__22__

14 4 0
                                    

O týždeň neskôr pohľad Sarah :
Dneska ma už majú pustiť z nemocnice. Konečne. Nebudem musieť byť pripojená na rôznych blbostiach a môžem si robiť čo chcem. Keďže som bola v kóme na Jaceove narodeniny. Oslávime ich dneska. Teraz ma to práve napadlo. Nikto to ešte nevie. Išla som napísať Emily :

S: Ahoj, Emi chcem ťa spolu so Samom pozvať na oneskorenú oslavu Jaceovich narodenín. <3
E: ahoooj ďakujeme za pozvanie prídeme <3
S: super tak poobede o 16-tej u nás.
E: Dobre pa. <3
S: pa <3

Keď som si dopísala s Emily spomenula som si ešte na svojho milovaného a jediného bračeka.

S: ahoj môj old brother :3
T: old? Som len o 2 roky starší :P
S: no to je jedno. Pozývam ťa na dnešnú oneskorenú oslavu Jaceovich narodenín. <3
T: supeeer! Oslava! :3
S: Áno, tak prídeš? Dneska o 16-tej u nás. <3
T: jasan :3

Dopísala som si s bračekom a mobil som položila vedľa seba. Niekto zaklopal "ďalej!" Odkričala som. Vošla paní sestrička a dala mi obed. Mäso a ryža. Mňam. "Ďakujem" povedala som a usmiala som sa na ňu. "Dobrú chuť" povedala a usmiala sa na mňa. Vďačne som sa na ňu usmiala. Keďže som si na to jedlo v nemocnice zvykla,chutilo mi to. Po asi pol hodine prišiel doktor a oznámil mi že môžem ísť domov. Potešila som sa. Pomaly má odopol od strojov. "Ďakujem a dovidenia" povedala som. "Dovidenia" odzdravil sa mi s úsmevom. Ja som celá nadšená išla domov. Chodilo sa mi ťažko keďže som mala zašitý ten bok ale bola som doma tak za 30 minút. Prišla som a Jace nebol doma. Bolo 14:56 čo znamená príprava oslavy. Zavolala som rýchlo bračekovi.

S: ahooj, prosím ťa môžeš zavolať niekde Jacea aby som mohla pripraviť tú oslavu??
T: Ahoj, jasné takže tak o 16-tej už tam budeme pa.

Takže som sa hneď vrhla do práce. Celý dom som poozdobovala balónmi a farebnými konfetmi. Upiekla som tortu a pripravila darčeky. O 15:57 som to mala hotové. Prišli už aj Emily a Samo. O 16:03 začal Jace odomykať dvere. "Všetko najlepšie!" Skríkli sme keď prišiel. "Bože ľudia. Ďakujem!" Tešil sa Jace. "Je to trošku oneskorená oslava keďže vtedy neboli podmienky ale ajtak." Usmiala som sa na Jacea. Ten prišiel a objal ma. "Tak a teraz je čas na darčeky!" Povedal Samo. Začali sme sa smiať. Prvý išiel Samo. "Všetko najlepšie, veľa šťastia a zdravia. Dal mu peniaze a čokoládu. Druhá išla Emily. Tiež zablahoželala a dala mu sluchátka a čokoládu. Ako ďalší išiel Toby. Dal mu hru na playstation a čokoládu. Nakoniec som išla ja. "Takže láska moja. Všetko najlepšie k tvojim 18 tým narodeninám. Milujem ťa najviac na svete a nebyť teba tak nezažijem toľko srandy a podobne. Bez teba by som tu už možno ani nebola. Pretože ty si v nemocnici bol pri mne keď som sa snažila otvoriť oči. Ty si každý deň či noc bol pri mne a držal ma za ruku. Jace. Milujem ťa!" Dokončila som svoj monológ. Jace vypustil možno 3 slzičky poďakoval a pobozkal ma. Dala som mu mikinu kde mal napísané King a ja som mala druhú kde bolo Queen.

Ďalej som mu dala hodinky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ďalej som mu dala hodinky.

A našu prvú spoločnú fotku v rámčeku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A našu prvú spoločnú fotku v rámčeku. "Ježiš Ďakujem láska" poďakoval sa mi a pobozkal ma. "Nemáš začo" usmiala som sa naňho. "A teraz torta!" Skríkol môj braček. "No áno" zasmiala som sa. "Čože torta?" Potešil sa Jace. Urobila som mu takúto tortu:

Začali sme mu spievať pesničku veľa šťastia, zdravia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Začali sme mu spievať pesničku veľa šťastia, zdravia. Potom sme sa vrhli na tortu. Sfúkol sviečky a ja som každému dala kúsok torty. "Mňam je vynikajúca" oblizoval sa Jace. "Presne Mňam" povedali ostatný. "Ďakujem" poďakovala som. Ďalej sme si dali šampanské a užívali sme si narodeniny mojej lásky.

Dúfam že sa páčilavidíme sa pri ďalšej časti zatiaľ Ahojte😂

Osud v oblakochWhere stories live. Discover now