En Güzel Tonu

5.7K 240 15
                                    

Dedim ve odama çıktım aslında biraz alış veriş benim için iyi olur. Şimdi siz diyorsunuz sen asi değilmisin diye ben sadece çetemin yanında böyle sakin biri olurum. Onun haricinde hiçte öyle biri olmam. Hem alış verişden sonra mezarlığa ailemin yanına giderim. Uzun zamandır gitmedim sonuçta özledim onları. Hemen üstümü değiştirip kızların yanına indim(medya gecenin giydiği kıyafet) sonunda AVM ye gelmiştik. 2 saat kızların yanında bi oraya bi buraya gidiyordum. Ama bi b*k beğenmediler. Bu alış veriş biticekte ben ailemin yanına gidicem. En sonunda ben konuştum.

G= kızlar benden bu kadar hadi size bay bay ben kendim alış veriş yapıcam bu ne ya 2 saattir bi b*k beğenmediniz.

E= tamam ya o zaman evde görüşürüz zaten partiye 6 saat var.

Dedi. Ve gittim en sonunda gözüme bir elbise çarptı. Elbise beyaz önü kısa arkası uzundu. Ve göğüs dekoltesi vardı. Bu elbiseyi alıp. Üstüne de siyah ceket satın alıp çıktım. Eve doğru gittim. Eve gelince saatte baktım. Ben kızlara demiştim ama partiye 4 saat vardı. Hemen odaya gittim. Yarım saat duş alıp çıktım. Aşağıya indim ve kızlar kuaför getirmişti. Eve hemen Melis söze başladı.

M= gece hadi üstünü giy gel sende saçını  başını yaptır.

Dedi ve odama gittim. Elbisemi giydim ve güzel bir makyaj yaptım. Kuaföre makyaj yaptırmayı sevmezdim.

Gecenin elbisesi

Gecenin elbisesi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ebrarın elbisesi

Melisin elbisesi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Melisin elbisesi

Hemen saçımı yaptırdım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hemen saçımı yaptırdım. Ve parti yerine arabayı sürmeye başladım. Arka koltukta kızlar ve yanında cenk benim yanımda Demir vardı. Arabayı ben sürüyordum. Bizim erkeklerde çok yakışıklı olmuştu. Şuan tek korkumuz partide çatışma çıkmasıydı. Sonunda parti yeri içeri girmeden demire seslendim.

G= Demir siz gidin ben sigara içip geliyorum.

Dedim Demir sadece kafa sallamakla yetindi. Dışarda bi 10 dk bekledim. Ve siyah bir araba hemen yanıma park etti içinden Kıvanç ve babası çıktı. Kıvanç babasına birşeyler diyip yanıma doğru gelmeye başladı. Yanıma gelince oda bir dal sigara yaktı. Ve söze başladı.

K= gece Demir sana dedi mi?

G= yoo ne dicekti.

Allahım inşallah iyi birşey olur zaten Demir bugün bana çok soğuk davranıyordu.

K= şeyy. Hmm.

G= Kıvanç ne dicek sen de içeri gidicem.

K= boş ver.

G= peki

Dedim ve içeri gittim. Nedense kıvançın dudağı patlamıştı. Aman boşver gece sen kendi derdine bak. Bugün çatışma çıkmasın da nolur sa olsun. Sonunda parti bitimine 1 saat kalmıştı. Ve ben kafayı biraz bulmuştum. Çok içerdim ama çok zor sarhoş olurdum. Birden silah sesi ile kendime geldim. Aaa ne bu şimdi parti biticek siz çatışma açın. Hemen demire seslendim.

G= Demir ekip çağır.

Diye seslendim o sıra boşluğuma gelip bana ateş ettiler. Ve kalbimin biraz aşağısından vurulmuştum. Hemen demire baktım bana korku ile bakıyordu. Ondan sonra Kıvança baktım. Bana hüzün ve korku ile bakıyordu. Hemen dizlerimin üstüne düştüm ve kısık sesle Ebrara seslendim.

G= ailemin yanına gidiyorum.

Dedim ve yere kapaklandım.

Kıvançın ağzından ;

Gece yere düşünce hemen yanına gittim. Bize çatışma açan kişiler çoktan kaçmıştı. Geceyi kucağıma alıp demirin arabasına bindik. Kızlar bir yandan ağlıyor, Demir bir yandan küfür ediyor. Allahım gece sana birşey olmasın güzelim ben sana bugün kendi duygularımı açıcaktım. Evet bugün geceye aşık olduğumu söylicektim ama ondan önce demire dedim ve beni bir güzel dövdü. Sonunda hastane.

D= DOKTOR LAN DOKTOR ÇABUK BURAYA 3 DOKTOR 2 HEMŞİRE GELSİN LAN

Diye bağırdı sonunda sedye geldi. Ve geceyi ameliyata aldılar. 2 saat sonra doktor çıktı. Ve bize bunları dedi.

Doktor= gece hanım iyi ama bundan gerisi ona kalmış bir şey

E= nasıl yani ya

Doktor = yani ameliyat iyi geçti ama uyanmak ona kaldı. Uyanması 1 hafta 1 ay hatta yıl bile sürebilir ama dediğim gibi ona kalmış.

Dedi ve gitti. Hemen içeri gittik ve geceye baktık. Dudakları mosmor olmuş. Saçları dağılmıştı. Ebrar hemen gecenin yanına gidip saçını örmeye başladı ve konuştu.

E= gecenin saçı çok dağılınca bana ördürürdü.

Dedi ve demir konuştu.

D=  cenk melisi ve Ebrarı al eve git. Sana emanetler ben bu gece burdayım.

Cenk onayladı ve gitti.

(1 hafta sonra)

Gece 1 haftadır hiç uyanmamıştı. Ya demir yanında kalıyordu. Yada ben zaten demirden boşa dayak yemedim. Ona dedim ben geceye deli divane aşık oldum. Diye oda beni bir güzel dövmüştü. Bu sefer gecenin yanında ben nöbet tutuyordum. Akşam olmuştu. Bu 1 hafta içinde hep göz yaşı gökmüştüm. Gecenin kulağına eğilip ona bu sözleri söyledim.

K= gece şimdi ben senin kulağına eğilip sana birşeyler diyicem ve sen duyacaksın asla inanmam ama ben yinede sana söylicem. Hani okula geldiğim ilk gün durmadan sana bakıyodum. Ya işte ben o zaman senden hoşlandığımı anladım. Ve sana git gide aşık oldum. Parti günü senin yanına gelip sana birşeyler diyecektim ya işte sana aşık olduğumu diyecektim ama sana demeden demire dedim. Ve beni bir güzel dövdü ama ben senin için dayak bile yerim güzelim sen yeterki uyan be kızılım ben seni çok seviyorum siyahın en güzel tonu.

Dedim ve kapıya doğru gittim tam kapıyı açıcakken gece konuştu.

G= seni duydum kahverenginin en güzel tonu.

Mafya Çetesi  ( DÜZENLENİYOR ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin