043

5.8K 242 47
                                    

Girls and boys! Eindelijk weer een nieuw hoofdstuk! Ik heb weer zo'n zin om te schrijven. Naast mijn stage kan ik nog wel wat inspiratie op doen. Ik heb weer leuke reacties gekregen, die doen mij echt goed! Nu is het vakantie, dus ik probeer wanneer ik kan bij te schrijven.

Quote van dit hoofdstuk:

"I need you more, than you need me."

-

Stiekem borrelt er wel wat adrenaline in mijn lichaam. We staan voor het gebouw, nou, ik kan het geen gebouw meer noemen, het is half afgebrokkeld. Ik kan niet begrijpen dat Niall met me mee gegaan is, het is gevaarlijk...

'Ben je er klaar voor?' Niall haalt zijn hand door zijn blonde haren, en ik knik. Het pistool heb ik achter in mijn broekzak gestopt, ik zal Whitney bevrijden, en ik zal mijn schulden afbetalen.

'Hoe willen we dit aan gaan pakken?' Grinnikt Niall. 'Dat is niet zo moeilijk, we rennen de auto uit, kloppen gewoon netjes aan, en je verteld dat je je schuld komt afbetalen, zo moeilijk is dat niet.'

'Je weet nooit wat ze zullen doen, dus we doen het gewoon, en niet twijfelen!' Spreekt hij me toe. Ik glimlach door zijn woorden. Allebei stappen we de auto uit, en binnen 3 tellen rennen we naar de deur.

Met een snel kloppend hart slaan mijn knokkels tegen de ijzeren deur. Het geluid weergalmt door mijn trommelvliezen. Met een ingehouden adem wacht ik tot de deur open wordt gedaan.

Maar na een paar keer kloppen wordt er nog steeds niet open gedaan. Ik voel mijn handen zweterig worden en met grote ogen kijk ik Niall aan. 

'Fuck, we hadden nog zo'n goed zoekwerk gedaan!' Niall wijst naar de andere kant. 'Daar is nog een deur,' zegt hij nonchalant. 'Oh,' mompel ik, en hij begint te lachen.

'Ik snap dat je zenuwachtig bent, maar houd je hoofd koel.' Ik knik, en we lopen verder naar de andere deur. Ik klop nog een keer.

Wanneer de deur heel langzaam met een moeizame zwaai open gaat, lijkt het alsof mijn benen van lood zijn. Ik probeer te slikken, maar mijn keel is te droog.

'James Adams.' Zucht ik, mijn stem kraakt. 'Zayn Malik, jou had ik niet verwacht,' grijnst hij. 'Ik wil weten waar ze is, James.' Hij begint te lachen, en het liefst wil ik hem bij zijn keel pakken.

'Wacht even, voordat je haar mag zien, wil ik eerst het geld hebben,' mompelt hij en ik pak de envelop met het geld. Ik had het vlug in een envelop gedaan. Grijnzend begint hij het geld na te tellen, en Niall staat met zijn handen in z'n zakken langs me.

'Het klopt precies, je hebt geluk, Malik.' Hij doet de stalen deur een stukje verder open. De geur van wiet en alcohol komt mijn neusgaten binnen. Ik en Niall wisselen een blik uit, en meteen weet hij wat ik bedoel.

We worden naar een grotere ruimte geleid, en mijn ogen glijden over elk stukje wat ik kan vinden, ik moet Whitney vinden! Als hij nog een deur opent, zie ik Whitney vastgebonden en onderuitgezakt op een stoel zitten.

Met versnelde passen loop ik naar haar toe, en ondertussen maakt James haar los. 'Ze is buiten bewust zijn,' mompelt hij.

Ik pak haar lichaam op, en houd haar vast. 'Wat heb je in godsnaam met haar gedaan, James?!' Hij loopt naar de deur. 'Ik hoop dat we je nooit meer te hoeven zien,' knipoogt James.

'Ontwijk mijn vraag niet, wat heb je met haar gedaan?!' Niall springt bij en pakt zijn lichaam vast en duwt hem tegen de muur. James is een kop kleiner dan Niall, dus hij kan weinig terug doen.

'We hebben haar hard aangepakt, en dat is allemaal jou schuld Malik, dan had je maar die klus voor ons moeten doen.' Ik zucht en bijt op mijn lip. Ik loop het afgebrokkelde gebouw uit en ik kijk naar het levenloze lichaam.

Waar heb ik haar ingebracht, in welke wereld? Dit is allemaal mijn schuld, natuurlijk had ik kunnen weten dat ze haar zouden gaan pakken! Hoe had ik zo dom kunnen zijn?!

Ik ondersteun haar hoofd en kijk naar haar gezicht. Haar gezicht is wit weggetrokken, en al haar make-up is uitgelopen.

'Zullen we haar op de achterbank leggen?' Niall knikt en opent de autodeur. Ik voel nooit echt pijn, en dan bedoel ik in mijn hart, maar als het om Whitney gaat wel, en vooral als het mijn schuld is.

Ik race naar huis, ik moet wakker krijgen, ik moet weten wat er gebeurt is, en als ik naar het ziekenhuis ga gaan ze doorvragen, en dat wil ik ook niet, want dan verknal ik het ook voor mezelf.

'Geef me een natte, koude doek, die leg ik op haar hoofd, ze zweet heel erg,' vraag ik aan Niall. Hij doet wat ik zeg en glimlacht.

'Je zorgt echt goed voor haar,' zegt hij. 'Niall, dit is mijn eigen schuld, dit alles heb ik veroorzaakt omdat ik geen drugs verder wou verkopen, en toen hebben ze Whitney gepakt!'

Niall knikt voorzichtig, hij weet dat ik in de 'drugswereld' zat, en vanaf het eerste moment zei hij al dat ik dit niet moest doen, maar het was maar een keer dacht ik toen, natuurlijk fout gedacht, want nou ligt Whitney hier bewusteloos, door mij.

Ik druk een zoen op haar lippen, ze smaken zoutig door haar tranen, ik weet dat ze gehuild heeft. Ik zie het beeld voor me, hoe ze vastgebonden zat, en ze kon geen kant op...

'Je houd echt van haar, hé.' Knipoogt Niall. 'Ze is echt het beste wat me ooit overkomen is, ik kan niet zonder haar,' mompel ik en ik strijk mijn hand door haar haren.

'Bedankt Niall, dat je met me mee bent gegaan.' Hij geeft me nog een schouderklopje en verlaat het appartement. Ik ga langs haar koude lichaam liggen en probeer haar warm te maken.

Het voelt zo ver weg, de goede, verliefde tijd tussen ons. Toen ze nog bloosde en glimlachte door mijn opmerkingen 'ik krijg het warm door jou'.

Ik pak haar koude, kleine hand vast en begin in haar oor te fluisteren.

Je hoort dit toch niet, maar ik laat het niet altijd zien dat ik echt zo veel van je hou. Je stralende groene ogen, je mooie volle lippen en die prachtige glimlach. Je glanzende haren, die altijd zo lekker ruiken, je zachte handen, en je prachtige lichaam. Je bent het beste wat me ooit overkomen is, en ik zou niet zonder je kunnen. Ik weet dat dit allemaal mijn schuld is, en dat ik hier eigenlijk voor zou moeten boeten, en ik ga het allemaal goed maken, Whitney, ik houd van je.

Wauw, voorspelbaar vind je niet? Ik wens iedereen een fijne koningsdag, veel plezier! Ik update snel weer!

Sex Lessons Ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu