➰ TANITIM ➰

5.1K 1.3K 197
                                    

Y = Yerin
A = Almin
L= Lerin
N = Narin
I = Ilgın
Z = Zülin

Hayata 1-0 mağlup başlayan altı kız ve onlar ile aynı şekilde hayata başlayan yaşlı bir kadın. Kızlara kollarını ve sıcaklığını verecek kadar çok seven Sıla nine ile başlayan bir hikaye.

Güçsüz bedenlere ölümün çare olmadığına kanaat getiren Sıla nene ile başlayan yaşam öyküsü altı kız tarafından ve Almin bakış açısından yazılan bir hikaye.

Zorlu yaşam mücadelesi veren ama yılmayan genç kızlar hayatlarını ne şekilde sürdürebilecekler. Peki ya hiç tatmadığı duyguları tadarlarsa ?

AŞK

İsminde bile değişken bir hale gelen bu duygu kızlara nasıl bir tepki sunduracak ?

■■■■■□□□□□□■■■■■

1.BÖLÜM -KESİTLER-

"Bence artık yeni bir yerde hayat sürmeye başlamalıyız. Zira ben Sıla anneyi hala unutamadım" Yerin düşüncelerini dile getirircesine bize bakıyordu.

"Artık koruyacak ve bizi buraya bağlayacak bir şey kalmadı. Bende burda kalmak istemiyorum" dedi ve Yerin' e katılan bir şekilde yanında durdu Narin.

Zülin elini çenesine götürüp "Bence burda başlayan iğrenç hayatımıza bir nebze de olsa mutluluk katan bu insanlara saygı göstererek yeni hayata başlamalıyız" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Aklına bir şey gelmiş gibi ayağa kalkan Ilgın "Peki Erciyes' ı ne yapacağız ?" diyerek sıkıntılı bir nefes verdi. Evet bir de orası vardı.

O da Esra ablanın kocası Berk abiydi."Bence Berk abi bu konuda bize yardımcı olabilir" dedim.

Leke olmuş elbisesine üzülen gözler ile bakan Lerin kafasını kaldırıp çatık kaşlarıyla "O zaman sende gitme taraftarısın Almin?" dedi soru sorar gibi, fakat daha çok emin gibi konuşmuştu.

Kolarımı gelişi güzel koltuğa bırakırken "Evet bende gitme taraftarıyım. Bizi buraya bağlayan tek kişi de gitti"dedim donuk bir ses ile kızlara teker teker baktım.

■■■■■□□□□□□■■■■■

YALNIZ AİLESİNİN YALNIZLIĞINA ORTAK OLUN .

PES EDİP KORKAKLIK YAPARAK KAÇANLARA, NAZARAN SİZ HEP ONLARIN YANINDA OLUN.

EĞER BIRAKIP GİDECEKSENİZ BAŞTAN HİÇ BAŞLAMAYIN.

Vote Ve Yorumlarınızı Merak Ederek Bekliyor Olacağım...

İyi Günler Yalnız ailesi.

YALNIZ ➰ |İntikam| -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin