12.rész

5.8K 220 7
                                    

Hónapok teltek el a családom felbukkanása óta. Egész pontosan 3 hónap. Reina nem támadott, de van egy olyan érzésem, hogy hamarosan felbukkan és erősebb lesz, mint valaha. Biztos vagyok benne, hogy azért nem támadott hónapok óta, mert tervez valamit. Valami halálosat! Anyával és Ann-nel minden délután munka után gyakorolok. Eleinte nagyon nem ment, de ahogy telt az idő egyre jobban tudtam uralni az erőmet. Eleinte Derek is ott volt, mert csak a közelében tudtam előhozni a képességeimet, de egy idő után ezt is megoldottam. Elég volt ha csak rá gondolok és máris irányíthatom az erőmet.

- Szerintetek van esélyünk ellene? - kérdeztem egy edzés alkalmával

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Szerintetek van esélyünk ellene? - kérdeztem egy edzés alkalmával

- Ha most megtámadna nem hiszem. Hiába vagyunk ennyien, de amíg nem tudsz kiállni ellene a teljes erőddel, addig nincs esélyünk - mondta ki Ann a kíméletlen igazságot

- És mitől lenne teljes az erőm?

Anya és Ann egymásra néztek. Gondolkodtak a válaszon, de nem azért, mert nem tudták, hanem azért, mert nem tudták, hogy elmondhatják-e.

- Ne sértődj meg a kérdéstől, kicsim, de te és Derek... - kezdte anya

- Igen?

- Voltatok már együtt? - fejezte be

- Anya, most is együtt vagyunk - mondtam

- Anyád nem úgy érti - segítette ki Ann anyát - Úgy érti, hogy ÚGY voltatok-e együtt?

Az "úgy" szót kiemelte, de végre megértettem, hogy mire akarnak kilyukadni.

- Nem! - válaszoltam kissé zavartan - Még nem feküdtem le Derekkel.

- Az hogy lehet? Négy hónapja együtt vagytok és még nem feküdtél le vele? - visított anya

- Elöször is Derek eléggé régimódi és farkas - mondtam

- Az elejétől fogva tudod, hogy vérfarkas - szúrta közbe Ann

- Úgy értem, hogy túlságosan védelmező. Félt engem, főleg attól hogy ha együtt lennénk bántana, mert nem tudna uralkodni magán. De itt van Reina ügye, a munka, ráadásul soha nem vagyunk egyedül. Mindig ott van a falka valamelyik tagja vagy ti.

- Van egy ötletem - mondta Ann - Mi lenne ha ma a falkával elmennénk este a Nemetonhoz, de "teljes véletlenségből" itthon felejtenénk titeket.

- "Teljesen véletlenül" hogy veszed rá a falkát, hogy itt hagyják Dereket? - kérdeztem mert az utóbbi hónapokban kiderült, hogy a falka milyen erősen támaszkodik Derekre. Mintha ő lenne az Alfa és nem Scott.

- Boszorkányok vagyunk - mondta anya és úgy nézett rám mintha nem értené, hogy miért kérdezek ilyet - Talán ha végre együtt lennétek minden létező formában, akkor végre erőd teljében harcolhatnál - villantott egy perverz vigyort az én drága anyukám

A boszorkány és a vérfarkasWhere stories live. Discover now