...Prolog...

140 14 3
                                    

Pátek 2.5. 2056

,,Už několik let náš svět terorizují monstra z jiných galaxií. Je načase vytvořit něco, co je definitivně vyžene zpět do díry, z které přišli. Nestačí je jen zabíjet, musíme zničit portály, kterými se sem dostávají." Vysoký muž v bílém plášti nervózně pochodoval po své laboratoři, zatím co představitel společnosti na ochranu světa seděl na nepohodlné, plastové židli.
,,To by nám bez vás nedošlo doktore... Co ale máme dělat? Nemáme peníze ani čas na vyrábění lepších zbraní." Zamručel a ohnal se ve vzduchu rukama.
,,Pamatujete si ten výbuch jaderné elektrárny nedaleko Seoulu?"
,,Ano."
,,Dám vám papír se jmény, sežeňte mi ty lidi. Více se dozvíte pak." Doktor natáhl ruku s popsaným papírem k muži ve formálním oblečení a otočil se k interaktivní obrazovce, kde měl rozpracovanou práci.
Muž, jenž dostal papír se rychle zvedl, zasalutoval a vykročil si to rychlým krokem z laboratoře, stále žmoulajíc papír.

Záznam Doktora Joona č.174 :
,,Už to je pět let, co se na naší zemi objevila tato podivná stvoření. Našel jsem asi způsob, jak je zahnat zpátky a nadobro uzavřít prostorovou trhlinu, aby se sem už nikdy nedostali. Po výbuchu jaderné elektrárny poblíž Seoulu jsem zjistil, že chemikálie, jenž se dostala do ovzduší, pozměnila genetiku pár lidem. Sám jsem jeden z nich. Mám v plánu vytvořit tým a s jeho pomocí uzavřít trhlinu, zničit zbylé monstra a zachránit svět. Doufám... že mi to vyjde, ale riskuji lidské životy, včetně toho mého. Za zkoušku ale nic nedám. Konec záznamu."

------------------------------------

Svět je jen ve vašich rukou.
Na konci některých kapitol budete moct rozhodnout, co se stane.
Vybírejte s rozmyslem, mohou zemřít nevinní.

Doufám, že se vám nová kniha bude líbit. Ano, mám toho hodně rozpracovaného ale... Holt nemám ani náladu, ani čas. Tady to nebude ale jen na mně, ale i na vás. U další kapitoly ahoj~

Power is not Everything [BTS x EXO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat