017

22.9K 555 100
                                    

Ik baan mijn weg over straat en hoor snelle voetstappen achter mij. Mijn pols wordt stevig vastgepakt en met een ruk word ik omgedraaid. "Whitney..." Zijn stem klinkt spijtig, en zijn grote bruine ogen kijken me aan. Ze doen me aan een teddybeer denken... "H-Het was niet zo bedoelt!" Probeert hij zich te verdedigen maar ik schud mijn hoofd.

"Ik dacht dat je me alles in lessen wou leren?" Ik kijk hem boos aan en mijn handen voelen bezweet aan. Mijn lichaam trilt en Zayn doet wat stappen dichterbij. "Ik ga naar huis!" Ik draai me weer om, maar weer zonder enig geluk.

"Hoe wil je naar huis gaan? Het is wel een stukje lopen!" Ik kijk hem grijnzend aan. "Lopen is gezond!" Zayn grijnst en tilt me over zijn schouder. Ik sla met mijn vuisten op zijn rug en hoor Zayn grinniken. Mijn telefoon trilt in mijn zak, na wat gezeur zet Zayn zet me neer.

"Liefje ben je daar?" Mijn moeder's stem weergalmt door het kleine speakertje waardoor ik haar hoor. "Ja mam, als ik opneem ben ik er." Zucht ik en hoor Zayn grinniken. "Nou, ik wil dat je even naar huis komt, ik moet je wat vertellen!" Haar stem klinkt met de seconde vrolijker waardoor ik nieuwsgierig word.

"Ik kom eraan mam!" En ik druk op het rode hoorntje. "Ik moet naar huis." Zeg ik vlug en Zayn knikt instemmend. We stappen in zijn auto en rijden in stilte naar mijn huis. "Ga je morgen weer met Clary naar school?" Ik knik en stap uit de auto. "Dankje voor de lieve date," zeg ik nog vlug en gooi de deur dicht. Ik ben nog lang niet klaar met Zayn.

Ik loop naar binnen en kijk naar mijn moeder die met een big smile aan de tafel zit. Een naar gevoel bekruipt me. Haar glimlach is nog nooit zo groot geweest met een kleine grijns. "Liefje, ik moet je iets vertellen." Legt ze me uit wanneer ik voor haar kom zitten.

Ik knik en wacht hoopvol op haar verhaal af. "Ik heb een nieuwe vriend!" Zegt ze vrolijk en mijn mond valt open. "Hoe en wat? Ik weet nergens niks vanaf! Heb je gedate met iemand?" Ze knikt trots. "Heeft hij ook kinderen?" Ze knikt nog een keer.

"Hij heet Geoffe en zijn zoon heet Liam. Ik moet zeggen, Liam zou heel erg goed bij je passen!" Roept ze opgewonden en ik slaak een diepe zucht. "Misschien," antwoord ik kortaf en ze pakt me vast. "Morgen komen ze hier eten, ik beloof je dat je het geweldig gaat vinden!"

Ik kijk mijn moeder even vragend aan. "Mam, waarom ben je ineens zo anders? Vroeger vertelde je alles? Nu niet meer? Wat is er?" Tranen vormen zich in mijn ogen. Mijn moeder veranderd met de dag, en dat kan ik niet begrijpen.

"Sorry liefje," ze veegt een traan weg met haar duim. "Maar ik kwam hem tegen een paar weken geleden, en we liggen elkaar heel goed. Ik wilde het vertellen, maar je was zo druk en dat gedoe met Jonathan." Zegt ze lief en ze slaat haar armen om me heen.

Haar handen strelen over mijn rug en ik voel mezelf rustig worden. Misschien ben ik teveel met Zayn bezig? Misschien ligt het aan dat ik de laatste tijd gesloten ben? Ik denk er verder niet over na en geniet van haar strelende vingers over mijn rug.

Ze duwt me een stukje van haar af en kijkt me aan. Haar ogen glijden over mijn blousje, wat nog een stukje openhangt. Zuigvlekjes zijn verspreid over mijn huid net boven mijn bh. Dat ze dit moet zien is een grote vernedering. Ze doet haar mond open om wat te zeggen, maar die sluit ze al vlug.

"Dus morgen komt je nieuwe vlam? Ik zorg dat ik er ben!" Zeg ik snel en baan mijn weg naar boven. Ik wil niet dat ze mijn nek ook nog ziet, want ik loop al voorschud.

Ik laat een zacht zuchtje als ik de vertrouwde geur van mijn kamer ruik. Ik laat me op mijn bed vallen en staar naar het plafond, het idee te verwerken dat mijn moeder een nieuwe vlam heeft. Ik duw mezelf weer omhoog en kleed me uit.

Mijn lichaam staat voor de spiegel. Ik walg nu van mezelf. Overal staan paarse, rode zuigvlekjes, mijn handen voelen droog aan en dat heb ik het nog niet gehad over mijn rampzalige makeup. Ik grinnik en loop naar mijn kast.

Mijn oog valt op een grote blauwe sweater met een zwarte bliksemflits over de blauwe stof. Ik druk mijn neus in de sweater en ruik de lekkere geur. Het is de geur van Zayn! Vlug trek ik de sweater in een makkelijke beweging over mijn hoofd.

Ik zet mijn wekker en kruip onder de warme dekens. Ik nestel mezelf helemaal in en wenste dat Zayn nu langs me lag...

-

Ik ren naar de bus, gelukkig ziet de buschauffeur me en knikt hij. Ik geef hem een dankbare glimlach en kijk naar het plekje waar ik en Clary altijd zitten. Clary staart voor haar uit en ze geeft me een vragende blik.

"Sorry, het spijt me, ik dacht dat ik nog wat tijd had!" Zucht ik opgelucht en plof neer in de stoel. "Weet je, je verteld nooit echt is iets." Ik kijk haar eventjes aan. "Hoe zit het tussen jou en Zayn? Ik weet dat er meer is!"

"Dat is niet zo!" Ze grijnst. "Every good girl wants a bad boy!" Ik draai me naar haar toe en pak haar hand. "Dat is heel lief van je, maar nee, echt niet." Ik wil niet vertellen dat hij me lessen leert, hoe moeilijk het ook is om dit geheim te houden.

"De ene keer ben je een open boek, en de andere keer ben je heel gesloten." Ik knik. "Zo ben ik nu eenmaal, ligt aan mijn stemming." Ik ren de bus uit en hoor een lachende Clary achter me aankomen.

Ik stop mijn jasje in mijn locker en voel een warme adem in mijn nek. "Zay-." Meteen wordt er een hand om mijn mond gesloten en denk ik dat Zayn iets met me uit wil halen. "Ik ben Zayn niet." Mijn lichaam verstijfd en ik wil gaan schreeuwen.

"Ik wist niet dat Zayn zoveel voor je betekende?" Nu weet ik het zeker, het is Jonathan. Ik voel het aan zijn ruwe handen en zijn vingers die zich in mijn huid drukken. Ik duw Jonathan van me af en kijk hem boos aan.

"Blijf van me af!" Sis ik en hij grijnst. "Ik vroeg je wat, ik wist niet dat Zayn zoveel voor je betekende?" Ik sta te trillen op mijn benen. In de loop der jaren heb ik genoeg zelfvertrouwen opgebouwd, maar nu lijkt het ineens te verdwijnen.

"Misschien," antwoord ik na een hap adem. Hij kijkt me uitdagend aan. "Ik hoop dat je gelukkig met hem wordt, misschien nog wat gelukkiger met hem, als met mij." Hij geeft me nog een knipoog en loopt weg.

"Ik zweer ik maak die jongen ooit nog kapot! Kijk hoe hij je vastpakte, en je mond is rood door zijn vingers!" Ik hoor de stem van Zayn en meteen laat ik mijn spieren los. Mijn benen voelen slap en even lijkt het alsof ik flauw ga vallen.

"Stop it Zayn, hij pest me alleen een beetje, maak je niet druk." Hij slaat zijn sterke armen om me heen en meteen duw ik ze weg. "Denk je dat alles weer oké is?" Ik pak mijn tas en duw Zayn aan de kant.

"Whitney, wat moet ik doen om het goed te maken? Ik..." Hij pakt mijn gezicht vast tussen zijn grote handen en zijn teddybeer bruine ogen kijken me aan. Zijn wimpers vertroetelen heel zijn gezichtje en ik val bijna door mijn benen.

"Wat?" Snauw ik en hij geeft me een kleine glimlach. "Uhm, ik... Ik wil het proberen." Zijn adem raakt mijn huid en meteen staat het in vuur en vlam. "Ik wil proberen om een relatie aan te gaan, met jou," verlegen kijkt hij even weg.

Mijn adem stokt in mijn keel en voel de ogen van anderen op ons branden. Hopelijk gaat dit gerucht niet heel de school rond. Dat ik een beetje intiem sta te doen met de grootste bad boy van de school.

"Het hoeft niet als je niet wilt..." Ik schud hevig mijn hoofd en leun met mijn voorhoofd tegen die van hem. "Ik wil niets liever," zucht ik van opluchting en zachtjes duwt Zayn zijn zachte lippen op de mijne.

Middenin de drukke gangen van de school, zoent hij me.

De week is weer voorbij, dus er is weer een nieuwe update :)

Nog een kleine mededeling, laat het maar komen. De haat, want die heb ik toch al zoveel ;)

<3


Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu