026

17.3K 492 35
                                    

Eerst een bericht hierboven, iets anders! Sorry dat het zo lang duurde, ik heb inmiddels al meer dan twee weken niet geupdate, en ik zit middenin m'n proefwerkweek. Ik probeer door alles inspiratie te krijgen, maar het wou gewoon even niet. Ik zit een beetje met mezelf in de knoop, en honderd duizende vragen spoken door mijn hoofd, waardoor het schrijven niet altijd even goed lukt. Ik hoop dat jullie begrip hiervoor hebben, en dat jullie toch kunnen genieten van dit hoofdstuk! Ik plaats onderaan het hoofdstuk nog een bericht! Niet vergeten te lezen!

<3

*Whitney's Point of View*

Alles is wazig en even denk ik dat ik weer ga wegvallen. Zayn ligt langs me te slapen, zijn armen strak om me heen geslagen, en zijn adem weerkaatst zachtjes tegen mijn huid aan. Ik wil glimlachen, mijn lichaam tegen die van hem aan nestelen, maar het lukt niet.

'Zayn..' Mijn stem klinkt schor, en mijn hoofd tolt aan een stuk door. Mijn handen klampen zich vast aan zijn shirt, en voorzichtig opent hij zijn ogen. Hij heeft al zijn kleding nog aan en er zitten donkere wallen onder zijn ogen.

'Baby, je bent wakker,' zijn stem klinkt opgelucht en ik probeer me van hem weg te draaien. Wat is er met me gebeurd, en waarom heb ik zo'n hoofdpijn? 

Ik laat een hoorbare zucht en kijk hem boos aan, dat wegdraaien gaat toch niet lukken, mijn hele lichaam doet zeer en het enigste wat ik zou willen is dat ik gewoon door kon blijven slapen.

'W-Wat.. wat is er gebeurt met me?' Mijn lichaam voelt slap, alsof ik een harde klap heb gehad. Mijn ogen sluiten zich weer en ik luister naar mijn rustige ademhaling om alle pijn wat te verzachten. 

'Je fietste weg.. en ik zag je langs de weg liggen, opgefrommeld...' Mijn adem stokt in mijn keel, en even lijkt het alsof al het zuurstof in de kamer vervaagd. Zayn pakt mijn hand en zachtjes draait zijn duim rondjes over de rug van mijn hand.

'Ik heb goed nagedacht, samen met Clary over hoe ik het goed met je moet maken, en ze heeft me verteld hoeveel je van me houd, en ik houd ook heel van jou, het spijt me dat ik het niet eerder heb verteld, maar ik wist gewoon niet hoe...'

Ik sla mijn armen om hem heen, en druk mijn neus in zijn warme nek. Het voelt zo vertrouwd, zijn ogen, zijn lichaam, zijn huid, zijn armen om me heen. Alles lijkt perfect, met de ruzies en meningsverschillen erbij, dat maakt het juist perfect.

'Het spijt mij ook, ik reageerde veel te heftig.' Ik druk mijn lippen is zijn nek en laat een klein kusje achter. 

'Ben je heel de nacht bij me gebleven?' Vraag ik fluisterend bij zijn oor. Ik glimlach als kippenvel verspreid over zijn huid. 'Ja baby, ik was er gewoon kapot van, ik had nooit mogen liegen.' Zijn grote handen pakken mijn gezicht vast en zachtjes zoent hij me, zijn koude lippen glijden rustig over de mijne, en het gevoel is geweldig.

'Hoe voel je je?' Vraagt hij als onze lippen niet meer met elkaar verbonden zijn. Ik geef hem een warme glimlach. 'Het gaat wel, ik heb nog wat hoofdpijn, maar verder gaat het wel goed.' Grijnzend begint Zayn allemaal kusjes op mijn voorhoofd te geven.

Zayn's grote handen glijden over mijn lichaam, en even sluit ik mijn ogen. Als Zayn me aanraakt voel ik me helemaal vrouw, hoe zijn adem versneld als hij me kan aanraken, hoe zijn lippen een grijns vormen, en al helemaal wanneer hij me kan laten klaarkomen.

'Z-Zayn..' Fluister ik zacht als zijn lippen zich vastzuigen in mijn nek. Mijn vingers glijden door zijn zwarte, zachte haren en de geur ruikt heerlijk. Mijn bloed stijgt naar de oppervlakte van mijn huid als Zayn harder begint te zuigen.

Ik laat een hoorbare kreun en hij grijnst. Zayn probeert steeds vaker verder te gaan, en ik wil dat ook wel met hem, maar er spoken zoveel vragen in mijn hoofd. 

Is het niet te snel? Denkt hij niet alleen aan zijn eigen? Wat nou als hij mij helemaal niet goed genoeg vind? Wat nou als het niet lukt? 

'Waar denk je aan babe?' Hij kust het puntje van mijn neus en ik glimlach. 'Oh, niks hoor,' fluister ik zacht. Hij schud zijn hoofd. 'Geef me eerlijk antwoord, waar denk je aan?' 

Ik geef een zucht. 'Nou, over ons..' Ik pak zijn hand en verstrengel onze vingers. Ik wil zo graag eerlijk zijn, over mijn gevoelens, al vind ik dat soms erg moeilijk.

'Ik weet gewoon dat je verder wilt, dat je graag seks met me wilt, maar er zijn zoveel onzekerheden.' Ik kijk naar onze handen, die nu ineens veel interessanter zijn. Ik weet zeker dat hij me zo gaat uitlachen...

'Ik snap je baby, je hoeft je echt nergens zorgen over te maken, waar zit je dan mee?' Zijn handen pakken mijn gezicht en ik voel me opgelucht. Hij glimlacht vertrouwd naar me.

'Gewoon, straks vind je me niet goed genoeg meer, of denk je juist alleen aan je eigen...' Dit is voor mij zo genant om te zeggen, maar het voelt goed, dat ik eerlijk kan zijn over wat me dwars zit.

'Die onzekerheden zijn niet nodig, en ik ben blij dat je me dit verteld, dan weet ik wat er in je omgaat!' Hij kust me zachtjes en ik hoor ineens gejuich om ons heen.

Clary en Harry staan met een filmcamera in hun handen terwijl ze ons aan het filmen zijn. Ik bedek mijn gezicht en begin te lachen. Hun ook weer... 

'Dit kunnen jullie bijhouden als herinnering, en als jullie dan ouder zijn kunnen jullie dit terugzien!' Zayn pakt me vast en zoent me zachtjes. Clary en Harry beginnen weer vrolijk rond te springen.

'En stop!' Clary giegelt. 'We gaan hier een dvd van maken, dit wordt geweldig!' Harry loopt grijnzend de kamer uit. 'Is het weer goed tussen jullie?' We knikken allebei en Clary verlaat de kamer.

Zayn tilt me op uit bed en ik sla mijn armen om hem heen. 'Weet dat ik nooit, maar dan ook nooit iets zal doen tegen jou zin in.' Fluisterd hij zacht en ik druk een zoen op zijn kaak. Hij neemt me mee naar de badkamer waar het bad gevuld is met water, en overal staan kaarsjes.

'Is dit voor mij?' Vraag ik verontwaardigd. Hij knikt. 'Het spijt me voor alles, en ik hoop dat we samen weer verder kunnen.' Ik zoen hem zachtjes. 

Ik trek al mijn kleren uit, totdat ik naar de zijkant van mijn lichaam kijk. Overal zijn schrammen en blauwe plekken, ik glijd met mijn vingertoppen over de plekken en meteen voel ik dat ze pijnlijk zijn. Ik sta nog in mijn bh en slipje als Zayn zich naar me toedraait en de plekken bekijkt.

'It hurts,' fluister ik zacht. Zijn ogen kijken me bezorgt aan. Zijn vingers maken het slotje van mijn bh open en terwijl hij dat doet zoent hij me en zijn allebei zijn ogen gesloten.

Ook doet hij mijn slipje uit en ik daarna zijn boxer. Ik vind het heerlijk als hij zo lief en teder voor me is. Alsof hij bang is om me te breken. Hij tilt me weer op en voorzichtig laat hij me in het warme bad glijden waardoor mijn schrammen beginnen te branden. Allemaal door dat stomme ongeluk.

Zayn komt er ook bij zitten en meteen smeer ik schuim op zijn gezicht waardoor hij nu de kerstman lijkt. Ik begin te lachen en hij komt over me heen hangen.

'Wilt de kerstvrouw een kusje van de kerstman?' Terwijl hij dat zegt smeert hij ook wat schuim op mijn gezicht. Ik knik en zachtjes zoent hij me. Het schuim word tegen elkaar aangeplet en ik begin te lachen.

Als hij weer tegenover me zit begin ik zijn tattoos eens te bekijken. Ze zien er allemaal zo mooi uit, ik wil vragen wat ze betekenen, waarom hij ze heeft laten zetten, maar dan verstoor ik dit geweldige moment met Zayn...

Het laatste bericht, ik heb een nieuw boek toegevoegd! Across Liam Payne Fanfiction! Neem een kijkje en laat gerust een comment achter! Dat lijkt me wel erg leuk!

<3

Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu