__časť 8__

31 4 0
                                    

Pohľad Jacea :
Bože ona je tak super. A tak krásna. "Ty si blázon" povedala mi. "Áno ale do niekoho...." Povedal som jej. Už asi hodinu sa prechádzame po meste , smejeme sa. A ja premýšľam len nad ňou. Je taká krásna.

Pohľad Sarah :
Rozmýšľam len nad tým čo povedal... Áno som blázon ale do niekoho.... Do koho? ?? Tak hrozne to chcem vedieť. Ale no nič. Ajtak mi to nepovie. "Nejdeme už domov?" Spýtala som sa. "Prečo? Ja ešte chcem ostať " Spýtala sa Chloe. "Je mi už zima a som unavená" povedala som jej. "Tak ja pôjdem s tebou Sarah. A ty Chloe môžeš ešte ostať " povedal Jace a obaja sme sa na ňu pozreli."Dobre tak vy choďte " povedala a usmiala sa na nás. "Fajn tak ahoj" išla som ju objať. "Ahojte" povedala a usmiala sa na nás.
Išli sme.

Pohľad Chloe :
Chcela som ešte ostať. Oni už išli domov. Boli by tak cute keby sú spolu. Sú ako Tom a Jerry. Navzájom sa provokujú ale nevedia bez seba žiť. Išla som ešte ďalej do mesta. Zobrala som si mobil že si pofotím mesto. Ale nabúral do mňa niekto. Chcela som mu vynadať ale pozrela som sa kto to je. "Prepáč, ja som Toby" usmial sa a podal mi ruku "Chloe." Povedala som. Bože on je taký pekný. Modré oči, hnedé vlasy proste ochhh. "Pekné meno" povedal mi s úsmevom "Ďakujem" usmiala som sa naňho. Bože som rada že som sa neroztopila na chodníku a on nemal mokré topánky. V duchu som sa zasmiala. "Môžem ťa niekde pozvať?" Spýtal sa. "Ehmmm... a.a. Áno" koktala som. "Tak poď" zasmial sa.

Pohľad Jacea :
Ach Sarah. ... prečo je to tak ťažké?  "Jace?" Spýtala sa ma. "Áno?" Odpovedal som. Čo chce? Bojim sa. "Ako si myslel to že si blázon ale do niekoho?" Spýtala sa. Vedel som že to bude toto. "Normálne" odpovedal som. "Koho si myslel?" Spýtala sa... ach Sarah. Veď ty sa to dozvieš. "Povedz mi že som blázon. Tak ako vtedy" povedal som jej. "Ty blázon" povedala mi. "Áno ale do teba♡" odpovedal som jej.....

Osud v oblakochWhere stories live. Discover now