8.

746 54 0
                                    

"Kyle..." začala jsem, podíval se do země a já v tu chvíli měla asi emoční výkyv. Objala jsem ho. Na sekundu byl překvapený, ale pak mi hned obětí opětoval. Po chvíli jsem se odtáhla a on se culil jako by dostal něco co vždy chtěl. Zamračila jsem se.
"To objetí bylo jen pro to aby jsi se usmíval normálně a né aby ses culil jak debil" řekla jsem a chvíli jsme se dívali do očí. Pak jsme to nevydrželi a začali jsme se smát. Smáli jsme se asi deset minut. Myslela jsem na Pennywise, na to jak se kvůli mě přeměnil.
"Asi bych měl jít, začínám mít hlad. Víš, za měsíc budeš vypadat jako já, ale nevím jestli budeš tak sexy" zasmál se a já ho bouchla se smíchem do ramene.
"Náhodou, nevidíš jak vypadá Glen? Sexouš od pohledu" prohodila jsem a Kyle měl záchvat smíchu. Glen vypadal opravdu divně a hrozně zároveň. Abych to ještě více upřesnila, vypadá jako opice zkřížená s čivavou, ještě k tomu ty černé žíly po těle a tramtadada.....máme Glena.
"Tak to bylo trefné" přestal se smát a na chvíli bylo trapné ticho.
"Neříkal si, že máš hlad?" zeptala jsem se ho mile. Nebylo mi to ticho zrovna dvakrát příjemné.
"Jo jo, tak už půjdu" usmál se na mě a pak zmizel. Povzdechla jsem si a přešla jsem ke stolu. Kylea jsem brala jako dobrého kamaráda. Vyhovovalo mi to přátelství mezi námi. Ale u Pennywise to bylo jiné. Začala jsem mi hroznou předtuchu, že jsem se do toho vraždícího klauna zamilovala. Musela jsem si přiznat pravdu. Byla jsem do něj zamilovaná. Ale myšlenky se mi točili i kolem Kylea a té jeho žárlivosti.
"Co jsem komu udělala? Teď bych byla ráda za ten svůj antisociální život" zašeptala jsem. Chvíli jsem tam jen tak stala a nakonec jsem si vzala nějakou knihu z mé velké knihovny. Ani nevím co jsem to četla, ale když jsem od ní odtrhla oči byl už večer. Zakručelo mi v břiše, zvedla jsem se a šla do kuchyně. Nikdo tam nebyl a tak jsem se rozhodla si dát jogurt. Jakmile jsem si dala kousek, hned jsem se zašklebila. Chutnalo to jako bych měla v puse písek. (Jo jako malé děcko jsem to zkusila, why not?😂🏜) Znechuceně jsem se podívala na obal. Trvanlivost byla v pořádku. Nechápala jsem to a pak jsem si vzpomněla na to co říkal Pennywise. Budu se vlastně živit jen čirým strachem. Tak jo. Asi budu muset zítra navštívit i kanál. S povzdechem jsem se hladová vypravila zpět do pokoje. Zamkla jsem jako vždy a převlékla se do noční košile. Skočila jsem na postel a nechala se vtáhnout do říše snů.

Cursed🎈children (IT cz)✓Where stories live. Discover now