Maç

4.3K 185 2
                                    

Biraz uyusam iyi olacak zaten kafama takılan kızın Kıvança aşkım demesi. Ayyy ben niye umursadım onu zaten onun için kızı dövdüm sancak ama ben onun için dövmedim. Hemen iç sesim " yav he he" dedi. Ama onu umursamadan uyudum.

Biri saçımla oynayınca ani bir hamle ile saçımda olan eli duvara sabit tuttum. Ve Kıvança baktım. Sonra okulun saatine baktım okulun bitmesine 2 saat yani 2 ders vardı. Allahım kıvançın elini bıraktım.

K= yavaş be elim acıdı.

G= kötüye bir şey olmaz. Korkma

K=hmm

G= bizimkiler nerde.

K= kantinde sende bana kaldın. Konuşalım mı?

G= ne konuda?

K= teklif konusunda.

G= 1 günüm var.

K= peki bana uyar güzell..

O lafı demeden onun sözünü kestim. Sevmem o lafı çünkü babam bana hep güzelim, güzellik derdi. Değişmeden önce sevgili yapmadan önce.

G= sakın... Sakın o lafı deme.

Dedim ve kantine gittim. Bizim çete masada oturuyodu. Yanlarına gittim. Ve bende onlara katıldım.

G= ne oluyor.

D= barkın gidiyormuş. 2 güne

Dedi ve barkına baktım.

G= neden?

B= işler orda biliyorsun. Bende mafyayım ve benim mafya işim orda kardeşim.

Dedi ve biraz üzüldüm ama hemen üzülme faslını sildim. Yüzümden sonuçta ben kalpsiz bir kızım dicem ama siz şimdi dersiniz o zaman neden Kıvança 1 günüm var dedin. Diye sadece ona aşık olmaya çalışıyorum çünkü artık o eski günleri unutmak gerek. Masadan kalktım. Ve arka bahçeye gittim. Uzun teneffüstü sonuçta. Çimenlere oturdum. Ve eski günleri düşündüm. ' Annem beni doğururken ölmüş. Ve 4 yaşıma kadar babam hep beni suçladı. Babam en asi mafyalardan biriydi. Ama bende ona benzedim. Ve asi biri oldum. Ben asla çocuk olmadım. 10 yaşıma kadar babamın ve sevgilisinin yanında uşaklık yaptım. Dayak yedim ama bunlar bana engel olmadı. Sonra 13 yaşıma kadar babamın holdinginde çalıştım. Bir gün babamın sevgilisi onun odasını toplamadım. Diye beni dövdü bende babamın silahı ile onu öldürdüm. O sıra babam uyuyordu. Ve sesle uyandı. Onuda öldürdüm. Ve o an mafya oldum. Lisede demirle tanıştım. Sonra "mafya çetemle" ve annemin mezarına her gittiğimde. Ne tür duydum varsa sevgim varsa orda bırakıp. Hayatıma devam ettim. Babamın mezarı yok onu yaktım. Çünkü sevgilisi ise sormayın unuttum valla ve asla sevgilim veya hoşlandığım biri olmadı. Taki Kıvanç çıkana kadar nedense sınıfta ilk gün bana hep bakmıştı. O an anladım. Ondan hoşlandığımı ama benim kalbim ona yetmez onun aşkı gibi olmaz benim aşkım ben onu hak etmiyorum. ' bunları düşünürken yanıma biri oturdu. Ve yanağımdan akan yaşı sildi. Ne ara ağladım ya ben. Diye düşündüm ve kıvançın sesi ile düşüncelerim silindi.

K= noldu? Bi sorun mu var?

G= Beni seviyor musun?

Diye sordum nedense.

K= hayır...

Dedi ve ona bi süre baktım. O tekrar konuşunca.

K= ben sana deli gibi aşığım tüm kalbimle. Buna sevgi denmez aşk denir.

Dedi nedense ona sarılma isteği geldi. Aklıma ama yapmadım. Yapamadım.
Ve ben konuştum.

G= Beni anneme götürsene.

Dedim illaki benim durumumu biliyordur. Kesin araştırdı.

K= olur.

G= beni ne kadar tanıyorsun?

K= Senden çok çünkü seni neredeyse tam 1 hafta tüm bilgilerini ezberledim.

G= o zaman şimdi götür beni anneme.

K= tamam sen mutlu olacaksan.

Dedi ve ayağa kalktı bana elini uzattı ve tutup bende kalktım. Şuan arabaya el ele tutuşup yürüyorduk. Bazı kişiler şaşırsada umrumda mı? HAYIR...

______________________________________

Şuan mezarlığın önünde durduk. Arabadan indim ve kapşonumun şapkasını kapattım. Annemin yanına geldim. Ve diz çöktüm. Baş ucuna Kıvanç arkamda duruyordu. Nedense annemi hiç görmedim. Oysaki fotoğraf bile göstermedi. P*ç babam neyse annem bana moral verir şimdi.

G= anne..... Uzun zamandır gelemedim. Kusura bakma olur mu? Anne ben duygularımı ve bütün umutlarımı buraya gömdüm. Ama artık onları oradan diriltme vakti. Geldi çünkü bana yardım. Eden ve beni herşeyden çok seven biriyle tanıştım. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ve benim 1 günüm kaldı. Anne......

Dedim ve göz yaşlarım sel oldu. Başka biri beni görse mafya olan biri mesela bu gece mi der. Kıvanç omzuma dokununca artık hıçkırıklarıma engel olamadım. Daha fazla ağlama sesi çıkmasın diye dudaklarımı ısırdım. Ve şuan kalbim çok acıyor. Bir yandan o sana ilaç olcak derken diğer yanım daha fazla acı çekeceksin diyor.

K= iyi misin? Gidelim mi artık?

G= olur gidelim.

Dedim arabaya bindik. Telefonum çalınca arayana baktım.

Dikkat!!! Demir arıyor....

D= gece nerdesin?

G= annemi ziyarete geldim.

D= korktum be kızım neyse akşama doğru maçın var unutmadın demi.

G= yaaaa ne ne maçı.

D= kızım akşam maçın var basketbol maçın kaptan sen olunca akşama aldın. Ya çabuk hazırlan erken gitip antrenman yapacaksınız. Sen olmayınca hoca bana dedi.

G= tamam eve gidip geliyorum.

Dedim telefonu kapadım. Kıvanç bana 'ne oldu 'bakışı attı ve ona durumu açıkladım.

G= akşam maçım var basketbol ondan eve gidip hazırlanmam lazım erken gidip. Antrenman yapıp maça giricez. Kaptan ben olduğum için erken gitmem lazım.

K= tamam eve götürim seni o zaman.

Dedi ve eve geldim.

K= maçına gelicem.

G= peki

Dedim. Ve eve girdim. Odama gidip yarım saatlik bir duş aldım. Ve saçımı hafif ıslak bıraktım. Çantamı hazırladım. Ve evden çıktım. Okula sürdüm ve park ettim. Bizim için otobüs ayarlamışlar. Bindim ve gidene kadar kulaklıkla müzik dinledim. Bu aralar moda olan 'enerji' Alper erözer lan çocuk 13 yaşında ve çok tatlı allahım o saçlar. Allah özene bezene yaratmış ne dim artık o şarkıyı dinledim. Ve yakın olduğu için geldik. Bizimkilerin arabalarını görmedim. Ama gelirler. Soyunma odasına gittim. Ve formamı giydim. Dizimin 1 karış üstünde bol şortum ve üstünde sıfır kol 1 numara olan tişörtüm. Ve arkasında gece yazıyordu. Saçımı biraz önden at kuyruğu yaptım. Formam siyah beyaz ve mordu. Özeldi yani ayakkabım basketbol ayakkabısı oda siyah ve mordu. Sahaya gittim. Ve bir kaç kişi vardı. Ama bizimkiler yoktu. Neredeyse 1 saattir antrenman yapıyorduk. Ve artık heryer dolmuştu. Ve karşı takımda geldi. Bu zamana kadar hiç yenilmedim. Ve asla yenilmem orta okuldan beri basketbol cuyum ve asla yenilmedim. Artık soyunma odasına gittik. Ve hocamız bizle biraz konuştu ve gitti. Artık maç vakti. Ama bi 10 dk kadar odada kalmamız lazım o zamana kadar. Dinlendik. Ve kendimi yine kulaklıkla buluşturdum. Ve yine aynı şarkı bu şarkıyı çok seviyorum ya 'Enerji ' Alper erözer valla çocuk çok tatlı.

(Selamm beğenip yorum yapmayı unutmayın💜💜💜💜💜💜)

Mafya Çetesi  ( DÜZENLENİYOR ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin