__časť 5__

37 5 2
                                    

A je tu ráno. 5:50 pravý čas na chystanie. Išla som do kúpeľne, umyla som si zuby a vlasy som si dala do gumičky. Obliekla som si :

A išla som sa naraňajkovať

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

A išla som sa naraňajkovať. "Dobre ráno mami" povedala som. "Dobré dcerenka " odpovedala. "Za 20 minút vyrážame z domu tak si pohni" povedala mi mamka. "Jasne , neboj" odpovedala som jej. Vôbec sa mi nechce ísť preč. Mám to tu rada. A bude mi to tu chýbať. Je 6:10 a mi už bežíme do auta smer letisko.

Pohľad Jacea :
Nestíham! Musím to stihnúť. "Samo tak davaj!" Hundral som. "Ved idem".odpovedal.

Pohľad chloe:
"Noták kde sú toľko?" Hundrala som. "Neviem už tu mali byť " odpovedala mi Emily. "Aha už bežia!" Povedala som so smiechom

Pohľad Sarah :
Aa sme tu. To nie. Rozplakala som sa šťastím! "Mami oni prišli!" Tešila som sa. "Ahoooj Sarah!" Objal ma Jace. "Ahojte! " všetkých som objala. "Ehm. Čo tie kufre?" Spýtala som sa ich. "Noo. Tak sme sa dohodli...." začala Emily "keď musíš odísť. .." pokračovala Chloe "kvôli práci. A my vieme že by sme ti chýbali" pokračoval so smiechom Samo. "Že ideme s tebou!" Povedal Jace objal ma. "Strielate si so mňa? " plakala som šťastím. "Nie ale je tu háčik. Keďže sú o 2 mesiace prázdniny tak tam sme len do konca prázdnin. Čiže 4 mesiace." Povedali spoločne. "Nevadí! Ja vás mám taaak rada!" Objala som ich. O 5 minút ohlásili nás let a mi sme nastúpili do lietadla.

Koniec časti 😂❤ mňa to normálne baví písať 😂😂💕 časť venujem 3 retardom bez ktorých by to nebolo ono 😂😂 lejkapohlova RosieEye AdamVrba a chcem ešte aby ste sledovali túto babu. Je vážne super 💕 a je to môj vzor ❤lenusiiii

Osud v oblakochWo Geschichten leben. Entdecke jetzt