soğuk terleme gibi belirtiler bana da olmuştu ama Yerin' e bakacak kadar kendimi iyi hissediyordum.

(MULTİ : YERİN )

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(MULTİ : YERİN )

"Seninde uyumaya ihtiyacın var" Birden gelen ses ile hafif korksam da bana tebessüm ile bakan Yerin' e çevirdim bakışlarımı "Yanıma gelir misin?" Yatakta biraz yana kayarak bana yer açmasını izledim. Yorgun haliyle bile güçlü gözüküyordu. Bu onu kendisi yapan en önemli şeylerdendi. Hep böyleydi. Kötü bile olsa ona göre iyiydi.

Gülümseyerek yanına yattım ve hasta olmasını umursamadan kolundan tutup kollarımın arasına çektim. "Eğer bir erkek beni istemeye gelirse namusumu alan biri var diyeceğim" bana sarılırken bunları söylediğinde anlık bir kahkaha attım.

"Seni isteyen erkek bunları duyup kaçtığında yanında gene ben olacağım" omuz silkerek bunları söylemiştim. Onun da gülmesi iki günün yorgunluğunu almıştı bir anda. İşte ben de tam olarak bunu istiyordum.

YALNIZ ➰ |İntikam| -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin