13. rész

5.5K 213 0
                                    

Dr. Deaton és Melissa perceken belül megérkeztek és mindenkit megvizsgáltak. Szerencsére csak agyrázkődásuk volt, amit csak akkor tudunk begyógyítani ha felébrednek. Dereket Dr. Deaton vizsgálta meg. Szerinte hamarosan felébred. Fél órával később anya jött fel és mondta el, hogy már mindenki felébredt. De én ettől nem könnyebbültem meg, mert Derek még mindig eszméletlen volt. Hamarosan Cora is megérkezett egy kissé kábán ugyan, de itt volt. Halkan beszélgettünk még sokáig. De Derek még mindig nem ébredt fel. Melissa is és Dr. Deaton is újra megvizsgálta, de továbbra is csak annyit tudtak mondani, hogy várjunk. Aztán egy órával később végre megmozdult. Először csak a kezét mozdította meg. Azonnal felugrottam és megfogtam azt. Így tett a másik oldalon Cora is. Lassan nyitotta ki a szemét és morogva konstatálta, hogy a fejét is alig bírja megemelni annyira fáj. Azonnal a homlokára tettem a kezem és gyógyítani kezdtem. Pár másodperc elteltével jobban lett és nehezen ugyan, de fel tudott ülni.

 Pár másodperc elteltével jobban lett és nehezen ugyan, de fel tudott ülni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Jól vagy? - fordult egyből felém és a két keze közé vette az arcomat

- Semmi bajom - mondtam - Te jobban vagy? Rám ijesztettél!

- Egy kicsit kábának érzem magam, de jól vagyok - mondta

- Pasik! Jellemző! - morgott Cora Egyszerre néztünk rá - Itt ül melletted a húgod, a saját húsod és véred, akit ugyanúgy kiütöttek mint téged, de te csak a csajoddal foglalkozol! - morogta felháborodva De láttam rajta, hogy csak játszik a bátyjával. Persze ez Dereknek is feltűnt.

- Talán, mert őt jobban szeretem - mondta Derek teljesen komoly arccal

- Baromság - horkantott a Hale lány - Ismerlek és tudom, hogy ha az életünk lenne a tét és neked választanod kellene köztünk, hogy ki haljon meg és ki éljen, te képtelen lennél választani. Így nekünk kellene megtennünk helyetted. Természetesen egymást választanánk, hogy a másik élje túl, de végül egymást védve halnánk meg, te pedig egyedül maradnál a fájdalmaddal és a bűntudatoddal.

Mindketten döbbenten bámultunk a lányra. Ilyen dolgokat gondol? Egymásra néztünk Derekkel és egyszerre öleltük át a könnyeivel küszködő lányt. Percekig maradtunk így majd lementünk a többiekhez.

- Mindenki jól van? - kérdeztem Lassan bólintottak. Akkorra már a Sheriff és Argent is itt voltak. Elmeséltük nekik, hogy mi is történt míg eszméletlenek voltak és a tervünket is, hogy hogy végezhetnénk Reinával majd az erőmmel folytattuk.

- Még mindig nem teljes az erőd, pedig mindent megpróbáltunk - mondta Ann

- Mit kéne tennünk még? - kérdezte Penny

- Igazából fogalmam sincs - mondta anya bizonytalanul

- Nekem van egy ötletem - mondtam - Mi lenne, ha visszahoznánk az emlékeimet?

- Nem - ugrott fel anya

- Anya! Mi van ha az elveszett emlékeim miatt nem tudom teljes egészében használni az erőmet.

A boszorkány és a vérfarkasWhere stories live. Discover now