10.

659 50 1
                                    

Bylo vážně horko, měla jsem sice na sobě šaty, ale i tak jsem se pekla jako kuře. Když jsem přišla k tomu domu, všimla jsem si že tak stojí dvě holky. Přišla jsem k nim zezadu a vylekala je. Obě nadskočily a jejich strach mě lehce nasytil. Bylo to.... nepopsatelné.
"Copak tu děláte?" zeptala jsem se nevinně.
"Eh, jen si říkáme, že nás ten barák sleduje" řekla jedna z nich a já v ní poznala mojí spolužačku.
"Jo, mimochodem neviděla si, mezi námi, klauna?" zeptala se druhá a já se zamyslela. Co kdybych dovedla Pennywisovi jídlo? Byl by určitě nadšený.
"Ano viděla, prý jediné místo kde nechodí je tenhle dům, nechcete se tam jít se mnou podívat?" řekla jsem a dělala, že mám strach. Skočily na to.
"Jo, bude to nejlepší" přikývla ta první a všechny tři jsme vešly do domu. Začaly jsme prohledávat přízemí a pak vyšší podlaží. Uslyšela jsem rolničky a tak jsem ty dvě nechala do jedné z místností vejít. Když jsem vešla já, zabouchly se hned za mnou dveře a ty dvě se na mě vyděšeně dívaly. Musela jsem se tvářit opravdu hrozivě. Pennywise jako jejich noční můra se vynořil za mnou a zaútočil na ně. Ten strach byl tak nepopsatelně lahodný. Když bylo po všem, otočil se Pennywise na mě. Usmíval se jako vždy.
"Tak tohle byl ten nejlepší předkrm co jsem kdy měl" zasmál se a já s ním.
"Jen mě tak napadlo, že budeš mít hlad. Chtěla jsem ti udělat radost" culila jsem se, přiblížil se ke mně.
"Ty jsi měla taky hlad, udělala si dobře" chytil mou bradu a zvedl tak aby jsem se mu dívala do očí.
"Původně jsem chtěla za tebou do kanálu, ale uvědomila jsem si, že nevím jak bych tě tam našla" usmála jsem se, Pennywise se uchechtnul. Byl ještě celý od krve. Přemýšlela jsem nad tím co mi řekl Dominic. Mezitím mě klaun pustil a proměnil se v toho z obrázku.
"Takhle je to lepší ne?" zasmál se a já jen přikývla. Neměla jsem zase slov. Náhle mě trklo, že mám dnes narozeniny.
"To sis vzpomněla brzo" usmál se, ztuhla jsem.
"Jak? Ty čteš myšlenky?" nevěřícně jsem na něj zírala.
"Jasně" odvětil a rozcuchal mi vlasy, "takhle je to lepší". Zasmála jsem se a můj zrak padl na to co zbylo z mých spolužaček.
"Odnesu je, zatím si užij pěkně děsivý den" zasmál se a i s těly zmizel.
"Ty taky" zašeptala jsem a vyšla z 'Feťáckého domu'.

Cursed🎈children (IT cz)✓Where stories live. Discover now