11. rész

5.7K 222 20
                                    

Alig akartuk abbahagyni a csókolózást. De sajnos egy idő után kénytelenek voltunk. Anya hatalmas vigyora fogadott. Én is pont így vigyorogtam. Főleg azután, hogy végignéztem magamon. Az egész testem fénylett, mintha a bőröm alól sütne a nap. Most már tényleg elhiszem, hogy én vagyok a Fény Boszorkánya.

- Azt hiszem a teszt sikeres volt - vigyorgott anya

- Miről beszéltek? - kérdezte Erica

- Említettük, hogy a Fény Boszorkányának szüksége van egy Forrásra, ami erősebbé teszi - kezdte Ann - Annyit tudtunk, hogy Emily az, de az ereje csak akkor jött elő, amikor megtalálta a Forrását. Minden a Forrással kezdődött és ha Mily elveszíti, akkor vége mindennek. Az erejének, az életének és a világ egyensúlyának.

- Csak semmi nyomás ugye? - szúrta közbe Stiles rám nézve

- Az Anyatermészet tartja fenn az egyensúlyt a jó és a rossz között. Tehát ha Emily átáll a rossz oldalra az egyensúly felborul és az egész világot a gonosz uralja majd - folytatta Penny

- Vagyis ha Emily jót cselekszik, akkor az egyensúly fennmarad - mondta Allison

- Igen, de időnként használnia kell az erejét nem túl... jó dolgokra is, hogy minden egyensúlyban legyen - mondta anya

- Például Irina megölése? - kérdezte Kira

- Így van - bólogatott Ann

- És a Forrás? Mi lehet a Fény Boszorkányának? - kérdezte Malia

- Éveken át úgy gondoltuk, hogy a Nemeton az. Ezért is költöztünk vissza Beacon Hillsbe, de miután Emily rátalált a Nemetonra nem történt semmi. Azonnal felhívtam Annt, hogy jöjjön ide, mert a terv nem vált be. Fogalmunk sem volt, hogy mi lehet még, ami olyan erejű, hogy képes legyen Emily igazi erejét előhozni - mondta anya

- Nagyon mellé fogtunk - mondta Ann - Egy valamire nem gondoltunk. Arra, hogy a Forrás nem egy tárgy.

Erre Lydia arcán végigszaladt a felismerés ábrázata. Hatalmas vigyor terült szét az arcán.

- Hanem egy személy - vigyorgott a Benshee

- Igen - mosolygott anya

- Elmondanátok, hogy mire akartok kilyukadni? - kérdezte türelmetlenül Isaac

- Vannak pillanatok, amikor melegséget érzek a teljes testemben - találtam meg én is a hangom - Nem tudtam a miértjét, mivel nem hittem abban, hogy én lennék a Fény Boszorkánya. Aztán szokatlan dolgok kezdtek történni velem. A szemem fehér, a testem fénylik és mikor Reina megtámadott minket Dereknél erősebbnek éreztem magam az egyik pillanatról a másikra. Csak az előbb jöttem rá, hogy van egy közös pont ezekben a pillanatokban.

- A Forrás - világosodott meg Allison is

- A Forrás egy személy - mondtam - Egy személy, aki mindig ott volt mindenhol és előhozta az igazi boszorkányt belőlem.

- Ki? - kérdezte türelmetlenül Stiles is

- Baromi okos vagy, de még nem jöttél rá? - néztem rá majd a mellettem álló személy felé intettem a fejemmel Még most sem jöttek rá.

- Derek az - mondta ki anya türelmetlenül

- Mi? - kérdezte az említett Elég meglepődött képet vágott. Mondjuk meg tudom érteni, mert ha nekem mondanák el éppen, hogy egy boszorkány erejének forrása vagyok én is meglepődnék és azt hiszem meg is ijednék. De gondolom Derek soha nem mutatná ki, hogy fél.

- Tudom, hogy ez most félelmetes hír volt, de nem én választottam és nem is te - kezdtem - Én is csak most jöttem rá és fogalmam sincs mit is kéne tennem. Ebben anya és Ann a szakértők.

A boszorkány és a vérfarkasWhere stories live. Discover now