036

8.6K 315 30
                                    

Hey volgers!

Wauw, dat is al even geleden. Toch voelt het fijn om weer terug te zijn op het oude vertrouwde plekje. Ik heb gewoon bijna 500.000 reads! Dat is gewoon bijna een half miljoen! En bijna 1000 volgers, dat zijn geweldige kerstcadeautjes ;). Ik kan me het moment nog goed herinneren dat ik vorig jaar, althans dat was dit jaar, jullie een geweldig nieuwjaar wenste. Nog 15 dagen, en dan mag ik dat weer doen, wat gaat de tijd toch snel! Ik wens jullie allemaal alvast een fijne kerst, ik ga dit jaar kerst vieren met m'n vriendje, en natuurlijk ook m'n familie! Jullie?

Hier is de quote van dit hoofdstuk:

'If it still hurts, you still care.'

*Whitney's Point of View*

'Zayn! Zayn! Zeg in godsnaam waar je bent, ik heb je nu al zes keer proberen te bellen!' Roep ik in paniek, dit is inmiddels al mijn zesde voicemail die ik voor hem achterlaat. Met bezwete handen gooi ik mijn telefoon tegen de muur en laat ik mezelf op bed vallen.

Ik kijk naar het plafond, en bedenk me dat ik misschien naar zijn appartement kan gaan, misschien is hij daar wel, maar van de andere kant wil ik geen moeite meer doen, omdat het nu toch alleen maar problemen worden.

'Whitney?' Een zachte hand pakt de mijne, en ik voel mijn adem haperen, deze stem komt me niet bekend voor, maar ik heb het vaker gehoord.

Ik draai me om, een bleek, geval staat in mijn kamer. Het liefst wil ik iets pakken zodat ik hem kan slaan, maar als ik goed kijk, zie ik dat het Niall is. Ik begin te lachen door mijn gedachten.

'Sorry.. ik dacht dat je iemand anders was,' mompel ik en hij glimlacht. 'Wat kom je doen?' Vraag ik aan hem, als ik uit gelachen ben. Hij baant zijn weg naar mijn bed, en gaat zitten. Zo te zien maakt hij het zichzelf erg comfortabel.

'Ik wil het graag over Zayn hebben, en ik houd dit al langer voor me, maar ik kan het niet meer,' ik voel stress, en adrenaline opborrelen. 'W-Wat is er dan?' Zeg ik, meer fluisterend. Niall zet zijn pet af, en legt hem weg.

'Zayn.. gebruikt al een langere tijd drugs, het is een tijdje gestopt, maar nu dat hij weer aan het boksen is, gaat hij weer gebruiken. Hij vertelde me dat hij een wedstrijd had, en we zijn nu al een dag verder, zo ging dat vroeger ook, als hij thuis kwam viel hij meteen in slaap door de drugs.'

Ik voel mijn ogen branden, en ik probeer ze te sluiten en terwijl ik dat doe, bijt ik op de binnenkant van mijn mond. Ik kon het eigenlijk gewoon weten... Weten dat hij dit gebruikte, en nog steeds. Maar het is zo moeilijk om met de harde waarheid geconfronteerd te worden.

'Je maakt een grapje, hoop ik?' Ik probeer mezelf een ander gevoel aan te praten, in de hoop dat het niet waar is, want anders is mijn vriendje drugsverslaafd. 

'Nee ik maak geen grapje, Whitney. Ik ben serieus, je moet dit weten, waarom denk je dat hij een ongeluk heeft gehad? Waarschijnlijk heeft hij daarvoor ook drugs gebruikt.' 

Mijn lichaam verlangt naar armen die om me heen worden geslagen, en zeggen dat het goed komt, dat ik niet bang hoef te zijn, omdat dit misschien wel het einde van onze relatie is, als het waar is. Mijn lichaam verlangt naar tranen, maar ze zitten zo ver weg, dat het gewoon niet wil lukken.

'Wil je even alleen zijn?' Zijn stem brengt me terug bij de realiteit en ik maak mijn ogen groot. 'Nee, sla alsjeblieft je armen om me heen,' mompel ik zachtjes en hij geeft me een glimlach terwijl hij zijn armen om me heen slaat. Zijn vingers glijden door mijn haar, en ik voel mezelf rustig worden.

'Wat moet ik nu doen? Ik heb hem al gebeld, maar hij neemt niet op.' Niall schud zijn hoofd en pakt mijn gezicht vast. 'Je hoeft niks te doen, hij moet naar jou toe komen, je zorgt al genoeg voor hem, Whitney. Af en toe verbaast het me dat jullie nog bij elkaar zijn.'

Ik lach, en hij lacht mee. 'Hij heeft me nooit verteld hoe jullie bij elkaar gekomen zijn, hoe hebben jullie elkaar ontmoet?' Ik begin te blozen, en mijn mondhoeken krullen omhoog. Die gedachten.. het eerste moment dat we elkaar zagen, tot de eerste keer seks, is verbazingwekkend.

'Ik leerde hem kennen op school, een vriendin van me trok me mee naar hem, en sinds dien zijn we met elkaar aan de praat gegaan, waardoor.. nou ja, hoe zeg je dat, een soort van relatie uit kwam.'

'Wat maakte hem dan zo leuk? Omdat jullie bij elkaar kwamen, het was erg vlug?' Niall is de eerste, die echt aan me vraagt hoe het zit in onze relatie. Ik heb mezelf nooit die vragen gesteld, omdat ik bang was dat ik er zelf geen antwoord op vinden kon, of ik was bang dat ik zou gaan twijfelen.

'Misschien zijn uitstraling, zo bad boy achtig, dat trok me echt aan. En toen ik Zayn leerde kennen, ook diep van binnen, zag je zijn ware 'ik', dat maakte het extra spannend, want hoe vaak zou ik zijn binnenkant zien, zijn softheid?'

Niall pakt me steviger vast, en hij zucht. Ik bedoel, wat nou, of wat als, de relatie van mij en Zayn over zou gaan. Ik heb mijn eerste keer gedeeld met hem, en dat is wat me misschien ook wel aan hem blijft vasthouden. Hij heeft de binnenkant en de buitenkant van mij gezien, en dat is zo moeilijk om los te laten.

Niall laat me los en glimlacht. 'Ik heb zo een afspraak, ik bel je nog,' hij geeft me nog een snelle knuffel en hij verlaat mijn kamer. Stil, achterblijvend in mijn kamer, luister ik naar de wind die tegen mijn raam aan slaat, samen met de regen.

Wat moet ik doen? Zayn..? Niall..? Liam..? 

Hebben ze iets met elkaar te maken? Zou Niall bij Liam horen, of doet Niall dit juist speciaal voor Liam? Je ziet het allemaal in de volgende hoofdstukken van Sex Lessons Ft. Zayn Malik.

Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu