12.

622 50 9
                                    

Ahojky, určitě jste si všimli že mám nový cover. Chtěla bych proto velmi poděkovat Original_Barborka za tu námahu 😊🎈 Doporučuju 👌

Měla jsem pravdu, byla tam i s Elisou. Přišla jsem opatrně k nim zezadu a vybafla je. Obě nadskočily a začaly se smát. Já upřímně taky. Ten můj xicht musel být úžasný.
"Ahoj, právě jsme tě hledaly, byly jsme u tebe doma, ale tam nám řekli, že jsi někde venku" řekla Elisa, ani jsem si nevšimla, že Kyle zmizel. V duchu jsem si oddechla.
"Tak jdeme ne? Je to už jen pár kroků" usmála se Lucy a tak jsme došly až k cíli. V křoví jsme si oblékly plavky, pak jsme stály na kraji a dohadovaly se kdo skočí první.
"Dobře, takže jak to uděláme? Zahrajeme kámen, nůžky, papír?" zeptala jsem se a Lucy se zamyslela. Avšak najednou se Elisa rozběhla a skočila. Usmála jsem se a skočila jsem za ní, pak nakonec skočila i Lucy. Plavaly jsme, potápěly se, dělaly blbosti. Strávili jsme tam celé odpoledne. Nehleděly jsme na čas, po dlouhé době jsem se dobře pobavila....s kamarádkami. Jo kamarádky, poprvé co jsem je měla. Bylo už asi půl sedmé, vážně jsme tam byly dlouho. Musely jsme jít už ale domů. Po sedmé hodině byl zákaz vycházení. Po chvíli jsme se rozloučily a slíbily si že dnešek někdy určitě zopakujeme.
Pomalým tempem jsem šla k mému domu, přemýšlela jsem o dnešku. Asi po půl hodině jsem otevřela vchodové dveře.
"Všechno nejlepší Tessie!" vyskočila na mě rodina s dortem. Šokovaně jsem na ně čuměla a usmívala se jak retard.
"No tak zlato, sfoukni svíčky a něco si přej" řekla mamka a já je nadšeně sfoukla. Přála jsem si....ale to vám nebudu říkat. Možná to povím později. Po dlouhé oslavě, která trvala dlouho do noci, jsem se konečně dostala do svého pokoje. Jako vždy jsem se zamkla, převlékla se do noční košile a skočila do postele. Zavřela jsem oči a nechala se vtáhnout do říše snů.
"Jsi k sežrání když spíš" řekl hlas vedle mě.
"Co to kurva...." s leknutím jsem spadla z postele a hned se podívala na toho dotyčného. Pennywise ležel na mé posteli a smál se. Mě to moc vtipné nepřipadalo a tak jsem na něj naštvaně skočila.
"Nesměj se, malém jsem měla infarkt" začala jsem se s ním random prát. Sice měl navrch, ale já se nevzdávala. Nakonec mě uvěznil pod sebe a smáli jsme se oba.
"Jak sis dnešek užila?" zeptal se a nepustil mě.
"Jo, bylo to fajn, hádám že ty jsi pořád jen jedl" odvětila jsem s úsměvem a on se zasmál. Díval se na mě, byl proměněný na 'my boy' (nebaví mě pořád říkat toho z obrázku). Uličnicky se usmíval a přiblížil se ke mně blíže. Srdce mi bušilo jak ještě nikdy. Pennywise byl už hodně blízko, cítila jsem jeho dech a čekala co bude dál. Náhle se odtáhl a sledoval mě.
"Někdy jindy Tesso, měla by jsi teď odpočívat" vstal ze mě a věnoval mi ještě jeden úsměv. Pak zmizel. Fuck. Zmateně jsem ležela na posteli a dívala se do blba.
"Měl to dokončit" zašeptala jsem a nakonec usnula.

Cursed🎈children (IT cz)✓Where stories live. Discover now