__časť 9__

28 3 0
                                    

"Č...č. Čo???" Spýtala som sa. Nemôžem uveriť že je do mňa? Akože čo??? "Počula si. Som blázon do teba." Usmial sa. Bože on je super. Má taký pekný úsmev. Nemo som naňho pozerala ale to som si uvedomila až keď sa ozval "Ehm.... No dobre tak ja idem. Ahoj " usmial sa. Ja som bola stále v šoku tak som sa zmohla len na "ahoj"

Pohľad Chloe:

Išli sme do jednej peknej reštaurácie. Dali sme si zákusok. Bol vážne vynikajúci. A Toby. Bol hrozne krásny. Tie oči a ten úsmev. Uff....

Pohľad Emily :
So Samom tu už minimálne 2 hodiny pozeráme film a jeme popcorn. A oni chceli aby sme šli von. Toto je oveľa lepšie. Samo je super. Je aj celkom pekný. No dobre.... Je dosť pekný.... Ale ajtak nič s toho...

Pohľad Sama :
Pozerám s ňou už asi 2 hodiny film. A jeme popcorn. Je taká zlatá. A taká krásna. "Emily?" Spýtal som sa jej. Ona neodpovedala a ďalej sa smiala s filmu. Bože ona je zlatá. Nechal som ju pozerať film ďalej. Poviem jej to neskôr.

Pohľad Chloe :
Vyšli sme z cukrárne a mňa striaslo. Nečudo veď je už 20:48. Toby mi dal jeho bundu, chytil ma okolo ramien a pritiahol si ma bližšie. Proste ako z filmu. "Chloe?" Spýtal sa. "Áno?". Odpovedala som otázkou."Si veľmi super a pekná baba" usmial sa. "Ďakujem" usmiala som sa ako slniečko. "Počuj.. nedala by si mi svoje číslo? " Spýtal sa. "Ehm... ano 09******** " nadiktovala som mu svoje číslo. "Ďakujem" usmial sa na mňa. Úsmev som mu opätovala. Pomaly sme sa prechádzali mestom a on ma odprevadil až k hotelu. "Ďakujem za pekný deň" poďakovala som sa mu. "Ja ďakujem" usmial sa na mňa ako slniečko. Chvíľu sme sa ešte rozprávali pred vchodom. "Stretneme sa ešte? " Spýtal sa. "No ja dúfam že áno." Odpovedala som a usmiala som sa. "Super" povedal a pomaly sa ku mne naklonil a pobozkal ma na líce. Usmiala som sa. "Dobrú noc kráska" žmurkol na mňa. "Dobrú noc"

Pohľad Sarah :
Jace už odišiel tak som sa rozhodla ísť spať. Obliekla som sa do pyžamového  overalu (iba si predstavte že je to Sarah) :

 Obliekla som sa do pyžamového  overalu (iba si predstavte že je to Sarah) :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Umyla si zuby , učesala vlasy a išla som spať.

Pohľad Emily :
Pozerala som film a oprela som sa o Samove plece. Po chvíli som zaspala.

Pohľad Chloe :
Umyla som sa učesala a išla som spať. Zaspala som s myšlienkou na Tobyho.

Taaak koniec časti😂❤ toto je moja najdlhšia časť zatiaľ. 💕 dúfam že sa páčila. ❤

Osud v oblakochWhere stories live. Discover now