BÖLÜM 22 ➰ - "GEÇMİŞİ BİLEN GENÇ SABANCI"

179 68 2
                                    

Yaklaşık olarak bu hikayeye başlayalı yaklaşık bir sene oluyor. Verdiğiniz ve gösterdiğiniz değer için teşekkür ederim. Sizinle kocaman bir aile olmak beni gerçekten mutlu ediyor.

İnanın ki YALNIZ Ailesi büyüdükçe güçlenecek. Buna hepimiz şahit olacağız :)

"Belki de yasaklı kapılar değil de kokusu cezbediciydi. Gitmemem gereken kapının ardında ki adam gün geçtikçe beni kendine çekmeyi biliyordu. O beden, beni kôr ateşinde yakacaktı. Ve ben bunu bile isteye ona adımlıyordum."

Almin ALTINDAĞ

▪▪▪▪▪▪▪□□□□□▪▪▪▪▪▪▪

22. BÖLÜM

''Bu hayatımda görüp görebileceğim en güzel şehirdi'' Bu ve buna benzer daha birçok kelimeyi içinde barındıran boğucu cümlelerle geçmişti yolculuğumuz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Bu hayatımda görüp görebileceğim en güzel şehirdi'' Bu ve buna benzer daha birçok kelimeyi içinde barındıran boğucu cümlelerle geçmişti yolculuğumuz. Çok şükür ki sonunda evin yolunu bulup gelebilmiştim.

Pamir' in arabasından inerken bayılmak üzere olan halimi değiştirip sinirli halime kapılarımı açtım ve bu halde olmamızın sebebi olan yeşillerin prensine baktım. Arabadan inmesine rağmen daha kapısını kapatmamıştı. ''Senin yüzünden düştüğüm şu duruma bak. Yemek şehrinde kaybolduğum yetmiyormuş gibi bir de koca bir hamburgerin içine düştüm. Üstüm başım köfte, kaşar, kıvırcık, mayonez ve ketçaptan mahvolduğu yetmiyormuş gibi bir de üzüm suyu banyosunda yıkandım ve iğrenç bir şekilde üzüm kokuyorum..'' sonra üstümde ki üzüm suyu kokusundan yüzümü buruşturup ağlamaklı bir sesle ''...vişne jeli ile tam bir hafta üst üste banyo yapmam lazım. Ancak böyle unuturum bu kokuyu''

Pamir ise tam benim tersimi yapıp bu halimle eğleniyordu. Aksi takdirde yüzünde ki bu asi sırıtışın sebebi açıklanamazdı.

''İyi yönünden bakalım maviş. Vişne kokman ne kadar hoşuma gitse de üzüm de sana yakıştı'' Gülümsemesi daha bir artmıştı ve bu durum sinir sistemlerime daha bir zarardı. Gülüşünü ne kadar sevsem de asi sırıtışları beni deli ediyordu.

''Ukala yeşil adam''

''Üzüm kokulu gökyüzü kadını'' O bunu söylerken göz kırpmıştı ben ise sinirden kuduruyordum. Tabi beni deli eden bir tek Pamir değildi.

''O dev hamburgere nasıl düştüğünü hala aklım almıyor''

''Ben o düşüşü asla unutmayacağım''

Lerin ve ne kadar hasta olduğunu zannetsek de hayvan gibi dinç olup benimle dalga geçecek kadar sağlıklı olan yandaşçı Ilgın dalga geçmelerinden sonra ortamda ki herkes gülmüştü.

Sinirden yere ayağımı sert bastım ve bir 'of' çektikten sonra eve gitmek için adımlarımı o yöne çevirdim. Arkamda gülenlere de sırtımı dönmüştüm ve sinirim hat safhadaydı. Anında bir duş alacaktım ve burnumun çoktan aşina olduğu o üzüm kokusundan kurtulacaktım.

YALNIZ ➰ |İntikam| -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin