012

25.3K 619 27
                                    

"Ontspan je eens," fluistert Zayn zwoel in mijn oor. Ik laat een korte zucht en doe wat hij van me vraagt. "Zayn, ik wou je beter leren kennen, daarvoor zouden we ook op date gaan." Zayn kreunt wat en likt de holte van mijn nek. Zijn handen liggen inmiddels op mijn heupen, wetend dat hij nog even wacht. "Is het nou omdat je te bang bent?" Ik schud mijn hoofd heftig. "Wat wil je dan weten?" Zucht hij, en hij gaat langs me zitten op de houten bank. "Nou, wat wil je later worden, wat vind je allemaal nog meer leuk buiten tekenen?" Hij kijkt glimlachend mijn kant op. "Weet je dat je super sexy bent, zo met je hand, onder je hoofd steunend." Ik rol met mijn ogen. "Nou goed, ik zou later iets met tekenen willen gaan doen, of iets met zingen, buiten tekenen houd ik van videogames en oh ja, tattoo's zetten vind ik ook wel iets," knikt hij. Ik giechel. "En jij, waar verdiep jij je in?" Ik grijns. "Iets in de makeup, die richting houd me wel bezig," glimlach ik verlegen. Hij glimlacht tevreden. "Ga eens liggen," beveelt hij me en geschrokken doe ik wat hij van me wilt.

Hij plaatst zijn lichaam weer bovenop me en hij streelt mijn huid net boven de handdoek waar mijn borsten onder verstopt zitten. Kippenvel verspreid zich over de plek en hij grijnst alleen maar. Zijn zachte lippen zuigen zich vast aan mijn huid en ik giechel.

"Ik wil je tepels voelen, je borsten zo zacht," sist hij in mijn oor en mijn handen glijden door zijn perfect zwart gekleurde haar. Hij pakt mijn handdoek vast en ik voel mijn wangen rood worden. "Durf je?" Ik knik voorzichtig en hij krijgt een glimlach op zijn lippen.

Hij trekt de witte handdoek van mijn lichaam en meteen sla ik mijn handen over mijn borsten heen. Althans, wat je borsten noemt. Zayn schud zijn hoofd en hij pakt mijn handen weer vast. "Niet doen," fluistert hij zacht en hij trekt mijn handen weg.

"Wow," zijn perfect bruine ogen kijken naar mijn lichaam, waardoor ik me ongemakkelijk voel. "Niet zo kijken," fluister ik en hij grijnst breed. "Mag ik zeggen dat je prachtig bent," zegt hij lief glimlachend en ik bloos. "Dank je," piep ik zachtjes.

Zijn warme vingers glijden over mijn borsten en kleine schokken gieren door mijn lichaam. Hij knijpt in mijn tepels en een zachte kreun verlaat mijn mond. "Hmm," gromt hij en zijn warme tong glijd over mijn tepels. "Ik laat je zo goed voelen," gromt hij tegen mijn huid.

Hij zuigt aan mijn tepel en mijn vingers glijden door zijn zwarte haren. Waarom ik hier altijd bang voor ben geweest weet ik ook niet, maar het voelt geweldig. Mijn handen glijden over zijn rug die klam aanvoelt door de warmte. Ik zet mijn nagels, -wat je nagels noemt door het bijten- in zijn rug. 

Mijn lichaam gaat met schokken omhoog. Hij bijt in mijn tepel en ik neem een hap adem. Zijn warme lippen gaan langzaam naar beneden en hij kust mijn buik zachtjes. Hij komt bij mijn onderbuik en hij kijkt me grijnzend aan. Hij pakt de rand van mijn slipje vast en hij doet het echt maar een klein stukje naar beneden.

Hij zuigt en ik voel een ongeduldig maar tintelend gevoel door mijn lichaam gaan. "Wat voel je?" Hij komt boven me hangen. "Whitney, zeg wat je voelde, wat ik bij je deed." Ik streel zijn tepels zachtjes en hij grijnst. "E-Een ongeduldig... Maar toch plezierig gevoel," glimlach ik. 

"Een ongeduldig gevoel?" Ik knik verlegen en hij grijnst. "Je wilt meer dus," grijnst hij en ik blijf hem strak aankijken. "Misschien," ik grijp mijn handdoek weer en doe het om mijn lichaam. De warmte is niet te houden.

"Ik vind het wel even genoeg, een andere keer wil ik verder gaan," fluister ik. Ik voel zijn armen om me heen geslagen worden en hij plaatst een kusje in mijn nek. "Zullen we vanavond een movie night bij mij houden?" Ik draai me om en glimlach.

"De zachte kant van Zayn, die vind ik wel leuk," hij grijnst en trekt me terug op de houten bank. "Mag ik iets vragen over Jonathan?" Ik knik en kijk naar mijn zwart gelakte teennagels, die nu ineens interessanter zijn. "Hebben jullie echt nooit iets gedaan, op het gebied van seks?" Ik schud mijn hoofd en kruip een stukje van hem vandaan.

"Wat was een vraag over ons toen, niet alleen over Jonathan, dat zou het een stukje makkelijker maken deze vraag!" Kaats ik terug en hij lacht. "Oké, ik zal ervoor zorgen dat de vragen makkelijker worden voor je, blondje!" Ik draai me naar hem toe en val hem aan.

Ik kietel hem waar hij dus niet tegen kan. Hij spartelt tegen en mijn ogen vallen op de handdoek die zijn middel verlaat. Zayn grijnst en vlug sla ik mijn handen voor mijn ogen. "Ik wil absoluut niet kijken!" Giechel ik en hij gromt. "Maar het is wel jou schuld dat mijn handdoek nu afvalt!" 

Hij trekt mijn handen weg en hij houd ze vast. "Hier moet je ook aan wennen," glimlacht hij tevreden en ik probeer niet naar onderen te kijken. "Het is warm hier," zucht ik en hij begint hard te lachen. "Waarschijnlijk door mijn perfecte lichaam," knipoogt hij. "Nee ijdeltuit, het wordt echt te heet!" 

Hij pakt zijn handdoek. "Dan verlaten we de sauna maar, dan nemen we een douche bij mij en kijken we een film," ik knik en samen lopen we de sauna uit. "Het was gezellig," bloos ik en schuif een plukje haar achter mijn oor.

Hij drukt een kus op mijn mond en ik droog mezelf een beetje af, zodat de warmtedruppels weg zijn. Ik trek vlug mijn kleren aan en Zayn slaat zijn arm beschermend om me heen. We lopen de sauna uit en we komen de vrouw tegen. "Was het fijn?" We knikken en Zayn rekent vlug af. "Tot de volgende keer!" 

We stappen in de Range Rover en Zayn neuriet de hele rit met de liedjes mee. Hoe zou het zijn als ik zijn zingende stem hoor? Of als hij iets speciaal voor mij zingt. Ik stop de gedachten weg en denk terug aan wat er in de Sauna is gebeurt. Het is zo anders, nu dat Zayn in mijn leven is, en ik leer hem steeds beter kennen.

Eenmaal bij zijn appartement parkeert Zayn zijn auto. "Zo te zien is Harry ook in het appartement, dus je moet je niet aan hem storen oké, ik zorg wel dat hij in zijn kamer blijft," ik knik begrijpelijk en stap uit zijn auto. We stappen in de lift en we zeggen geen woord tegen elkaar.

Ik stap zijn appartement binnen en meteen komen er lekker ruikende geurtjes mijn neusgaten binnen. Glimlachend kijk ik naar Zayn die mijn jas aanpakt. Ik hoor iemand de kamer in strompelen en hij brabbelt wat. "Zayn, heb je weer die chick meegenomen?" Ik kijk zijn kant op en ik zie de krullenbol.

"Laat haar met rust, hoor je me, je blijft met je poten van haar af!" Sist Zayn en ik kijk hem vragend aan. "Ho ho, ik doe niks, maar ze is wel super hot Zayn, ik ga al!" Zucht hij en ik schiet in de lach. "Dat is niet grappig! Je moet uit zijn buurt blijven!" Ik knik gehoorzamend en loop achter Zayn aan.

Zayn grijnst als we binnenkomen. "Finally, mister Styles heeft boodschappen gedaan!" Roept hij hard door het appartement. Hij pakt een fles Cola en draait het open. "Ik zal je de badkamer wijzen," glimlacht hij. Ik grinnik en meteen bedenk ik me iets. "Ik heb geen ondergoed bij, of andere kleding." 

Hij loopt naar zijn kast en pakt er een boxer en een overgrote trui uit. "Leen ze maar, ze zullen je vast goed staan," hij wijst me naar de badkamer en hij knipoogt. "Sexy girl!"

Woohoo, finally af! Ik wordt zo blij van alle reacties en de votes! Ga zo door en geef me een follow :) <3


Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu