015

25.1K 579 37
                                    

Zayn's Range Rover rijd mijn straat in. Het vertrouwde gevoel borrelt weer in me op en een gemeende glimlach ontstaat er op mijn lippen. "Moet ik je morgen op komen halen, voor school?" Ik schud mijn hoofd. "Ik en Clary gaan altijd samen naar het college, ik wil graag ook wat aandacht aan haar besteden." Glimlach ik en Zayn stopt recht voor mijn deur.

"Dat is goed van je," knipoogt hij en ik glimlach. Sinds het incident dat ik dacht dat Jonathan me niet meer met rust zou laten is Zayn steeds afstandelijker geworden. Misschien heeft hij het moeilijk, met het idee dat mijn ex me niet met rust laat.

Ik zucht en Zayn legt zijn handen op mijn wangen. Zijn handen zijn groot maar toch zacht. "Jonathan doet je niks, dat beloof ik je." Zijn lippen rusten op de mijne en mijn vingers strelen zijn nek waar ik zijn stoppels onder mijn huid voel.

"Ik zie je morgen," knipoogt hij en ik stap uit. Ik pak mijn sleutels en stap naar binnen. Ik kijk nog even om, maar Zayn is al weg. Ik hang mijn jas op en loop naar binnen, waar mijn moeder al zit te wachten met een kop thee. Hoe doet ze het toch altijd?

"Liefje, kom eens hier zitten." Ze wijst naar de stoel voor haar. Oh no, nu ben ik bang... Zuchtend laat ik mezelf op de stoel vallen. "Over Zayn i-." "Hij is een vriend mam!" Kap ik haar af. "Laat me nou eens uitpraten!" Ik lach bij haar opmerking.

"Ik weet dat Zayn een vriend is, maar toch wil ik het hebben over seks." Ik sla mijn hand voor mijn mond en schud mijn hoofd. Mijn moeder en sekstalk. Al hadden we het er vroeger vaak over, wil niet zeggen nú weer. 

"Mam, dat weet ik allemaal al!" Roep ik verontwaardigd uit. "Maar voor nu vind ik het belangrijk dame!" Ze schuift een doosje naar me toe. Mijn mond valt open. Ik houd niet van sekstalk met mijn moeder, totaal niet.

"Mam je gaat me geen condooms geven, dit is abnormaal!" Ik gooi het doosje naar haar toe en met stampvoeten ren ik de trap op. Dit is zo gênant, zeker zo... Ik gooi de deur achter me dicht en laat mijn hoofd in het kussen vallen.

Voor ik het weet gaat de deur weer open en hoor ik voetstappen naar mijn bed komen. "Liefje, waarom doe je nou zo?" Ik voel haar beschermende hand over mijn rug wrijven. "Mam, dit is gênant, please doe dit nooit maar dan ook nooit meer!" 

Ik pak het pakje en smijt het in een van de schuifjes. Als ik omdraai kijkt me moeder me vragend aan. "Mam, kun je me even alleen laten, ik wil even douchen." Ik druk een kus op haar wang en ze knikt. Hopelijk begrijpt ze alles.

Vlug pak ik schone lingerie en neem ik een warme douche. Ik rol mezelf op in de dekens en geef een zucht. Ik druk mijn neus opnieuw in het kussen, en nu ruik ik pas dat ik de geur van Zayn ruik...

-

Geïrriteerd zet ik mijn wekker uit. Mijn lichaam draait zich om en ik kijk om me heen. Vlug trek ik mijn kleding aan en doe ik mijn makeup. Ik voel me uitgeput.

Ik smeer mijn brood en vlug eet ik nog een banaan. Ik pak mijn tas en ren naar het bushokje waar ik op Clary wacht. Haar aanwezigheid is eigenlijk best fijn.

"Whitney, what te fuck heb jij dit weekend gedaan!" Ze geeft me een strakke knuffel en ik haal mijn schouders op. "Misschien een beetje slecht geslapen," glimlach ik en ze pakt mijn hand. "Als er iets is, wil je het me dan vertellen?" Ik grinnik en knik.

We stappen samen in de bus en we gaan op ons 'gewoonlijke' plekje zitten. Ik sluit mijn ogen en zucht een keer. "Jonathan heeft een nieuwe vriendin." Ik zucht weer, en open mijn ogen. "Leuk voor hem," grinnik ik en Clary kijkt me raar aan.

"Heb je iets met Zayn?" Ik schud mijn hoofd en kijk uit het raam. Het schoolgebouw komt steeds dichterbij. Mijn ogen vallen op Jonathan die een meisje tegen de muur aandrukt en haar zoent. Hopelijk laat hij me met rust. Maar als hij het meisje los laat en me ziet knipoogt hij.

Ik voel braakneigingen opkomen en vlug vlucht ik uit de bus als hij stilstaat. Mijn lichaam baant zijn weg de school binnen en vlug doe ik alles in mijn locker. Ik schrik me dood als ik Zayn zie staan als ik het deurtje van mijn locker dicht doe.

"Hi baby," mompelt hij en ik heb het gevoel alsof iedereen me aanstaart. Niemand mag Zayn, althans, dat heb ik gemerkt. "Hi," zucht ik en hij trekt me strak tegen zich aan. "Hoe gaat het met je?" Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd en ik voel mezelf blozen.

"Het gaat, ik voel me gewoon niet zo lekker," ik druk een kusje op zijn wang. "Ik hoop dat je je straks wel wat beter voelt, ik ben om 7 uur bij je huis." De neiging om hem nu te kussen is groot maar ik houd me in. Ik weet niet of ik iets voor hem voel...

Ik loop langs alle leerlingen af, en ik voel mezelf bekeken worden. Misschien was het omdat Zayn bij me stond, of misschien iets anders. Ik loop het lokaal binnen en Clary loopt gehaast achter me aan. "De volgende keer dan loop je met mij mee!" Grijnst ze.

-

Ik laat een diepe zucht en glijd voor de zoveelste keer met mijn ogen over de kast. Wat zal ik eens aantrekken? Ik pak een Skinny en een leuk blousje wat wel met elkaar moet matchen. Vlug doe ik mijn makeup en pak ik mijn schoenen.

Mijn lichaam slaakt een harde gil als ik iemand mijn kamer zie inkomen. "Rustig, ik ben het maar," fluistert Zayn en ik sla mijn hand voor m'n mond. "Sorry," fluister ik en vlug trek ik de borstel door mijn haar.

Zayn slaat zijn armen van achteren om me heen en ik glimlach. Zijn bruine maar sprankelende ogen kijken me aan via de spiegel, en zijn perfecte lippen vormen een mooie glimlach. Hoe ik over hem denk, en hoe ik naar hem kijk moet wel iets in me losmaken.

"Je ziet er sexy uit," hij haalt mijn blonde lokken uit mijn gezicht en zachtjes plaatst hij een kusje op mijn blote huid. "Is dit... Is dit een date?" Ik draai me naar hem om en hij glimlacht lief. "Misschien, ik beloof dat deze veel beter is, al kan ik echt geen dates verzinnen, Harry heeft me geholpen."

Zijn wangen kleuren roze en ik giechel. Hij legt zijn warme handen op mijn wangen en hij plaatst zijn lippen op de mijne. Ik grijp naar zijn shirt en ik streel zijn huid door het shirt heen. Het is een trage maar tedere zoen die perfect is.

"Mijn moeder kwam gisteren nog met haar geweldige advies." Zayn kijkt me vragend aan. "Ze wilde me echte sekstalk geven, in haar taal advies over seksualiteit..." Zayn schiet in de lach en hij komt niet meer bij. Boos staar ik hem aan.

"Sorry, het is gewoon een rare gedachten dat je moeder zoiets doet, ik leer je al die dingen al." Zijn voetstappen komen mijn kant op en hij duwt me tegen de muur aan. Zijn handen glijden over mijn bh en ik laat een zachte kreun door zijn actie.

"Er is nog zoveel wat ik je moet leren," kreunt hij en zijn tong glijd over mijn lippen. "En die dingen zijn zo vies, en je moet ze allemaal doen, maar ik geef je tijd." Zijn warme tong glijd door mijn mond en hij duwt zijn heupen tegen me aan.

"K-Kom Zayn," hij kust mijn nek. We zouden samen weg gaan, niet een seksspelletje ervan maken. "But Baby." Ik duw hem van me af en hij kijkt me donker aan. "Nee geen 'but baby' we zouden gaan!" Ik pak mijn mobiel van de oplader en Zayn slaat op mijn kont.

"Godver Zayn, je bent irritant!" Ik hoor hem grinniken en zelf kijk ik hem voor de tweede keer boos aan. "Oké, oké, dan gaan we maar." Er staat een vuile grijns op zijn lippen en ik negeer hem. Ik zeg nog iets tegen mijn moeder en pak mijn jas. Zayn heeft zijn best wel gedaan, ik weet het zeker!

Ladies, girls! Whut, alle votes en wtf 20K ! Damn girls, amazing! Loveuusomuch!


Sex Lessons Ft. Zayn MalikWhere stories live. Discover now