2.

1.5K 86 1
                                    

Křik ustal a tak jsem se rozhodla vyjít ven. Opatrně jsem otevřela dveře, hned jsem do něčeho narazila. Spíš do někoho, do klauna. Požírajícího ruku. Byla jsem dost z toho vyděšená a tak jsem se křečovitě usmála.
"Ehhh....dobrou chuť" vyšlo že mě a za ním se objevily nějaké děti. Byly znetvořené, bílá kůže s černými žilami po celém těle a černýma očima. Poznala jsem mezi nimi Kylea. On si mě k mé smůle taky všimnul.
"Ahoj Tessie" zamával mi.
"Ahoj Kyle" čuměla jsem na něj a klaun se zasmál pisklavým hlasem.
"Známí, výborně" řekl a dojedl ruku. Neměla jsem strach, jelikož mi došlo že můj strach snědl.
"Dovol abych se ti představil jsem Pennywise, tančící klaun" dodal a uklonil se "Měl bych tě sníst, ale jelikož se znáš tady s Kylem a přivedla jsi mi oběd, budu k tobě hodný. Navíc dostaneš odměnu" zasmál se znova.
"O-odměnu?" udiveně jsem se na něj dívala a on mě náhle svými předními zuby kousl do ruky. Neuhryznul mi ji, ale stejně to bolelo.
"To má být odměna?" řekla jsem naštvaně a on se jen usmál. Zamával mi a pak i s dětmi zmizel. Chvíli jsem se dívala do blba a pak jsem utíkala co mi nohy stačily.

"Mami, jsem doma" zakřičela jsem, jakmile jsem vešla domů. Odpovědí mi bylo jen zabručení a tak jsem se schovala v mém království. Zamkla jsem a začala se smát na celé kolo. Prvně normálně, pak hystericky. Bylo toho na mě moc. Zavřela jsem oči a poslouchala jsem svoje splašené srdce, když jsem se konečně uklidnila otevřela jsem je. Skoro jsem měla infarkt. Nad postelí se mi vznášel červený balónek s nápisem I❤ Derry.
"A kurva" hlesla jsem.
"Dáma by neměla mluvit sprostě" ozvalo se vedle mě a já s leknutím spadla.
"Sakra, co tady děláš?!" udiveně jsem se podívala na Pennywise. Ten se usmíval.
"Jen jsem si řekl, že se podívám na to jak se ti daří" řekl lhostejně. Nebála jsem se ho.
"Vážně? Vždyť jsme se viděli ani ne před deseti minutami" odvětila jsem a klaun mi nabídl ruku. Přijala jsem si a on mě zvedl.
"To sice ano, ale nestihli jsme se více poznat" zasmál se. Bože, více se poznat....
"Eh...co si pod tím mám představit?" zvedla jsem jedno obočí a můj pokoj náhle naplnili červené balónky.
"No, na to že budeš pak se mnou a ostatními trávit věčnost, tak by bylo fajn o sobě něco vědět" usmál se.
"Počkat... trávit věčnost?" zaskočilo mě to, a to velmi.
"Ano, vítej mezi Prokletými dětmi drahá Tesso" zasmál se, "přeměna začíná", chtěla jsem něco namítnout, když najednou mě začala šíleně bolet ruka. Z kousance se začaly tvořit černé žíly, které se pomalu, ale jistě šířily. PRASK.... všechny balónky praskly a Pennywise zmizel. Zůstal tam však jediný balónek a to ten s tím prokletým nápisem.

Cursed🎈children (IT cz)✓Where stories live. Discover now