18. rész

5K 187 1
                                    

Hírtelen ébredtem fel levegőért kapkodva. Egy étkezőasztalon feküdtem fehér ruhába öltöztetve. Hamar rájöttem, hogy a saját házamban vagyok és valószínüleg a wicca gyászszertartás kellős közepébe csöppentem. Nem kéne ezen megdöbbennem mivel meghaltam. A szobában csak apa és Allison volt. Az arcuk elfehéredett mikor hírtelen felültem. Nem csodálom hiszen épp most támadtam fel.

- Emily? - kérdezte Allison

- Hol vannak a többiek? - kérdeztem

- Kint Reinával - válaszolt apám

- Akkor támadott, amikor halott voltam - mondtam

- Hogy lehetséges ez? - kérdezte a húgom

- A Fény Boszorkányát nehéz megölni, de ezt majd később. Azonnal szükségem van a könyvre - mondtam majd felrohantam a padlásra a varázskönyvünkért. Gyorsan visszarohantam apáékhoz, kikerestem a bűbájt és felolvastam.

"Halld hát szavam, halld imám, a világ túlsó oldalán. Jer hozzám, hivlak hát, lépd át az ég határát!"*

Ekkor fehér fények közepette megjelent a szellem.

- Talia - suttogta apa

- Helló Christopher! - mosolygott Talia - Emily, örülök, hogy rájöttél.

- Meg kellett halnom hozzá, de sikerült. De ezt majd később! Előbb ki kell nyírnunk Reinát - mondtam majd felkaptam egy tőrt és kimasíroztam a házból nyomomban Taliával. Észre sem vettem, hogy a ruhám megváltozott, már nem a fehér ruhában voltam hanem feketében. Már az ajtónál voltam mikor meghallottam Derek és Reina hangját.

- Mint mondtam, nincs olyan varázslat, ami megvéd tőlem.

- Ugyan már! Nem tudsz legyőzni! - nevetett Reina Ekkor értem ki.

- Ő nem, de én igen - mondtam majd felemelkedtem és közvetlenül Reina előtt ereszkedtem le. Talia még nem lépett ki az ajtón. Kellett a drámai belépő.

- Ez lehetetlen! Halott vagy! - lehelte meglepetten Reina A falka és anyáék elmosolyodtak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ez lehetetlen! Halott vagy! - lehelte meglepetten Reina A falka és anyáék elmosolyodtak.

- Jobban is utánanézhettél volna a Fény Boszorkányának - oktattam ki - Engem nem lehet csak úgy megölni! Pláne nem egy tőrrel - horkantottam

- De te egyedül nem vagy elég, hogy legyőzz engem - mosolygott gonoszan Reina - Szükség van hozzá...

- Egy erős vérfarkasra és egy szellemre? - vágtam a szavába - Ki mondta, hogy nem szereztem. A Fény Boszorkányaként könnyedén megidéztem egy szellemet és ugyan jó pár vérfarkas van itt, de nekem a legerősebb kellett. Időbe telt míg rájöttem, hogy olyan személyre van szükségem, aki szellem is és vérfarkas is. Valaki, aki Alfa és alakváltó farkas is, nem beszélve arról, hogy szellem is. Most már tudod kiről van szó? - vigyorogtam Reina kezdett rájönni, ahogy Lydia és Stiles is. Ekkor lépett ki az ajtón és mosolyogva nézett végig a falkán és mindentudó mosollyal nézett Reinára.

A boszorkány és a vérfarkasWhere stories live. Discover now