060

3K 127 29
                                    

Hiiii everyone! Update tijd! Nog snel even voordat ik ga werken! Sinds ik mijn rooster heb gezien, stortte mijn wereld in. Ik heb zulke lange dagen en ik reis voortaan elke dag anderhalf uur heen, en anderhalf uur terug naar school. Dus meer schrijven zit er voor mij niet in als alleen in de weekenden, ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik hoop dat ik snel tegen de 800K zit, kunnen jullie daarbij helpen? ;)

Quote van dit hoofdstuk:

"Sexual healing."

-

In de auto is het stil, het regent buiten en ik probeer me in te leven in Zayn, ik kijk naar zijn gezichtsuitdrukking maar ik kan geen emotie vinden. Ik leg mijn hand op zijn been, zijn been is koud en meestal voel ik zijn spieren samentrekking, maar dit keer niet.

'Als er wat is, wil je het me dan zeggen, ik maak me zorgen.' Ik geef hem een kleine glimlach. 'Er is niks, ik kan gewoon niet wachten om mijn familie weer te zien,' ik mis zijn glimlach.

'Je gezichtsuitdrukking laat anders niet merken dat je ze gemist hebt,' mompel ik. Ik heb het gevoel dat hij elk moment kan uitbarsten, of hij nou boos of verdrietig is, weet ik ook niet.

'Ik laat nooit veel merken,' zegt hij terwijl hij zijn schouders ophaalt. Op dit moment mis ik zo veel aan hem, alsof het in een keer verdwenen is. Ik hou er zo veel van als hij lacht, wanneer zijn tanden tevoorschijn komen en dat hij zijn ogen dichtknijpt. 

Ik hou er zo veel van als hij ruw is, en weet wat hij wilt, waardoor hij me week in de knieën maakt, maar dit keer merk ik daar helemaal niks van.

Na een uur rijden zijn we eindelijk aangekomen bij zijn vertrouwde huis. Ik gun het hem om de liefde van zijn familie weer te voelen. Hij mag niet vervreemden van iedereen om hem heen, hij gaat ook niet uit met vrienden of wisselt überhaupt ooit nog een woord met Harry.

Z'n moeder rent naar buiten, er zijn tranen in haar ogen te zien. Aan de manier hoe hij zijn armen om haar heen slaat, is te zien dat hij haar ook gemist heeft.

'Sweet pea, wat ben ik blij je weer te zien!' De band tussen hen is zo sterk dat ik het kan voelen. 'Wat zie je er toch goed uit! Oh Whitney, wat fijn dat je er ook bent!' Ze trekt me in een knuffel waardoor ik lach. Haar warme handen glijden over mijn rug waardoor ik het warm krijg.

'Wat leuk dat jullie zo onverwachts langs komen!' Zayn knikt. 'Het was Whitney's idee,' glimlacht hij. 'Wat leuk van je Whitney! Kom snel naar binnen!' We lopen het huis binnen en de geur van Engelse thee vult mijn neusgaten samen met de geur van kaneel.

Ik kan het niet laten om naar de foto's van Zayn te kijken, waarschijnlijk was hij daar 4 jaar oud, de foto's waren me niet opgevallen, de vorige keer toen ik hier was.

Ik mijn vinger over het fotolijstje glijden en glimlach. Het was daar nog echt een kind, en nu heeft hij tattoo's en is echt volwassen geworden.

'Whitney, zijn ze zo interessant?' Fluistert hij. 'Ja, eigenlijk wel. Het is een hele andere Zayn,' glimlach ik wanneer ik een zoen op zijn mond druk. 'Het zijn vreselijke foto's,' lacht hij. 

'Nee, geloof me dat zijn ze echt niet. Ik zou er uren naar kunnen kijken.' Ik kijk naar zijn bruine ogen op de foto, zelfs daar straalden ze al.

'Kom, mijn moeder heeft thee gezet,' hij laat zijn warme hand in de mijne glijden en we lopen naar binnen. Zijn zusjes zijn druk met hun telefoon, tot ze mij zien.

'Whitney! Ik ben zo blij om je te zien!' Ik knuffelen me allemaal tegelijk waardoor ik glimlach. 'Ik ben ook blij om jullie weer te zien, jullie zien er goed uit!' Ze knikken dankbaar. Het is stom van mij dat ik geen bloemen of iets anders heb meegenomen voor Tricia.

Zayn en Tricia zijn druk in gesprek over het appartement, zijn werk en school. Ze is zo blij dat hij eindelijk op een school zit waar hij zich goed kan gedragen, en niet met random meisjes flikflooit in de gangen van de school.

Ook krijgen we het over Liam en Geoff, dat ze bij de familie ook heel bekend waren en dat ze het absoluut niet verwacht hadden. Nu we er zo over praten, merk ik hoeveel ik thuis eigenlijk mis. Dat mijn moeder gelogen had over alles, had ik ook totaal niet verwacht.

Waarschijnlijk omdat ze het niet verwacht had van Geoff en dat ze geen ruzie wou. 

Wanneer Tricia aan het avondeten begint, trekt Zayn me mee naar zijn oude kamer. Alles staat er nog precies hetzelfde en de geur is precies wat Zayn ook altijd met zich mee draagt, het laat me smelten. 

'Wat gaan we doen?' Vraag ik als we eenmaal op zijn bed zitten. 'Ik wou gewoon even alleen zijn, met jou.' Hij legt zijn hand op mijn been en streelt zacht. Ik voel me een stuk beter dan vanochtend.

Langzaam begint hij de huid bij mijn sleutelbeen te kussen en glijd zijn hand steeds verder naar de binnenkant van mijn bovenbeen. Ik voel dat mijn ademhaling steeds zwaarder word en dat Zayn dat merkt.

'Weet je nog wat ik toen straks zei? Dat je zou gaan boeten,' grijnst hij. Ik grijp me vast aan zijn lichaam en schud mijn hoofd. 'Je moeder is beneden, misschien komt ze kijken?' Hij schud zijn hoofd en glimlacht.

Ik ga op zijn bed liggen. 'Ik wil je zo graag aanraken, fuck. Ik kan niet van je afblijven.' Gromt hij. 'Ik wil je laten weten dat je van mij bent, en dat niemand anders je zo goed kan laten voelen als ik, want ik weet dat je dat nodig hebt.'

Zijn lippen raken zacht de mijne, en hongerig zoen ik terug. Ik leg mijn handen in zijn nek en trek hem dichter naar mij toe zodat ik zijn lichaam kan voelen. Zijn vingers strelen nog steeds de binnenkant van mijn been waardoor ik gek word.

'Ik kan er niet tegen als je me zo aanraakt,' hijg ik. 'Het maakt me zo opgewonden, dit is gewoon het slechte moment,' mompel ik tegen zijn lippen. 'Dat is het niet, dit is toch mijn kamer? Ik kan alles doen wat ik wil.'

Ik voel zijn boner tegen mijn been en zijn vingers glijden over mijn slipje en ik duw mijn lichaam tegen zijn vingers. 

'Je bent sexy op deze manier.'

'Ik heb je nodig,' mompel ik terug.

Meteen werden zijn vingers ruwer tegen mijn slipje en ik zocht naar woorden, om hem te laten weten wat hij met me doet, maar op dit moment kon ik ze niet vinden. Grijnzend trekt hij zich terug en grijnst.

'Thuis ga ik seks met je hebben, of ik neuk je thuis tegen de muur, graag zelfs.'






Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu