__14__

36 4 0
                                    

Pohľad Sarah :
"Pôjdeme dneska zasa do bazéna?" Spýtal sa ma Jace. "Môžme" odpovedala som a usmiala som sa. "Super tak sa chod obliecť" povedal mi "Už?" Bola som prekvapená "Áno už" smial sa Jace a už mi podával plavky. "Už idem.. idem" Smiala som sa. Obliekli sme sa a išli sme. Boli sme už pred bazénom. Stretli sme sa tam s Emily a Samom. Išli sme do vody. Po chvíli prišli aj Chloe a Toby. Som rada že sme tu nakoniec išli. Keby tu nejdeme tak by sme možno neboli spolu s Jaceom. Emily by nebola možno so Samom a Chloe by nebola s Tobym. "Som rád že sme tu išli." On mi asi číta myšlienky. "Možno by som nebol s najlepšou babou na svete" usmial sa na mňa. "A ja by som nechodila s najlepším chalanom" povedala som mu. "No dobre zaľúbenci stačilo" Smiala sa Emily. Zasmiali sme sa."Prečo ti to vadí? Veď aj my sme zaľúbenci" Pobozkal ju Samo. "Bože vy ste cute" povedala som im."My vieme" smiali sa. Po chvíli sa začali smiať všetci.

O 3 hodiny neskôr :
"Tak mi už ideme" povedali sme s Jaceom. "V pohode " odpovedala Emily a pozdravila sa nám spolu s ostatnými. "Ahojte" odzdravili sme sa.
Prišli sme do izby a lahli sme si na posteľ. O chvíľu sme zaspali. Keď som sa zobudila Jace ešte spal. Išla som sa osprchovať. Trvalo mi to približne 20 minút. Osušila som sa a išla som sa obliecť. Obliekla som si :

Išla som si zabehať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Išla som si zabehať. Ale ešte predtým som napísala lístoček Jaceovi : láska idem vonku♡ prídem tak o 16-tej. S láskou: tvoja Sarah♡

Pohľad Emily :
Sarah a Jace odišli asi pred pol hodinou. "Laska? Nejdeme už?" Spýtala som sa Sama. "Jasné. Môžme." Odpovedal mi. "Tak ahojte mi už tiež ideme." Povedala som Chloe a Tobymu. "Jasné Ahojte" odpovedali. Prišli sme do izby. "Pozrieme si film?" Spýtal sa ma Samo. "Jasné môžme. Ale najprv sa idem osprchovať." Povedala som mu. "Okej" odpovedal. "Ty pôjdeš tiež. Keď sa ja už osprchujem. Aby si pekne voňal." Dodala som. "Ach... No dobre" smial sa. "Tak ja idem" povedala som mu. Tak o 25 minút som už bola hotová. Obliekla som si :

A išla som za Samom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A išla som za Samom. On sa hneď postavil , pobozkal ma a išiel do kúpeľne. Ja som sa zatiaľ uložila na posteli o 10 minút už vyšiel. "Si nejaký rýchly" zasmiala som sa. "Ja som šikovný" povedal mi so smiechom. "Áno.. Áno " Smiali sme sa. "No poď si pozrieť už ten film." Povedala som mu keď som sa ukludnila."Okej" odpovedal a skočil do postele. Len som sa zasmiala. Pustil film. Pozerali sme film Divergencia.

Pohľad Chloe :
Ostatný už odišli a ostali sme tu len my dvaja. Ja a Toby. "Nepôjdeme aj my?" Spýtala som sa ho. "Môžme" odpovedal. "Ďakujem" usmiala som sa naňho. Prišli sme do izby a ľahla som si na posteľ. "Idem sa osprchovať" odpovedal. "Dobre. Potom pôjdem aj ja" odpovedala som mu. Prišiel asi za 10 minút a ľahol si ku mne. "Tak a teraz idem ja" povedala som mu."Dobre" odpovedal. Išla som do kúpeľne. Trvalo mi to asi pol hodinu. Obliekla som si :

A išla som za Tobym

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A išla som za Tobym. On už ležal na posteli a spal. Veď som nebola až tak dlho. Potichu som sa zasmiala a ľahla som si k nemu.

Koniec časti. Toto je moja zatiaľ najdlhšia časť!😂❤ dúfam že sa páčila. ❤

Osud v oblakochWhere stories live. Discover now