018

22.3K 553 74
                                    

Na dat Zayn het had toegegeven dat hij met me een relatie wil proberen te starten, kon mijn dag niet meer stuk. Hij heeft af en toe bij zijn vrienden doorgebracht, althans, het zijn hele enge mensen waar ik absoluut niks mee te maken wil hebben.

Ik pak mijn tas van de grond en loop naar buiten, ik wacht op de bus en stap vlug in. Clary heb ik vandaag niet meer gezien, waarschijnlijk door het 'Zayn' gedoe, omdat ik haar niks heb verteld. 

De bus stopt en met snelle passen loop ik naar huis waar ik nu echt een warme douche wil nemen. Ik stap binnen en hang mijn jas op. Ik hoor mijn moeder vrolijk wat kibbelen, eigenlijk wil ik naar binnen maar toch ga ik naar boven.

Ik kleed me uit en ga onder de douche staan. Ik wil me meteen klaar maken voor vanavond, al heb ik geen idee waarom. De warme stralen maken me rustig en al snel begint de tijd te dringen. Mijn moeder's nieuwe vlam en zijn zoon zouden al vroeg komen.

Ik droog me af en pak nieuwe lingerie. Een bh met een schattige panterprint en een slipje met dezelfde print. Ik pak dit keer een jurk, eigenlijk heel simpel maar toch heeft het wel wat.

Mijn makeup houd ik ook simpel. Ik borstel vlug mijn haar en trek mijn zwarte pumps aan. Ik doe nog wat lipgloss op en loop naar beneden.

Als ik mijn moeder tegenkom in de keuken glimlacht ze. Ik moet zeggen, dat ze er erg goed uit ziet. "Liefje, wat ben ik blij dat je beneden bent, dek even vlug de tafel." Ik knik en dek de tafel.

De bel gaat en mijn moeder maakt een klein sprongetje. Ze kan alleen maar praten over Geoff, en ik ben blij om haar nu gelukkig te zien.

"En dit is mijn dochter Whitney!" Er komt een man en een jongen binnengelopen. Ze geven me een hand en stellen zich voor als 'Geoff' en 'Liam'. Liam heeft mijn hand nog vast en staart me aan. Ik draai me om en schenk wat water in.

Na veel geklets en lekker gegeten te hebben ben ik toch van plan om terug naar mijn kamer te gaan. Liam zit me de hele tijd aan te kijken, en ik word er misselijk van. "Excuseer me." Glimlach ik en met versnelde passen loop ik naar boven.

Ik geef een zucht en laat me op bed vallen. Niet veel later hoor ik voetstappen en geklop op mijn deur. Ik geef een kreun en de voetstappen komen dichterbij. Ik druk mijn hoofd harder in mijn dekbed en zucht.

"Je moeder zei dat ik je achterna mocht lopen." Ik hoor de stem van Liam en ik draai me in een ruk om. "Why the fuck ben je op mijn kamer?!" Roep ik uit en hij schrikt van mijn uitbarsting. "Sorry." Verontschuldig ik mezelf en hij geeft me een glimlach.

"Ik snap dat dit moeilijk voor je is, dat we nieuw zijn, maar ik wil je graag beter leren kennen." Liam is ouder, ik zie het aan zijn gezicht, hij heeft zelfs al tattoos! "Dankje," zeg ik en hij glimlacht. "Ik ga weer naar beneden, ik zie je nog." En hij heeft me een knipoog.

"Wie was dat?" Een stem klinkt vanuit de kast en ik geef een harde gil. Mijn hart bonkt in mijn keel als ik een zwart gedaante uit mijn kast zie komen. "Shh, ik ben het, Zayn!" 

Ik voel een lachbui opkomen en voor ik het weet lig ik lachend op de grond. Zayn pakt me vast en kijkt me woedend aan. "Wie was dat?" Vraagt hij nu wat dwingender. "Dat wordt waarschijnlijk iemand waar ik heel veel tijd mee ga doorbrengen."

Hij pakt me vast en ik schud mijn hoofd. "Ik maak maar een grapje, dat is de zoon van mijn moeder's nieuwe vlam." Hij geeft een zucht van opluchting en nu mag ik hem kwaad aankijken. 

"Wat deed jij in mijn kamer?" Hij grinnikt. "Ik glipte door je raam naar binnen, ik wilde je namelijk zien." Hij kijkt even naar beneden, wat super cute is. Ik kijk naar zijn vertroetelde gezichtje en druk een klein kusje op zijn voorhoofd.

Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu