__23__

20 4 0
                                    

O mesiac neskôr pohľad Sarah:
Pozerám telku keď mi tu zrazu niekto klope na dvere. "Ďalej. Je odomknuté" Poviem. Dnuka vtrhne Emily "Ahoj čo ty tu?" Spýtam sa jej. "Ahoj. Pôjdeš so mnou dneska na party?" Spýtala sa ma. "Ehm.. Áno jasne pôjdem." Odpovedala som jej. "Okej tak o 20 tej som tu a pôjdeme tam spolu. Okej?" Spýtala sa ma Emily. "Okej o 20 tej" usmiala som sa na ňu. "Dobre. Ahoj" povedala a odišla. Je 18:54. Idem sa osprchovať. Trvalo mi to asi 15 minút takže je 19:09. Rozhodla som sa ísť už chystať. Umyla som si zuby, učesalala a zatočila vlasy, jemne sa namaľovala a išla som sa obliecť. Obliekla som si:
(Len si predstavte že je to Sarah)

Keď som už bola hotová, išla som napísať Jaceovi lístoček aby sa o mňa nebál : |zlatko idem s Emily na jednu párty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som už bola hotová, išla som napísať Jaceovi lístoček aby sa o mňa nebál : |zlatko idem s Emily na jednu párty. Neviem kedy sa vrátim. Podľa nálady. Neboj sa o mňa nič sa mi nestane. S láskou : tvoja Sarah♡|
Keď som dopísala lístoček položila som ho do chodby sa miesto kde by si ho všimol každý. Presne keď som ho položila zazvonila Emily. Otvorila som jej. "Wow. Vyzeráš skvelo" povedala som jej. "Ďakujem aj ty." Povedala mi. Mala oblečené :
(Len si predstavte že je to Emily)

 Mala oblečené :(Len si predstavte že je to Emily)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tak poď" povedala mi Emily. "Už idem" povedala som jej. Za asi 40 minút sme tam boli. Bol to niekoho dom. Vlastne skôr vila. Dokonca s bazénom. Vyzerala nejako takto :

 Vyzerala nejako takto :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zazvonili sme. Pretože keby klopeme tak to nieje počuť. Hudba bola totiž tak hlasno že ju bolo počuť už z vedľajšej ulice. Otvoril nám jeden hrozne pekný chalan. Ale tieto myšlienky som hned dala preč. Mam totižto Jacea. "Ahojte. Poďte ďalej" povedal a usmial sa. Bože ten úsmev. Sarah! Dosť zasa naňho myslíš máš predca Jacea! Napomenula som sa v hlave. Vošli sme dnuka. Bolo to ešte krajšie ako vonku. "Takže v kuchyni nájdete všetko. Jedlo , vodu, alkohol" povedal a žmurkol na mňa. Len som sa usmiala a prikývla. "Ja teraz idem privítať ďalších hostí." Povedal nám. "Dúfam že si dneska zatancujeme" povedal mi. Znova na mňa žmurkol a odišiel. "Ojooj. Iba si prišla a už máš napadnika" Smiala sa Emily. "Prestaň" buchla som ju do ramena. "Čo? Ale veď je pekný" žmurkla na mňa Emily. "Áno je ale ajtak. Mám Jacea" žmurkla som na ňu tiež. "No dobre poď" povedala Emily a už ma ťahala do kuchyne. Podala mi nejaký pohár. "Čo to je?" Spýtala som sa jej "neviem. Nerieš to a pi" odpovedala a začala piť tú neznámu tekutinu. Nechcela som byť pozadu tak som to vypila aj ja. Dali sme si ešte asi 3 takéto poháre a už sme boli opité. Zamyslela som sa a zrazu vidím ako sa ku mne približuje ten chalan. Hľadám Emily ale nikde ju nevidím. "Ahoj" povie mi ten chalan."ahoj" Poviem mu. "Ako sa voláš? " Spýta sa."Sarah. A ty?" Spýtam sa ho."och. Pekné meno. Ja som Lucas." Poviem mi. Ja sa naňho len usmejem. "Zatancuješ si so mnou Prosím?" Spýtal sa. Bože on je tak cute. SARAH! zasa...... "Ehm. Áno" povedala som mu a usmiala som sa. Úsmev mi opätoval. Prišli sme do tanečnej miestnosti a presne vtedy sa pustila romantická pesnička. Neviem či to mal naplánované alebo čo. Začali sme tancovať. Musím povedať že tancuje dobre. Tancovali sme ešte asi ďalšie 3 pesničky. Až dokým sa to nestalo. Pobozkal ma. Snažila som sa odtrhnúť. Hnusilo sa mi podvádzať Jacea. Chcela som s tým skončiť a odísť od neho. Ale on bol silnejší. Nakoniec som tomu podľahla.

Konečne ďalšia časť😂😂❤ dúfam že sa páčila

Osud v oblakochWhere stories live. Discover now