052

4.5K 143 47
                                    

Hii everyone, i'm back! 700K i'm so happy, vandaar dit hoofdstuk! Dit is echt niet normaal hoe snel het is gegaan, en ik wil echt iedereen bedanken voor het lezen, voten en de reacties. Ik heb in het vorige hoofdstuk aan jullie voorgesteld of ik door zou gaan, of een einde aan het boek zal breien, maar mijn beslissing is om nog een paar hoofdstukken te maken, zodat het boek een mooi einde kan krijgen. Ik wou eigenlijk door gaan totdat ik een miljoen lezers heb, maar misschien dat ik dat over een langere tijd wel zal krijgen. Zet in een reactie hieronder jou ideeën die ik misschien kan gebruiken voor een van mijn volgende hoofdstukken! Een kleine mededeling, dit hoofdstuk bevat seks, geen haat, dankje.

Quote van dit hoofdstuk:

"Sometimes, I really want to rip your clothes off."

-

Ik bijt op mijn lip en neem een hap adem. 'Fuck it,' mompel ik en grijp naar zijn shirt. Zijn blote bovenlichaam komt tevoorschijn, en zijn inkt ziet er nog steeds perfect uit. Elke tattoo heeft een betekenis, en elke keer als ik ze zie probeer ik de betekenis er van te zoeken.

Zijn grote handen glijden over mijn borsten en ik druk mijn lippen harder tegen die van hem. 'Ik heb je zo gemist, Whitney. Al is dit misschien niet de juiste manier om het je te laten weten, maar ik wil je zo graag voelen,' mompelt hij tegen mijn gezwollen lippen en ik voel mezelf gaan blozen.

Wanneer Zayn mijn shirt uit heeft gedaan, grijp ik naar zijn broek. Ik voel dat hij hard is, en dat voelt eigenlijk best goed. 

'Fuck,' mompelt hij zacht als hij mijn jeans uit heeft gedaan. 'Dit is echt sexy,' hij wijst naar mijn string en ik glimlach. 'Dat moet je echt vaker aan doen, it's such a turn on,' fluistert hij zachtjes in mijn oor waardoor ik kippenvel krijg. Zijn warme lippen laten zachte kusjes op de huid van mijn nek achter.

Wanneer zijn vingers mijn gevoelige plek beginnen te strelen probeer ik kleine kreunen te onderdrukken. Ik trek Zayn's boxer uit waardoor zijn stijve tegen zijn onderbuik aan komt. Hij sluit zijn ogen en bijt op zijn lip wanneer ik hem zachtjes begin te strelen.

'Shi-baby...' mompelt hij en ik glimlach tevreden. Het is zo opwindend om hem hier zo te zien, kreunend en genietend van mijn zachte aanrakingen. We liggen nog steeds op de bank, en het voelt zo goed om dit weer met hem te mogen doen.

'Blowjob?' Kreunt hij zachtjes. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten en neem hem in mijn mond. Zijn handen grijpen naar mijn haar, zodat hij het tempo aan kan geven. Mijn tong glijd langzaam langs zijn gevoelige top waardoor hij mijn haren nog harder vastgrijpt. 

'S-Stop,' ik kom omhoog en kijk in zijn donker bruine ogen. Hij trekt mijn string naar beneden en hij drukt zijn lippen weer tegen de mijne. Ik zet mijn nagels in zijn rug wanneer zijn lange vingers bij me naar binnen glijden.

Ik kreun tegen zijn mond aan en voel hoe snel zijn vingers in en uit me gaan. 'Z-Zayn,' kreun ik en probeer steun ergens te zoeken zodat ik niet om val. 'Alsjeblieft?' Smeek ik.

'Wil je dat ik je neuk, baby?' Gromt hij in mijn oor. 'Alsjeblieft, I need you,' smeek ik nog een keer. Hij zoekt snel een condoom en rolt hem behendig om. Ik spreid mijn benen en glimlach naar hem. 

Ik ontspan en neem een hap adem wanneer hij voor de eerste keer na tijden weer bij me naar binnen glijd. Ik sla mijn benen om zijn middel zodat hij beter naar binnen kan gaan. Zijn bruine ogen kijken recht in mijn ogen, waardoor het nog veel intiemer voelt.

'Hoe voelt het?' Zijn hand streelt zachtjes over mijn wang. 'H-Het-,' ik kom niet uit mijn woorden. 'Zeg het me, babygirl.' Ik woel met mijn hand door zijn haar. 'H-Het voelt zo goed,' fluister ik zacht. Het zonlicht schijnt door de gordijnen naar binnen waardoor zijn ogen oplichten.

Ik beweeg mijn heupen tegen die van hem zodat ik hem beter voel. Zayn knijpt zijn ogen dicht en kreunt zachtjes mijn naam. Ik voel hoe hij klaarkomt waardoor zijn stoten steeds langzamer gaan. Onze lichamen zijn bezweet en ik sla mijn armen om hem heen.

'Dit was geweldig,' mompel ik in zijn haar. Het ruikt heerlijk, naar zijn favoriete shampoo. 'Ik wil je graag iets geven,' fluistert hij uitgeput. Hij staat op en loopt naakt door de kamer. Het fijne aan onze relatie is dat we onszelf kunnen zijn bij elkaar.

Hij komt met een klein doosje terug. (A/N hij heeft de condoom al af gedaan, no comment). 'Dit is speciaal voor jou, ik wil het al een lange tijd aan je geven, maar ik kon geen goed moment vinden,' hij maakt het doosje open en er komt een prachtige ring tevoorschijn.

'Ik wil deze ring aan je geven, en nee ik vraag je niet ten huwelijk,' knipoogt hij. 'Ik wil dit aan je geven omdat ik super veel van je hou, en ik weet dat je hier van houd,' hij haalt de ring uit het doosje. Mijn mond staat nog steeds open, dit had ik echt niet verwacht!

Hij doet de ring om mijn vinger en ik glimlach. 'Dit is de mooiste ring die ik ooit heb gezien,' vertel ik hem. 'Ik houd zoveel van je,' mompel ik in zijn nek als ik hem knuffel. Onze naakte lichamen warmen elkaar op, waardoor ik kippenvel krijg. 

Zijn vingertoppen glijden over mijn blote rug, waardoor ik me nog sterker tegen hem aandruk. 'En de ring is prachtig,' glimlach ik in zijn nek. 'Laat me nooit meer alleen, baby...'

'Nooit meer.'

Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu