17.

639 48 13
                                    

Představte si asi dvoumetrového nasraného klauna jak jde k vám a když už je u vás tak se ještě ohne, aby ste měli tváře na stejné úrovni. Moc příjemné to zrovna nebylo. Jeho oči oranžově žhnuly.
"Ahoj Tesso, tak copak jsi dnes dělala?" začal s falešným úsměvem a z jeho slov odkapával jed. Stálá jsem jak solný sloup. Kurvafix, že já se vždy do něčeho namočím.
"Myslím, že to víš, ale pokud to chceš zopakovat tak nemám problém" hrála jsem si na hrdinku, ale přitom bylo moje srdce v kalhotách. Pennywise se zlověstně zamračil.
"Kde je?!" zavrčel hlasitě, mezitím tam přišli i ostatní. Čekala jsem, že se Glen bude bavit, ale i on vypadal nervózně.
„J-já nevím“ odpověděla jsem mu a on se podíval na ostatní. Ti couvli a Dominic se na mě povzbudivě díval. Jenže teď mi to bylo k ničemu. Už jsem chtěla něco dodat, když v tom si to k nám nakráčel Kyle. Úplně v klidu se ten dement s ptačím mozkem usmíval. Jako by snad něco vyhrál. A možná taky něco jo, přímou vstupenku do hrobu. Pennywise se ďábelsky usmál. Glen, Caleb, Jasper a Aaron se raději vypařili. Lilian a Dominic se nezmohli na pohyb.
„Kyle, zrovna jsem tě hledal“ zasyčel Penny a Kyle jen pokrčil rameny.
„Tak jsi mě našel“ odvětil mu a já na něj v duchu křičela, ať laskavě drží tu svou nevymáchanou hubu. Samozřejmě neovládám telepatii, ale kdyby jo tak by to bylo super.
„Co jsem ti říkal před tím? Ty si to snad nepomatuješ?“ zeptal se ho Penny s ledovým klidem, přeběhl mi z toho mráz po zádech.
„Ale ano, pamatuju. Jenže si taky pamatuju, jak jsi říkal, že Tessa tě vůbec nezajímá a že nežárlíš. Jsi sakra bezcitná zrůda Pennywisi. Ty nic necítíš!“ postupně zvyšoval hlas Kyle a to poslední mu zakřičel do xichtu. Pennywise se na něj chvíli mlčky díval a vztek v jeho očích byl čím dál tím větší.
„To jsem říkal před tím, jenže to jsem netušil, jak moc velký idiot jsi. Ona je moje, takže ještě jednou a věř mi, že se budeš vznášet“ zašeptal a pak se otočil na mě. Hlasitě jsem polkla a Lilian ke mně přešla. Chytila mě za ruku. Pennywise došel ke mně a nahnul se.
„Nedovolím, aby ti něco takového udělal zase, jsi moje“ zašeptal mi do ucha a pak zmizel. Všichni jsme si zhluboka oddychli. Já jsem doteď netušila jak moc je Penny majetnický.
„Budu upřímný, tušil jsem, že je Pennywise do tebe zabouchnutý, ale netušil jsem, že bude kvůli tomu až tak moc naštvaný“ řekl Dominic, „Kyle přestaň dělat kraviny. Bude tě to stát život“.
„To je to co jsi předtím myslel“ udiveně jsem se na něj podívala a moje srdce (ještě) bilo hodně rychle.
„Do hajzlu! To jsem tu jediný kdo si myslí, že je to úplně divné a psycho? On by neměl milovat! Prostě neměl!“ zuřil Kyle a vedle něj přiběhl Glen.
„Ty jsi ještě na živu? No paráda“ oddychl si a poplácal ho po rameni. Já mezitím přemýšlela o tom, jestli budu mít odvahu na to, abych se s Pennywisem znova setkala.

Cursed🎈children (IT cz)✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat